acum 4 zile am fumat cu un prieten un joint. 0.3 grame hasis natural.
am vrut si eu sa vad cum este. totul se anunta bine, pana cand l'am terminat si m'am asezat la masa cu restul trupei. atunci am inceput sa rad din senin, si inima a inceput sa imi bata groaznic de repede. am auzit pe cineva spunand: "Daca i se face rau?" si din momentul acela am luat'o razna. am avut, cred, un atac de panica. eram foarte speriat, nu stiam de ce, nu mai aveam contact cu realitatea, le auzeam vocile pana in interiorul capului, eram de'a dreptul shocat. dupa jumatate de ora prietena mea m'a plimbat prin tot orasul cu speranta ca'mi va trece. dupa vreo 2 ore jumatate ma linistisem si m'am dus acasa si m'am culcat.
problema este urmatoarea: asta este a4a zi dupa acea noapte si eu inca sunt speriat. parca sunt rupt de realitate, speriat si mereu trist, fara motiv. sunt mereu nelinistit. imi e frica de trecerea timpului. parca nu mai am ce sa fac. nici nu stiu cum sa va descriu exact ceea ce simt. dar deja ma apasa tare de tot pe cap, sunt speriat ca nu reusesc sa scap de starea asta.
daca m'ar putea ajuta cineva cu vreo solutie, i'as fi vesnic recunoscator. mii de multumiri anticipate.
Aceasta postare a fost editata de Actionman17: 06 July 2010 - 09:27 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS