sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

CEDO - avocat pro-bono avem nevoie de sfaturile voastre Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dary4na 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-June 10

Scris 25 June 2010 - 12:41 PM

Buna tuturor! Sotul meu a fost condamnat intr-un proces de delapidare regizat si fabricat foarte bine de niste persoane foarte influente in Romania. Au reusit sa ajunga la judecatori si la toti avocatii pe care i-a avut de-a lungul timpului. Am epuizat toate caile de atac si ne gandim sa apelam la CEDO. Doar ca stam prost cu resusrsele financiare... eu am 1300 lei salariul iar el 1400 care va fi redus cu 200 ron de luna viitoare... cam greu in conditiile astea sa angajam un avocat. Miza este mare: plata prejudiciului din respectiva institutie care e de 200.000 ron si 7 ani sub urmarire judiciara. Restul persoanelor implicate au iesit de sub urmarire cu NUP si au fost transformate in martori, asa cum se procedeaza la noi si acum el trebuie sa plateasca oalele sparte. Nu mi se pare corect sa platim pentru ce au furat altii. Vrem sa ne vedem de viata noastra! Avem nevoie de sfaturi! Daca aveti cunostinte despre avocati care preiau pro bono spete pentru CEDO sau aveti pentru noi sfaturi de orice fel, asteptam cu drag! Multumesc anticipat!
0

#2 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 26 June 2010 - 11:58 PM

Poate iti este de ajutor acest articol:
http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...a-Pro-Bono.html

Bine totusi ca a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, si nu cu executare.
Daca era inchis, ii era mult mai greu sa isi caute dreptatea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Bacsis
de unde vine aceasta cutuma?
Paul Brahtl  23 6.153
Poll (No New) Chestionar:    de lege ferenda
o noua lege a avortului
Ghijoi  262 18.706
Replici noi Drept de utilizare a informatiilor in cadrul unui nou site creat Aurabudurin  4 1.308
Replici noi Datele personale!
ce se intampla daca le comunic unor persoane necunoscute?
Cristina andre  11 3.541
Replici noi Unde se trage linia intre ce este legal si ce este ilegal in sistemele MLM? CavalerulJedi  3 1.456