sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cati dintre voi sunt ortodocsi si cati ati ales sa fiti ortodocsi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cupydon_blu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-May 10

Scris 23 June 2010 - 10:46 AM

da...asta as vrea sa va intreb...cati dintre voi sunt ortodocsi si cati au ales sa fie ortodocsi???...dar nu neaaparat ortodocsi...de orce religie apartineti...nici unu dintre voi nu sia pus intrebarea asta???...de ce sunteti de religia care sunteti???...ati ales voi asta sau va fost impusa???...cam ciudata intrebarea nu???...suntem luati tare de mici...ni se impune o religie pe care ajungem sa o iubym si sa credem in ia...dar de ce nu suntem noi a alege partea cu care sa fim??..( adica religia )..de ce ni se impune inca dinainte de nastere ceea ce vom fi..???...parinti nostri se gandesc deja la botez dinainte sa ne nastem....deci sa ne faca ca pe ei...cum li sa intamplat si lor la randul lor...dar nu credeti ca ar trebui sa decidem noi asta ???..sa ni se dea timpul de a creste si de a alege???...nu ma criticati...sunt niste intrebari la care greu am gasit raspunsul dar as vrea sa vad si parerile voastre...
0

#2 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 23 June 2010 - 10:54 AM

Vezi postareaCupydon_blu, la Jun 23 2010, 11:46 AM, a spus:

da...asta as vrea sa va intreb...cati dintre voi sunt ortodocsi si cati au ales sa fie ortodocsi???...dar nu neaaparat ortodocsi...de orce religie apartineti...nici unu dintre voi nu sia pus intrebarea asta???...de ce sunteti de religia care sunteti???...ati ales voi asta sau va fost impusa???...cam ciudata intrebarea nu???...suntem luati tare de mici...ni se impune o religie pe care ajungem sa o iubym si sa credem in ia...dar de ce nu suntem noi a alege partea cu care sa fim??..( adica religia )..de ce ni se impune inca dinainte de nastere ceea ce vom fi..???...parinti nostri se gandesc deja la botez dinainte sa ne nastem....deci sa ne faca ca pe ei...cum li sa intamplat si lor la randul lor...dar nu credeti ca ar trebui sa decidem noi asta ???..sa ni se dea timpul de a creste si de a alege???...nu ma criticati...sunt niste intrebari la care greu am gasit raspunsul dar as vrea sa vad si parerile voastre...

daca tot ai gasit la intrebarea asta...poti acum sa-ti pui intrebarea si te intreb si eu: "de ce oare esti asa agramat?"
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 23 June 2010 - 10:57 AM

Ai noroc ca la topicul Ce religie ai n-ai voie sa comentezi ... si tu aici intrebi cam multe!!!

Dar tu de care ramura apartii, ca asa e frumos sa te prezinti in asemenea ocazii ca sa nu par o romano catolica prea dura!!!

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 23 June 2010 - 11:31 AM

0

#4 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 23 June 2010 - 11:10 AM

Pe mine m-a bagat popa in lighean cand eram mic si a zis ca-s ortodox :lol: sarmanul om in sutana neagra... chiar a crezut ca-mi schimba modul de a gandi si a simti prin ritualul sau aiuristic :D

PS. Daca ai deschis topicul aici, ai plecat cumva de la presupunerea ca popii ar fi niste creaturi?

Aceasta postare a fost editata de Black velvet: 23 June 2010 - 11:14 AM

0

#5 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 08

Scris 23 June 2010 - 11:27 AM

entitati...

eu nu inteleg dilema- daca nu 'ti convine, asta chiar e unul dintre lucrurile pe care le poti schimba oricand, la orice varsta...
0

#6 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 23 June 2010 - 11:28 AM

... şi eu sunt, dar nu m-a īntrebat nimeni cānd am văzut luminiţa de la capătul tunelului dacă şi vreau asta ! De fapt, nici nu mă interesează !...
Om să fi - īn toate sensurile ! :D

Aceasta postare a fost editata de ^Dorin: 23 June 2010 - 11:30 AM

0

#7 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2010 - 11:30 AM

Vezi postareasarazin79, la Jun 23 2010, 12:27 PM, a spus:

eu nu inteleg dilema- daca nu 'ti convine, asta chiar e unul dintre lucrurile pe care le poti schimba oricand, la orice varsta...

Cum?
0

#8 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 23 June 2010 - 11:39 AM

Eu unul sunt ortodox,asa am fost botezat si oricum cred ca as fi ales tot religia asta... mi se pare cea mai corecta :D
0

#9 Utilizator offline   Cupydon_blu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-May 10

Scris 23 June 2010 - 11:46 AM

ortodox sunt si eu...dar cred ca deschiderea unui tripic aici nu are mare importanta...nu stiu de ce raspund cei care nu inteleg nimic din ce am zis...daca nu intelegeti intrebarile lasatio balta... :D ..se vede ca nu ganditi asa departe ca uni dintre noi... :lol:...in fine...erea doar o curiozitate dea mea...ma asteptam doar la altfel de raspunsuri....dar daca nu aveti ce face nu mai tociti tastierele aiurea....ca nu are rost...imi cer scuze daca am jignit pe careva dintre voi...
0

#10 Utilizator online   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2010 - 11:47 AM

Vezi postareaCupydon_blu, la Jun 23 2010, 12:46 PM, a spus:

ma asteptam doar la altfel de raspunsuri....

Dupa cum formulezi intrebarile, obtii si raspunsurile!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic