sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

In atentia lui Bydy si ROPORTAL Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 23 June 2010 - 11:24 PM

Nu pot sa accept comportarea forumistei Intifadia fara pedeapsa meritata.

Nu are niciun drept sa ma numeasca nerusinata si inca cate nume vrea ea doar ca ni-i place parerea mea despre religia musulmana. Nu este prima oara ca ma ataca insa saptamana trecuta moderatorii de la sport mi- au sters mesajele/posatarile si au fost de partea ei cu simpatie lupini si burel, atunci tema a fost ca ea ureste americanii.

Am rugamintea sa acordati atentie NECESARA acestei reclamatii.
Stiam ca este un forum deschis pentru toti in limitele bunului simt insa ea ma insulta de cate ori are ocazie la pagini despre Statele Unite si religie.

Astept un raspuns!

#2 Utilizator offline   gargbird 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-June 08

Scris 23 June 2010 - 11:35 PM

Vezi postareaThe Unknown, la Jun 24 2010, 12:24 AM, a spus:

Nu are niciun drept sa ma numeasca nerusinata si inca cate nume vrea ea doar ca ni-i place parerea mea despre religia musulmana. Nu este prima oara ca ma ataca insa saptamana trecuta moderatorii de la sport mi- au sters mesajele/posatarile si au fost de partea ei cu simpatie lupini si burel, atunci tema a fost ca ea ureste americanii.

Stiam ca este un forum deschis pentru toti in limitele bunului simt insa ea ma insulta de cate ori are ocazie la pagini despre Statele Unite si religie.

Astept un raspuns!

Mucles.

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 23 June 2010 - 11:45 PM

Daca ar fi sa dau sanctiuni pentru ce s-a intamplat acolo, ar trebui sa`ti dau si tie si ei. Si pt offtopic si pt jigniri.
Am preferat sa nu o fac si am sperat ca a fost doar ceva de moment. Am avut pretentii de la voi.
Se pare ca am gresit.

#4 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 24 June 2010 - 12:14 AM

Vezi postareaThe Unknown, la Jun 24 2010, 11:24 AM, a spus:

Astept un raspuns!

Dar tu ai dreptul sa-mi spui ca vin din trib,sa-mi spui ca stau la mila vreunui arab care-mi ia toti banii si ca traiesc fantezii pe forum pentru ca in realitatea sunt vai de mama mea? Cum sa nu te faca omul nerusinata,zi si tu acum? Logic vorbind.

Vezi postareaThe Unknown, la Jun 18 2010, 08:15 PM, a spus:

Da! cel putin asa a scris ea pe aici la mai multe topic-uri, in realitate cine stie???

este si ea instabila si fortata sa creada in ceea ce ea nu crede. Nu e singura care ar omori daca ar putea doar sa scape de energia pe care o colecteaza de ani buni ca razbunare.

Cine stie in realitate care-i viata ei???
Precis lucreaza pentru un barbat care-i ia toti banii, tipic arabilor si pe urma-i da ceva acolo de mila ca femeii umile de acolo din lumea orientala musulmana.
Vai si amar de multe romance ce au ajuns insa neaga si traieste pe forumuri o viata de vis .... macar aici este ingaduit sa se creada in Rai!!!!

Frustrarea zilnica se reflecta in mesajele ei

Asta stau treburile? Sunt femeie umila si instabila care traieste din mila arabului ?
Eu nu stiu cum de ai avut atat tupeu incat sa deschizi acesti topic sa ma reclami pe mine. :)
Nu poti sa-mi accepti comportamentul? De ce,pentru ca ti-o spun pe fata ca minti si dezinformezi lumea? Pentru opiniile tale sunt pline de prejudecati,sunt aplicate la modul general si sunt incorecte multe dintre ele? Asta nu poti accepta? Ca iti contrazice cineva bullshit-il intr-un stil mai dur si necrutzator?
Atunci invata sa scrii chestii acurate si sa-ti dai opinii educate femeie draga si nu te va mai "ataca" nimeni.Promit.
Recunosc ca te-am insultat.Ai facut-o si tu dar macar eu nu ma apuc sa deschid topicuri de reclamatie.E ca si cum s-ar duce un hot la politie sa se planga ca a fost jefuit.
Uite pentru ca esti mai in varsta decat mine si pentru ca am un temperament mai iute imi cer scuze pentru orice insulte ce ti-am adus.Tu ai macar marinimia asta?
Eu cu ce sunt obligata sa stau si sa inghit toate inacuratetile pe care le expui tu in ceea ce ne priveste? Chestii care ma afecteaza cand ti le citesc pentru ca fac si eu parte din categoria despre care tu iti expui opiniile.La asta nu te-ai gandit? Si cand te contrazic ori ma prostesti pe fata si spui ca stii tu mai bine ori te faci ca ploua si nu raspunzi. De ce oare? Pentru ca realizezi ca nu ai dreptate sau nu te intereseaza sa auzi from the horses mouth cum s-ar zice,cum sunt lucrurile?

Iar daca merit vreo sanctiune fi tu sigura ca mi-o iau si daca stiu ca am meritat-o pe buna dreptate tac.Fa si tu asa ca nici tu nu ai fost sfanta zilele astea Olga.Hai sa fim seriosi acum ca nu suntem la gradinita desi asa ne comportam.Eu macar am scuza...sunt gravida...hormonii...da tu ce scuza ai...? :beer:

Aceasta postare a fost editata de bydy: 24 June 2010 - 12:38 AM

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 24 June 2010 - 12:42 AM

Vezi postareaIntifada, la Jun 24 2010, 02:14 AM, a spus:

.Eu macar am scuza...sunt gravida

Asta da o veste frumoasa!
Sa fii sanatoasa si fericita!

:)

Scuzati off-topicul! :beer:

#6 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 June 2010 - 01:03 AM

Vezi postareabydy, la Jun 24 2010, 12:42 PM, a spus:

Asta da o veste frumoasa!
Sa fii sanatoasa si fericita!

Scuzati off-topicul! :beer:

Sarumana.Se mai calmeaza spiritele cu conversatii pozitive,desi eu sunt pe rollercoster cu hormonii.Al meu a zis ca se muta in garaj sau instaleaza cortul de camping in curte.Oricum e vara,cald.... :lol2:

Aceasta postare a fost editata de Intifada: 24 June 2010 - 01:04 AM

#7 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 24 June 2010 - 01:09 AM

Vezi postareaIntifada, la Jun 24 2010, 01:03 AM, a spus:

Al meu a zis ca se muta in garaj sau instaleaza cortul de camping in curte.

Si un vecin doi in jur si ei cu corturi, un foc in mijloc, aia mici pe drum, trib in toata regula :beer:

Doar glumesc, felicitari :)

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 June 2010 - 01:19 AM

Vezi postareaPippo, la Jun 24 2010, 01:09 PM, a spus:

Si un vecin doi in jur si ei cu corturi, un foc in mijloc, aia mici pe drum, trib in toata regula :beer:

Mersi.

#9 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 24 June 2010 - 08:02 AM

"In atentia lui bydy"........auzi.........."va vorbeste Unklown de la White House".
Dupa ce ca ieri nu am mai postat ca sa nu iti spun ce meriti .......si tot tu esti aia care face galagie. Draga - dai cu sutu la minge si apoi iti cresc aripi. Citeste ce ai scris ieri pe topicul fetei aleia daca tot faci clont si vezi ce prostii scrii.
Sa iti fie clar femeie ca fiecare isi traieste viata cum crede de cuviinta si daca tu te apuci sa faci troaca de porci de unii e de asteptat sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.

Vezi postareaThe Unknown, la Jun 23 2010, 11:24 PM, a spus:

Astept un raspuns!

Asa ai invatat in......... sa faci o cerere?
Ai uitat sa scrii la final "yes we can"

Aceasta postare a fost editata de joannahart: 24 June 2010 - 08:01 AM

#10 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 24 June 2010 - 08:43 AM

Vezi postareagargbird, la Jun 23 2010, 02:35 PM, a spus:

Mucles.

Nu ti-am cerut ID-ul??? stiam cine esti.

Vezi postareabydy, la Jun 23 2010, 02:45 PM, a spus:

Daca ar fi sa dau sanctiuni pentru ce s-a intamplat acolo, ar trebui sa`ti dau si tie si ei. Si pt offtopic si pt jigniri.
Am preferat sa nu o fac si am sperat ca a fost doar ceva de moment. Am avut pretentii de la voi.Se pare ca am gresit.

Nu cunosc micro-universul din care faceti parte!!!! cu toti care ati comentat aici de asta la plural.

Mesaj de pe privat

Nu ma ataci? Zau asa? Mai tii minte cand te-ai apucat sa speculezi despte viata mea aici in public si sa spui ca sunt vai de mama mea si ca poate lucrez pentru unul care-mi ia banii si traiesc din mila lui si ca traiesc fantezii aici pe forum ca in realitate cine stie cum sunt?

Daca asta nu e atac apai nu stiu ce e. Nu ti-e rusine asa putin sa scrii astel de bazaconii despre cineva pe care nu cunosti?

Nu ti-e rusine sa scrii incontinuu pe acest forum ca noi musulmancele suntem nededucate si vai de mama noastra,ca suntem imbrobodite si in tot felul?
Nu tie rusine sa afirmi ca in islam femeia trebuie sa se converteasca daca se marita cu un musulman...poe cand acest lucru nu este adevarat?
Nu ti-a rusine sa minti atata si sa ma prostesti pe fata.eu care am crescut in islam si intr-o tara musulmana si stiu cum stau lucrurile? O faci intentionat?
Ai vreo satisfactie bolnava sa dezinformezi lumea sau chiar nu te intereseaza sa inveti ceva de la cineva care stie mai bine ca tine?

Si ma mai si jignesti spunand ca vin din trib dupa care tot tu ma numesti instabila si cam probleme fizice sau psihice.
Nu ma asteptam la asa ceva de la o femeie la varsta ta. Mai mare rusinea.

--------------------

“The ink of the scholar is more holy than the blood of the martyr.”

Prophet Muhammad (sallā llahu ʿalayhi wa sallam)

Imagineaza ca NU vreau sa invat NIMIC de la tine :)

Nu corespondez pe privat!!!! cu fanatici, poate esti chiar urmarita pentru iesirile tale periculoase, trebuie anuntat si avioanele sa nu sari pe cineva care nu ar vrea sa invete de la tine ceva in avion sau pe aeroport .... agresivitatea ta a ajuns la culmi inalte!!!!

Cu lozinci sangeroase si antisociale doar la ai tai sa scrii ....

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 24 June 2010 - 08:42 AM

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis