Aceasta postare a fost editata de heidy: 18 July 2010 - 02:19 PM
Motiv editare: mirckuitoare/greseli gramaticale
Poveste fara sfarsit
Scris 05 July 2010 - 02:19 PM
Scris 05 July 2010 - 02:27 PM
Mede13111, la Jul 5 2010, 03:19 PM, a spus:
Ha? Asta sa i-o zici lui Mutu !
Acum, daca tot stai de buna-voie si nesilita de nimeni cu fundul in doua barci, de ce trebuie sa dezvolti mari drame existentiale din asta? Recunoaste, esti o ...
Scris 05 July 2010 - 02:36 PM
Waterina, la Jul 5 2010, 03:27 PM, a spus:
Acum, daca tot stai de buna-voie si nesilita de nimeni cu fundul in doua barci, de ce trebuie sa dezvolti mari drame existentiale din asta? Recunoaste, esti o ...
pff, ba chiar din greseala l-am cunoscut...si nu imi place deloc viata doar pentru el simt asa ceva si nu vreau sa zic next pentru ca ne intelegem prea mult si ne iubim ..pentru prima data simt ca el este doar pentru mine, iar eu sunt pentru el.....vreau doar o rezolvare ...o solutie ceva ce as putea face pentru ca lumea sa inteleg ca doar pentru ca stam nu inseamna ca o sa si ne casatorim sau stiu eu.....ca planurile mele vor ramane aceleasi indiferent ce se va intampla doar ca nu pot renunta la singurul om care mi-a ajuns la suflet ...deocamdata sau pentru todeauna
Aceasta postare a fost editata de heidy: 18 July 2010 - 02:23 PM
Motiv editare: mirckuitoare/greseli gramaticale
Scris 05 July 2010 - 02:40 PM
Uite, eu ziceam ca am traite destule pana acum, dar cunoasterea asta din greseala n-am experimentat-o... asa ca explica-mi, cum se produce?
Aceasta postare a fost editata de Waterina: 05 July 2010 - 02:41 PM
Scris 05 July 2010 - 02:43 PM
Mede13111, la Jul 5 2010, 02:19 PM, a spus:
Daca el e lumea ta si tu esti lumea lui, ce mai conteaza ce barfesc oamenii din jur? Lumea e mult mai mare decat un cartier, iar viata voastra e inainte si nu depinde de barfele de cartier ale unora.
Mergi de exemplu intr-un loc in care nu ai mai fost. Lumea din jur reincepe de la 0. Pentru ca nimeni nu stie nimic si nu are ce barfi decat de la momentul 0.
Waterina, la Jul 5 2010, 02:40 PM, a spus:
S-a exprimat gresit. A vrut sa spuna "din intamplare".
Scris 05 July 2010 - 02:44 PM
Pippo, la Jul 5 2010, 03:37 PM, a spus:
Mergi de exemplu intr-un loc in care nu ai mai fost. Lumea din jur reincepe de la 0. Pentru ca nimeni nu stie nimic si nu are ce barfi decat de la momentul 0.
ai dreptate si asa le explic si eu insa intodeauna am simtit intr-un fel ca familia mea imi controleaza viata si sentimentele ..sincera sa fiu plang si acum pur si simplu nu ma pot opri ..cum sa ii spun unui om pe care il iubesc enorm ca nu mai putem fi cand el nu se uita decat in ochii mei ...cand eu sunt singua care stie ce sa ii spuna si cand sa ii spune cum sa preferi sa i se rupa inima copilului tau decat sa o vorbeasca lumea....va jur ca daca ar fi ceva ce as puttea face sa indrept situatia as faceo fara nici o ezitare ..nu stiu daca e marea mea iubirea insa vreau sa astept sa vad nu vreau sa tai un pom fara sa ii las posibilitatea sa creasca ...sa se dezvolte
Scris 05 July 2010 - 02:47 PM
Waterina, la Jul 5 2010, 02:46 PM, a spus:
Din greseala facem foarte multe. Dintr-o relativa intamplare ne cunostem cu totii.
Doar n-a zis ca s-a f.. din greseala.... ci ca l-a cunoscut din greseala (intamplare), desi de multe ori ne si f... din intamplarea sau greseala momentului.
Aceasta postare a fost editata de Pippo: 05 July 2010 - 02:46 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
M-a parasit exact cand imi era mai greu... | cocky12 | 54 | 5.920 |
|
Ce sa fac ca sa ii demonstrez ex-ului ca merit inca o sansa? | Purest_feelings | 6 | 1.987 |
|
Timiditate | GeorgeTeck | 13 | 2.563 |
|
Pentru baieti | SandrineD | 5 | 1.583 |
|
Oare unde am gresit eu ? | MARIO13 | 44 | 5.394 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS