Am avut un necaz cu pisi al meu care a avut probleme cu blanita.Am mers la un vet care mi a zis ca nu e nimic grav insa blanita a continuat sa cada rau de tot . Si din disperare dar si un pic de noroc am ajuns la farmacia veterinara de pe 15 Noiembrie unde vanzatorul s a dovedit a fi un vet extrem de priceput caci in cateva zile cu tratamentul sau pisi si a revenit. Si nici aspectul financiar nu e de neglijat caci produsele sale sunt si eficiente dar si ieftine.
Pagina 1 din 1
Un vet priceput si ieftin in Brasov
Scris 26 June 2010 - 10:44 AM
Cred ca ma bucur ca am gasit un vet bun asta dupa ce am cheltuit inutil si am tot fortat pisi sa inghita hapuri care nu au avut efect si m am gandit ca prinde bine o asemenea informatie.
Scris 26 June 2010 - 10:53 AM
da, pacat de banii cheltuiti.
io am trei pisici, adica doi motani si o pisica. acu vro doo saptamani unu din motani, in culmea caldurilor, nush cum a reusit sa-si traga o gaura in burta, aproape de oo.
nu l-am dus la doctor. n-am avut chef. i-am tuns blanita dimprejuru ranii, l-am curatat, l-am un cu cicatrizante si acu doarme cracanat si-mi arata oole.
au perioadele lor. depinde fff mult cu ce sunt hranite. iar indoparea cu medicamente NU e o solutie.
io am trei pisici, adica doi motani si o pisica. acu vro doo saptamani unu din motani, in culmea caldurilor, nush cum a reusit sa-si traga o gaura in burta, aproape de oo.
nu l-am dus la doctor. n-am avut chef. i-am tuns blanita dimprejuru ranii, l-am curatat, l-am un cu cicatrizante si acu doarme cracanat si-mi arata oole.
au perioadele lor. depinde fff mult cu ce sunt hranite. iar indoparea cu medicamente NU e o solutie.
Scris 26 June 2010 - 11:03 AM
Si eu sunt de aceeasi parere ca tine insa medicul insita pe hapuri ca tratament modern si uite ca tot degeaba. D asta m am bucurat ca am gasit pe altul care mi a dat o crema si pisi si a revenit.
Scris 26 June 2010 - 11:04 AM
trebuia sa-l ungi din prima cu crema de ghete si nu mai aveai atata probleme.
plus ca lana ar fi capatat si-un luciu special....
plus ca lana ar fi capatat si-un luciu special....
Scris 26 June 2010 - 11:28 AM
mai in gluma mai in serios, cineva mi a zis s o dau cu pasta de dinti
, medicul mi a dat hapuri ...zau ca singurul cu un tratament normal sa i zic asa e tipu asta si uite c a avut efect
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pisica mea este agresiva cu musafirii!!!!! |
Victor Apostu | 16 | 5.236 |
|
Chestionar:
pisici rullz! :) |
Dj Hestia | 1.033 | 146.162 |