Am un catel teckel de 15 ani. De catva timp are tendinta sa urineze in casa...pe usi mai ales.
Nu a facut niciodata asa ceva pana acum cateva luni. E scos afara de doua ori pe zi asa cum a fost scos toata viata lui...si mai are si un loc al lui...pentru urgente....pe care il stie foarte bine. Degeaba l-am certat, l-am batut....nu il pot dezvata deloc...si numai noaptea face unde nu trebuie, ziua probabil se fereste ca poate fi vazut....
S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Aveti idee care ar putea fi motivul si cum sa-l dezvat?
Pagina 1 din 1
Dilema
Scris 05 July 2010 - 06:20 PM
Artemmis, la Jun 30 2010, 12:05 AM, a spus:
Am un catel teckel de 15 ani. De catva timp are tendinta sa urineze in casa...pe usi mai ales.
Nu a facut niciodata asa ceva pana acum cateva luni. E scos afara de doua ori pe zi asa cum a fost scos toata viata lui...si mai are si un loc al lui...pentru urgente....pe care il stie foarte bine. Degeaba l-am certat, l-am batut....nu il pot dezvata deloc...si numai noaptea face unde nu trebuie, ziua probabil se fereste ca poate fi vazut....
S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Aveti idee care ar putea fi motivul si cum sa-l dezvat?
Eu am un fox terrier de 8 ani care, atunci cand se supara pe mine, face pipi pe hol doar ca sa-mi faca mie in ciuda. Cred ca e ceva care tine de personalitatea cainelui...nu stiu, poate se simte neglijat, poate nu-i convine ceva si vrea sa va atraga atentia. Probabil ca o sa-i treaca, la un moment dat, pata asta...Oricum, daca il prindeti in flagrant, trebuie certat. Mai mare rusinea...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
pisicamaya.blogspot.com | 1 | 4.446 |
|
Caini - pui si adult
cum rezolv problemele aparute? |
lavvinya | 16 | 3.797 |