DiogeneDracon, la Jul 13 2010, 09:55 AM, a spus:
Putem conchide că toți ăia care se plâng pentru faptul că țăranii „e leneși” și lasă pământul nelucrat sunt niște tembeli. Dacă am avea o agricultură performantă am putea avea 50% din PIB realizat în ferme și servicii și ramuri conexe, inclusiv biotehnologii, cercetări genetice etc..................
Nu te mai framanta atat. In Romania nu a existat vointa politica decat in directia tradarii si vanzarii tarii.
Asa ca nici agricultura romaneasca nu trebuia incurajata pentru ca devenea o concurenta importanta agriculturii UE in speta mai ales cea franceza ...asa ca vanzarea terenurilor fertile strainilor, nu era decat o piesa dintr-un joc de puzzle-ul prin care s-a cedat nu numai suprafata agricola a tarii sau sistemele de irigatii si iata ca piata romaneasca a ajuns sa fie dependenta de importuri, fara sa mai amintim de excluderea Romaniei din acele piete pe care a impus-o politica ceausista (tari arabe), dar si distrugerea industriei, vanzarea bogatiilor naturale din subsol, dar si a serviciilor (telefonie, banci, etc).dar si faptul ca organele de control au avut ca preocupare principala sabotarea firmelor romanesti ptr. a tinr libera piata interna ptr firmele straine.
Deci tot ce vedem acum este nu este altceva dfecat un exemplu de tradare si vanzare a Romaniei ...si daca tinem cont de marile imprumuturi ptr nimic (vezi cursul leului care ar fi trebuit sustinut printr-o economie puternica si nu prin imprumuturi) putem vorbi si de vanzarea si indatorarea poporului si a generatiilor viitoare astfel incat sa urmeze SCLAVAGIZAREA unui popor obisnuit sa fie prea liber intr-o lume coorporatista.
Deci daca faceti bilantul corect veti realiza ca cedarea celor mai sus amintite, sunt de obicei consecinte ale unui razboi ...dar cum la noi nu a fost razboi ci tradare ...iata ca ne lovim de amenintarea securista din perioada in care securistii au fost vanati ca sobolanii si care suna ca o amenintare pentru noi:
La vremuri noi tot noi!!!! ... si chiar mai mult decat am fost!
Si exact asta vedem acum cand fosta securitate conduce tara ...catre distrugere ... conform razbunarii promise!
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 14 July 2010 - 12:29 PM