sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Illuminati hahaha... huh ? Evaluare topic: - - - - -

#191 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 28 November 2010 - 03:08 AM

PENTRU CIN CITESTE PROTOCOALELE DATE MAI SUS, VA FI DESTUL DE CLAR CE IDEI II ANIMA SI CE INTERESE AU ACESTI"ILUMINATI".MAI MULT DE DEMONSTRAT NU ESTE, DEOARECE ASTA ESTE CHIAR CODUL LOR SCRIS SI RECUNOSCUT DE EI.
0

#192 Utilizator offline   Gregory1992 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-September 10

Scris 19 June 2011 - 03:10 AM

Illuminati controleaza tot ce se petrece din umbra. Am auzit undeva ca conducatorii cum ar fi Obama, Bush cat si vedetele precum Madonna, Jay-Z ar fi rude intre ele, defapt veri de al nu stiu catalea grad daca stai mai bine sa te gandesti si toti se trag din faraonii Egiptului antic care aveau ei secretele lor si din generatie in generatie au facut in asa fel incat unul de a lor sa fie conducator respectiv vedeta sau sa aiba importanta. Voi stiti de ce a fost impuscat 2Pac? Pentru ca a incercat sa se opuna lor. Dupa cum bine stiti, casa de discuri a lui 2Pac, Death Row a fost facuta de Dr Dre si bunul "prieten" al lui 2Pac, Suge Knight. Si cum fiecare lider a caselor de discuri e mason, va dati seama ca si Knight era mason. 11 septembrie 1996, ziua in care 2Pac a fost omorat. A fost sa urmareasca un meci de box si cand a iesit, Suge Knight, l-a condus probabil spre casa. 20 de minute mai tarziu, un drive-by a fost inscenat asupra masinii in care se aflau acestia doi. Dar defapt cine l-a omorat pe 2Pac? Raspuns: Suge Knight. De ce? Pentru ca se cam ingrosase gluma si nu vroia ca 2Pac sa ii faca pe altii sa il urmeze si sa fie impotriva lui Illuminati asa ca i-a facut pac pac si l-a omorat. Cea mai satanista vedeta ramane insasi Madonna. Cautati Madonna exposed si va veti da seama. Am mai incercat sa postez de doua ori mesajul asta dar din pacate prima data s-a resetat calculatorul si a doua oara, ecran albastru cu IRQ Less or not equal. Poate si calculatorul meu e controlat de masoni care nu vor ca eu sa postez asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de Gregory1992: 19 June 2011 - 04:06 AM

0

#193 Utilizator offline   Tipareth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-February 11

Scris 19 June 2011 - 12:42 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la 26 November 2010 - 06:28 PM, a spus:

Illuminati. Este un termen pervertit al unei stari pe care o ating oamenii intr-un anumit stadiu de evolutie.

Asa e. Pervertirea uni termen sublim. Cu vremea, tot mai multi o sa confunde termenii..., starea de iluminare o sa fie confundata cu politica si scenariile de putere. Trist...

Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 19 June 2011 - 12:43 PM

0

#194 Utilizator offline   Miticamicutul2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 17-April 11

Scris 19 June 2011 - 01:02 PM

hai sa nu dati prea multa atentie chestilor ...
din unbra !??
si cu ....!??
daca doar "Iluminati" ar fi si derivatele lor !
soarta omeniri este decisa in jurul unei mese !
si masa aia e una de bucatarie ! (max 6 locuri)
organizati secrete cu dorul de a controla lumea au fost peste tot in lume
in fiecare "civilizatie" cat de cat ...
indiferent de religie ,culoare si ...
sunt sute si sute de canpani de dezorientare ! la care multi pun botul ! ca in realul fundal ei sa faca altceva !
si fara sa stie se lasa uimiti si ...
dar de "politile " secrete a marilor biserici !??
dar na ... !
:)
1

#195 Utilizator offline   CaninusLupus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 11

Scris 24 June 2011 - 09:41 PM

Stiti cum e, intai descopera faptele apoi dezvolta teoriile, nu invers. Paremise ca prima data avem intiparita in minte o furie oarba necanalizata pe care dorim cu ardoare sa o revarsam asupra cuiva. Daca spui unui om predispus la teorii fantastice despre pentagrame... el iti va gasii peste tot aceasta pentagrama... in stele, in carti, pe masini etc. Va recomand filmul "The number 23"... are o morala asemanatoare, unde este vorba despre un om paranoic care gaseste peste tot in viata lui, chiar si in cele mai neimportante chestii, acest numar 23. Morala e una " in coada de peste". Oricum, cred ca schimbarea trebuie sa inceapa cu noi insine, nu cu altii...
0

#196 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 27 June 2011 - 12:56 PM

Astia care au impresia ca ii controleaza pe altii, in realitate nici pe ei nu se controleaza.
Controlul asupra altora tine de ....schizi. Sau pe acolo. De fapt iluzia...controlului.

Ma refer la ansamblul societatii, deci creatia intregului univers, sau a acestei planete. Nu la ce creaza oamenii, in mic.
0

#197 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 06 January 2012 - 01:25 AM

Illuminati nu exista.... daca ne gandim mai bine, este o asa zisa organizatie "secreta" de care stie toata lumea... presupun ca masonii care exista cu adevarat au vrut sa creeze o organizatie care de fapt nu exista care sa fie de vina pentru faptele lor....

Iluminatii exista BUSTED
0

#198 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 06 January 2012 - 06:29 PM

illuminati= masoni? Nu am inteles prea bine termenii.
0

#199 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 08 January 2012 - 08:59 PM

Ce am scris e strict parerea mea..illuminati ar fi o organizatie satanista care planuiesc sa conduca planeta, Iar despre masoni nu stim chiar asa de multe pe cat se pare ... dar cert este ca si ei au o influenta mare pe aceasta planeta

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la 27 June 2011 - 12:56 PM, a spus:

Astia care au impresia ca ii controleaza pe altii, in realitate nici pe ei nu se controleaza.
Controlul asupra altora tine de ....schizi. Sau pe acolo. De fapt iluzia...controlului.

Ma refer la ansamblul societatii, deci creatia intregului univers, sau a acestei planete. Nu la ce creaza oamenii, in mic.

Interesant..
0

#200 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 13 March 2012 - 06:11 PM

3 familii masonice foarte bogate si influente care nu se afla in topul forbes....conduc lumea din umbra....cautati pe net. ...a fost si o stire ca acestia si-au dat intalnire cu obama exact dupa ce el a ajuns presedinte....rokefeler,bildenberg si inca o familie....nu stiu daca le-am scris bine numele
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse