marinaru, la Jun 26 2010, 02:59 PM, a spus:
Si altele de ex. Bulgaria le-au scazut.
Ghici unde vor alege sa mearga investitorii straini ...in Bulgaria cea cu taxe mici sau in Romania cea cu taxe mari?
Citeaza
Da ...cu un procent ...adica de la 24% cat a fost pana acum, la 25 % ...dar si aici se pare ca in curand se va reduce TVA-ul tocmai ca parte a unui program de iesire din criza.
Deci nu mai vorbiti de Ungaria ca eu acolo imi fac cumparaturile mari de cand a intrat Romania in UE si nu mai e vama ...si va asigur ca saptamana trecuta cand am facut ultimele cumparaturi, preturile la alimentele de baza(carne, mezeluri, branzeturi, detergenti) erau cam jumatate din preturile din Romania...desi era TVA-ul de 25%
Citeaza
Tara este deja in faliment total, ce se face acum nu este decat prelungirea agoniei prin marirea colosala a datoriilor externe ... degeaba va puneti sperante intr-un asemenea guvern de habarnisti ca in curand tot la monitorizarea economica a tarii se va ajunge .. asa cum a fost si in Bulgaria ...si iata ca nu a iesit rau.
Citeaza
In mod sigur nu!
Eu sunt de acord cu acest TVA pentru ca este logic ca costul galetutelor sa fie recuperate.
Alta data poate o sa stie cat costa o galetuta la modul real si atunci mai bine o cumperi la magazinul Real.
Citeaza
Si pana la primavara dupa ce s-a papat toata rezerva ...ce facem ? ...suflam in duda ...sau in vuvuzele?
Contact
Facebook
Twitter
RSS