sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa-ti faci forumul cunoscut? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 08 July 2010 - 02:41 PM

Știu ca multi dintre voi v-ati facut propriul forum.As vrea și eu sa știu cum ati reușit sa aduceți atâția useri pe forumul dumneavoastră.
Pana acum am încercat sa strimit un mesaj celor din lista de messenger si am încercat sa-mi adaug forumul la: Top66, Trafic si UNlink.Degeaba nici un user.
Ma tem sa nu ramana pustiu forumul meu...pana acum sunt logata doar eu ca adiministrator si o prietena buna.
Va rog sa ma ajutati!
0

#2 Utilizator offline   S a m  

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-July 10

Scris 13 July 2010 - 09:32 AM

Trebuie sa ai continut si multa rabdare. Useri apar in timp.
Scrie cat mai multe chestii interesante si o sa ai succes.
0

#3 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 13 July 2010 - 10:04 AM

Ai putea sa iti pui si aici, in profilul tau, un link catre el,

...cine stie :blink:
0

#4 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 13 July 2010 - 11:30 AM

îţi faci mai întâi prieteni, şi pe urmă forum.

la ce îţi trebuie forum, dacă nu pentru ei? :blink:
0

#5 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 13 August 2010 - 09:26 AM

Vezi postareaDam.denysa, la Jul 8 2010, 02:41 PM, a spus:

Știu ca multi dintre voi v-ati facut propriul forum.As vrea și eu sa știu cum ati reușit sa aduceți atâția useri pe forumul dumneavoastră.
Pana acum am încercat sa strimit un mesaj celor din lista de messenger si am încercat sa-mi adaug forumul la: Top66, Trafic si UNlink.Degeaba nici un user.
Ma tem sa nu ramana pustiu forumul meu...pana acum sunt logata doar eu ca adiministrator si o prietena buna.
Va rog sa ma ajutati!

Are dreptate orphe. Pune un link la profil.
Stai linistita. Unii au sute de useri inscrisi sau poate chiar mai multi, insa sunt atat de nesuferiti, aplica totalitarismul, incat activeaza pe forumul lor 2-3 useri.
0

#6 Utilizator offline   Leonking 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 13 August 2010 - 10:06 AM

Vezi postareaDam.denysa, la Jul 8 2010, 03:41 PM, a spus:

Va rog sa ma ajutati!

cred ca ar trebui mai intai sa iti faci un portofoliu de topicuri, sa folosesti SEO (search engine optimisation) pentru mai multe motoare de cautare si indexarea forumului sa o faci periodic in mai multe locuri speciale...

un pic de reclame de-ale amicilor, chiar gratis la inceput, nu-ti pot face rau, ci sa-ti faca forumul mai vizibil... apoi, in acelasi timp, sa iti deschizi cont pe mai multe foruuri, impreuna cu cativa prieteni si sa va promovati acolo la modul permis derespectivele forumuri (avatar, semnatura, link, topicuri preluate de la tine de pe forum si dezbatute unde deschizi contul, etc)

in final, si nu numai, sa folosesti retelele de socializare pentru atragerea de useri... imi spunea un prieten arab ca pentru ei cea mai importanta munca este sa te convinga sa intri in pravalia lor... restul e doar arta de a te transforma in victima... (explicatie: de regula cand iesi la cumparaturi ai un timp si un scop... daca timpul iti e ocupat de intrarea in pravalia lui, scopul trebuie sa se produca pana la urma tot acolo)
asa si cu atragerea de vizitatori... din cateva mii de persoane dirijate in orice mod pe forumul tau, unele se vor loga... apoi isi vor aduce aminte de forum, si vor reveni...
pentru asta e bine sa folosesti stiintele economice - marketingul etc dar la modul rational
0

#7 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 25 August 2010 - 11:46 AM

Am sa incerc cu SEO....
In rest am facut de toate....am intrat chiar la parteneriate cu alte forumuri de unde aveam cont...si nu erau putine.
Rezultatul?Useri de pe alte forumuri care au intrat doar sa vada cum e....in rest debea daca am un user sau doi mai activi.
Oricum va multumesc!:gathering:
Daca aveti alte idei nu ezitati sa mi le spuneti....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi am o problema cu adobe flash player ady_h  3 2.206
Poll (No New) Chestionar:    Intrebari despre site-uri
Intrebari despre site-uri
most2  5 2.416