sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mesia Diaconescu - diversiune sau spectacol de televiziune Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   semele 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-January 10

Scris 07 July 2010 - 12:19 PM

Atentie Români! O nouă diversiune se prefigurează în spectrul politic! Traian Basescu si-a ales succesor!
Asa-zisa arestare politica a mogulului Dan Diaconescu nu a fost decat o prima etapa din planul diabolic pe care actualul presedinte, Traian Basescu, il pregateste românilor.
Capitalul de imagine în continuă scădere al președintelui trebuia compensat într-un fel pentru a nu permite opoziției să speculeze acest aspect. Ca Mare Maestru în Strategii și Diversiuni, după cum este cunoscut președintele Băsescu, acesta și-a pregătit deja ”debarcarea” ( ...continuare topic aici ...)
0

#2 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 07 July 2010 - 12:24 PM

sau îţi schimbi nick-ul, sau vei fi suspendat
nu ai voie, prin regulament, să faci reclamă
0

#3 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 07 July 2010 - 12:37 PM

Cat priveste problema Diaconescu - Cojocaru, nu are legatura cu nimic altceva, decat cu exploatarea prostiei omenesti.
Atata timp cat se mentine in domeniul show-bizz-ului , Diaconescu este liber sa se exprime asa cum doreste ,in limitele legii.
Eu am telecomanda la televizor ,deci nu pot sa comentez . OTV-ul este pentru mine doar un post peste care trec, atunci cand "butonez" in cautarea altui post.
Atunci cand intra in politica, respectivul individ si modul gretos cum se prezinta ,imi poate provoca un pic de ingrijorare. Nu el in sine,ci faptul ca exista oameni care sa-i sustina aberatiile mizere .Am parerea ca se reprezinta doar pe sine si sper ca asa zisul partid al poporului sa fie doar o diversiune cu scopuri mediatice ,de imagine si profit al trustului OTV.

Nu uita de nick
0

#4 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 07 July 2010 - 04:56 PM

doamne, ăsta are probleme la mansardă. nu numai că se vrea a fi preşedinte, dar îi şi îndoctrinează pe bieţii ''telespectatori''. cică va scăpa ţara de lichele şi de sărăcie.

dacă o pune consilieră pe magda ciumac şi prim-ministru pe luis lazarus, iar emblema naţională o să fie o poză cu elodia, nu-i de mirare că va începe o serie de suiciduri interminabile.

atâta prostie, de la nati meir încoace (vă amintiţi că şi el vrrrroia să fii prrrrieşedintii la rumânia da' nu ştia carrri iestii imnu' ) n-am mai văzut, dar diaconescu dărâmă toate canoanele prostiei.

vă aşteptaţi la o românie otv-istă? să-i vedem pe roxi manelista şi pe marian valorosu' pe fiecare canal tv? să se adauge la şcoală ca materie opţională ''cazul elodia'' ? ar fi ceva. m-aş arunca de pe casa poporului.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Acum de pe strazile Londrei Calu Balan  31 10.981
Hot Topic (New) Grecia...incotro? Kahila  41 5.113
Replici noi Turcia in UE? Kahila  5 3.827
Hot Topic (New) Mihail Gorbaciov
Poate nu e prea tarziu sa ii pupam calcaiele ... fara el ...
Saharian  43 3.057
Replici noi Primarii PDL nu renunţă la nici un bănuţ
Sunt hotărâţi să dea statul în judecată, dacă
Danfodor  15 2.249