sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dilema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Artemmis 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-June 10

Scris 29 June 2010 - 11:05 PM

Am un catel teckel de 15 ani. De catva timp are tendinta sa urineze in casa...pe usi mai ales.
Nu a facut niciodata asa ceva pana acum cateva luni. E scos afara de doua ori pe zi asa cum a fost scos toata viata lui...si mai are si un loc al lui...pentru urgente....pe care il stie foarte bine. Degeaba l-am certat, l-am batut....nu il pot dezvata deloc...si numai noaptea face unde nu trebuie, ziua probabil se fereste ca poate fi vazut....
S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Aveti idee care ar putea fi motivul si cum sa-l dezvat?
0

#2 Utilizator offline   ana88md 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-August 05

Scris 05 July 2010 - 06:20 PM

Vezi postareaArtemmis, la Jun 30 2010, 12:05 AM, a spus:

Am un catel teckel de 15 ani. De catva timp are tendinta sa urineze in casa...pe usi mai ales.
Nu a facut niciodata asa ceva pana acum cateva luni. E scos afara de doua ori pe zi asa cum a fost scos toata viata lui...si mai are si un loc al lui...pentru urgente....pe care il stie foarte bine. Degeaba l-am certat, l-am batut....nu il pot dezvata deloc...si numai noaptea face unde nu trebuie, ziua probabil se fereste ca poate fi vazut....
S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Aveti idee care ar putea fi motivul si cum sa-l dezvat?

Eu am un fox terrier de 8 ani care, atunci cand se supara pe mine, face pipi pe hol doar ca sa-mi faca mie in ciuda. Cred ca e ceva care tine de personalitatea cainelui...nu stiu, poate se simte neglijat, poate nu-i convine ceva si vrea sa va atraga atentia. Probabil ca o sa-i treaca, la un moment dat, pata asta...Oricum, daca il prindeti in flagrant, trebuie certat. Mai mare rusinea... :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Chow Chow pisicamaya.blogspot.com  1 4.446
Replici noi Caini - pui si adult
cum rezolv problemele aparute?
lavvinya  16 3.797
Replici noi Atasamente Rasele nordice chowie  16 9.521
Hot Topic (New) Atasamente Cainele se scoala prea devreme si vrea afara cititor1  47 14.287
*Nu sunt replici noi Dresaj Caini in Ploiesti Guest__*  -1 306