sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Creaturi magice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 08 July 2010 - 08:27 PM

Ca sa nu scriu la fiecare topic, il deschid pe acesta in care sa va intreb: De unde le scoateti fratilor ? :P:lol2::-:lol2::):lol2:;):lol2:
Ce atatea creaturi magice ? Unde le tot vedeti voi ? Eu vad doar caini si eventual pisici pe strazi, asta dintre mamifere. Iar dintre pasari sunt mai multe, in principal gugustiuci si vrabii.

Dar varcolaci, zombie, fantome, extraterestrii, ciupacapre, yetii, poltergeisti, etc., etc. Haideti mai...unde vedeti voi asa ceva ? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Sau topicurile astea sunt doar glume si nu ma prind eu ?
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 08 July 2010 - 08:38 PM

Romanele lui Jules Vernes descriau inventii ce nu le vedea nimeni posibile
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 08 July 2010 - 08:42 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Jul 8 2010, 09:27 PM, a spus:

Ca sa nu scriu la fiecare topic, il deschid pe acesta in care sa va intreb: De unde le scoateti fratilor ? :P:lol2::-:lol2::):lol2:;):lol2:
Ce atatea creaturi magice ? Unde le tot vedeti voi ? Eu vad doar caini si eventual pisici pe strazi, asta dintre mamifere. Iar dintre pasari sunt mai multe, in principal gugustiuci si vrabii.

Dar varcolaci, zombie, fantome, extraterestrii, ciupacapre, yetii, poltergeisti, etc., etc. Haideti mai...unde vedeti voi asa ceva ? :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Dragul meu, prin faptul ca nu'ti poti vedea propiul creier , nu trebuie sa tragi pripit concluzia ca nu exista . :o:
0

#4 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 08 July 2010 - 08:46 PM

Si un orb poate sustine ca nu exista culori...
0

#5 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 08 July 2010 - 08:48 PM

La fel cum un alt "orb" poate sustine ca nu exista Dumnezeu...dar vede si crede in existenta a tot felul de fapturi mai mult sau mai putin reale.
0

#6 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 08 July 2010 - 09:00 PM

Vezi postareaotilia9, la Jul 8 2010, 09:48 PM, a spus:

La fel cum un alt "orb" poate sustine ca nu exista Dumnezeu...dar vede si crede in existenta a tot felul de fapturi mai mult sau mai putin reale.

Daca nu-i alba, nu inseamna in mod automat ca-i neagra :P Daca exista fantome si multi oameni le-au vazut, asta nu inseamna in mod automat ca exista si creaturi de genul bau-bau, zana lacului sau dumnezeu, despre care vorbesc multi, dar nu le-a vazut nimeni! In domeniul esoteric sunt multi care speculeaza credulitatea oamenilor sau isi confunda delirul cu realitatea! Hai sa nu cadem in acest ”pacat”!
0

#7 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 09 July 2010 - 02:28 AM

ţi-ar plăcea ţie să autopsiezi nişte iele, nu?
0

#8 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-June 10

Scris 18 July 2010 - 04:02 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Jul 8 2010, 09:27 PM, a spus:

Ca sa nu scriu la fiecare topic, il deschid pe acesta in care sa va intreb: De unde le scoateti fratilor ? :doh::lol2:8):lol2::(:lol2::o::lol2:

Dar varcolaci, zombie, fantome, extraterestrii, ciupacapre, yetii, poltergeisti, etc., etc. Haideti mai...unde vedeti voi asa ceva ? :):lol2::):lol2::kiss::lol2::kiss::lol2:

Ai vazut vreodata unde radio, microunde, infrarosii etc ?? :kiss: Nu prea cred si cu toate acestea ele exista.. Sunt multe lucruri care depasesc capacitatea noastra de intelegere, gandeste-te doar la timp, la spatiu, la Univers, la notiunea de infinit si ai sa vezi cat de putine lucruri stim de fapt :kiss:
0

#9 Utilizator offline   GeorgeTeck 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 16-October 10

Scris 16 October 2010 - 06:27 PM

zic sa nu vb :lol: dak ti se intampla o sa vezi .. viata ti se poate schimba in max 10 sec :roll:
0

#10 Utilizator offline   Jodelle 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 23 October 2010 - 07:18 PM

Draga sincera sa fiu , nu-ti doresc sa simtii puterea acestor creaturi , iti spun eu , ele exista , nu actioneaza la tot pasul dar cand gasesc victime .... vai si amar
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic