sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

droguri am o problema grava Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Actionman17 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-July 10

Scris 06 July 2010 - 09:26 AM

salut, am aproape 18 ani si
acum 4 zile am fumat cu un prieten un joint. 0.3 grame hasis natural.
am vrut si eu sa vad cum este. totul se anunta bine, pana cand l'am terminat si m'am asezat la masa cu restul trupei. atunci am inceput sa rad din senin, si inima a inceput sa imi bata groaznic de repede. am auzit pe cineva spunand: "Daca i se face rau?" si din momentul acela am luat'o razna. am avut, cred, un atac de panica. eram foarte speriat, nu stiam de ce, nu mai aveam contact cu realitatea, le auzeam vocile pana in interiorul capului, eram de'a dreptul shocat. dupa jumatate de ora prietena mea m'a plimbat prin tot orasul cu speranta ca'mi va trece. dupa vreo 2 ore jumatate ma linistisem si m'am dus acasa si m'am culcat.

problema este urmatoarea: asta este a4a zi dupa acea noapte si eu inca sunt speriat. parca sunt rupt de realitate, speriat si mereu trist, fara motiv. sunt mereu nelinistit. imi e frica de trecerea timpului. parca nu mai am ce sa fac. nici nu stiu cum sa va descriu exact ceea ce simt. dar deja ma apasa tare de tot pe cap, sunt speriat ca nu reusesc sa scap de starea asta.

daca m'ar putea ajuta cineva cu vreo solutie, i'as fi vesnic recunoscator. mii de multumiri anticipate.

Aceasta postare a fost editata de Actionman17: 06 July 2010 - 09:27 AM

0

#2 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 06 July 2010 - 09:33 AM

nu mori.
0

#3 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 06 July 2010 - 10:51 AM

E destul de ciudat ca la varsta ta sa aiba un asemenea efect mai ales cand fumezi prima data, dar se mai intampla.
Tu sigur ai 18 ani?
La unii are un efect calmant, la altii exact pe dos. Mai stiu pe cineva la care singurul efect a fost paranoia.
In primul rand, nu mai fuma altadata :) , daca nu iti face bine.
Stai linistit ca nu se intampla nimic, daca intr-adevar era doar hasis in jointul ala. Esti sigur?
In mod normal ar trebui sa iti treaca dupa ce dormi, nu sa dureze cateva zile. Vezi sa nu fi fost amestecat cu altceva. Ai avut halucinatii?
0

#4 Utilizator offline   Dianakin Skywalker 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-June 09

Scris 06 July 2010 - 10:51 AM

Am trecut printr-o experienta similara, doar ca la mine a tinut frica si atacul de panica atat timp cat eram in starea de "euforie".
Ziua urmatoare, dupa un somn bun, scapasem de toata treaba.
Totul se intampla in capul tau, nu ai un motiv real pt. care sa fii speriat. Gandeste-te la asta doar ca fiind o experienta nereusita si n-o mai repeta.
0

#5 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 06 July 2010 - 11:21 AM

Observ la cei care au postat aici ,tendinta de a fi ingaduitori cumva cu hasisul .
Eu din contra ,sunt mai mult decat intransigent cu orice drog si consumatorii lui.
Fir-ar a dracului de treaba.Scuze :lol:
De cate ori trebuie sa mai fie spus: Drogul este nociv.La orice varsta si oricare drog.
Rezultatul consumului de droguri este dependenta, suferinta fizica si psihica,alienarea si moartea.Chiar daca unii se lasa,chiar daca altii nu au ajuns la situatii extreme,riscul este prea mare. Auzi,joint cu un prieten :P Generatie tembela. Imi cer scuze Actionman17 dar se pare ca nici tu nu esti prea incantat de "efectul drogului" .Macar de o sa ti minte patania si sa nu o repeti.Nici cu hasis ,nici cu altceva.
Bun,acum despre cazul tau. Nu mori,inca. Trebuie sa te detoxifici insa.
Ai nevoie de ceaiuri si fructe detoxifiante si multa miscare in aer liber.Treci si transpira la sala,inoata, pentru sex esti cam minor :) ,dar daca zici ca esti "aproape" major :) ,numai ai grija sa nu fie si ea "aproape" majora. :lol:
In alta ordine de idei:

Consumul de droguri este ilegal,la fel si promovarea lui,inclusiv aici pe forum.Vreau sa va vad intransigenti. Daca nu credeti ca este indreptatita avertizarea ,considerati-o preventiva. Va roaga Regulamentul nu neaparat eu :

- Pe acest forum nu este permisa, sub nici o forma, promovarea consumului de droguri. Consumul si comercializarea drogurilor, este infractiune. Mesajele vor fi sterse fara explicatii, iar userul sanctionat cu 24 h. (daca si dupa aceasta perioada se continua cu promovarea, sanctiunea se va dubla)
0

#6 Utilizator offline   Pa. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 11 January 2011 - 01:04 AM

Ficatul si rinichii fac detoxifierea. Ajuta-i: bea citiva litrii de lichide dulci (daca nu ai diabet) si o sa scapi repede, in maxim o zi de efcte. Dar baga 6 litri in tine. Ceai dulce, apa cu sirop sau cu dulceata, de astea, facute in casa ca sa nu trebuiasca eliminate si altele, conservanti, coloranti, etc. Daca nu ai nimic altceva bagi ceai ( oricare iti place, nu conteaza,) cu mult zahar.

Pentru burel: regulamentul la ce droguri se refera? Exogene sau endogene? La cele din lista substantelor naturale sau sintetice interzise oficial in Romania sau si la cele care sint libere la consum persoanelor majore ?
Vorbesc serios, categoria "drog" e foarte larga. Eu de exemplu, sint dependent de endorfinele pe care le produce creierul meu cind fac sex. Chiar ma gindeam sa deschid un topic despre asta, dar se pare ca ar fi contra regulamentului. Sau nu?

Aceasta postare a fost editata de Pa.: 11 January 2011 - 01:11 AM

0

#7 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 11 January 2011 - 02:27 AM

Pa.
Este bine ca il sfatuiesti pe om ce sa faca ,dar cred ca din 6 iulie 2010 pana acum , efectul joint-ului s-a cam dus.
Unele droguri sunt considerate legale la un moment dat ,doar pentru ca nu au fost inca interzise.Apar tot felul de porcarii intr-un ritm mai rapid decat reactioneaza legea.
In principiu regulamentul roportal interzice orice incurajare a consumului de droguri ilegale ,dar cred ca este mai bine sa nu ne complicam .Maine sigur vor fi cateva "legale" ,scoase in afara legii si cu statutul schimbat.
Zici ca esti dependent de endorfina si iti satisfaci dependenta prin sex ? Inteleg ca mult sex 8)
La varsta ta, sex la greu? :haha: Nu a slabit nici o balama ? :) Norocosule! :doh:

Vezi postareaGrassone, la Jan 11 2011, 12:46 AM, a spus:

salut ActionMan, [cenzurat]

Iar sfatul meu ,este sa te abtii pe viitor sa recomanzi consumul de droguri. Chiar daca o intorci ca la Ploiesti pe final.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic