Specia umana va disparea in 100 de ani!
Scris 22 June 2010 - 01:43 AM
in conceptia sa avizata, omenirea va fi incapabila sa supravietuiasca suprapopularii si flagelului consumismului fara oprelisti. "Din nefericire omenirea nu va mai supravietui nici macar 100 de ani", a declarat academicianul.
"Odata cu specia umana, vor disparea multe alte specii de animale, majoritatea aflate in plin proces de extinctie, cauzat tot de actiunile nesabuite ale omului. Este o situatie ireversibila, deoarece este mult prea tarziu pentru orice masuri.", a adaugat omul de stiinta.
Scris 22 June 2010 - 02:03 AM
Savantii astia sunt insa cam ciudati.Nu as pune prea mare pret pe aceasta predictie a distinsului savant.Probabil ca fiind mult prea ocupat cu studii complicate aductoare de Nobel ,domnia sa a gresit la aritmetica .
Scris 22 June 2010 - 10:58 AM
absolutep0wer, la Jun 21 2010, 04:43 PM, a spus:
Totusi nu i-as da Premiul Nobel nici astuia pentru afirmatia mareata!!! E nevoie de mult mai multi ani pentru o disparitie totala ... primii sint orasenii si ultimii adevaratii tarani care lucreaza pamintul.
Scris 22 June 2010 - 11:05 AM
The Unknown, la Jun 22 2010, 09:58 AM, a spus:
actually, e nevoie de doar cateva minute - hai ore - un razbel atomic ne trebuie si am pus-o
Scris 22 June 2010 - 11:07 AM
Saharian, la Jun 22 2010, 02:05 AM, a spus:
Eu m-am gandit la cale naturala ca se accentua stilul de viata actual de consum in exces de alimente!!!
Distrugerea maselor prin metode chimice e alta tactica si nu s-ar incadra in nici o lucrare de specialitate!!!
Scris 22 June 2010 - 12:44 PM
absolutep0wer, la Jun 22 2010, 02:43 AM, a spus:
Īntre anii 1347 şi 1351, 1/3 din populaţia Europei a murit din cauza ciumei negre. Dacă ar fi să fie la fel īn prezent, 1/3 din circa 500 de milioane, ar īnsemna să moară cam 165 de milioane de oameni, īn 100 de ani, nu īn 4.
Viaţa nu dispare aşa uşor, cu atāt mai puţin viaţa inteligentă. De cānd a apărut pe Pămānt, viaţa a mai fost pe punctul să dispară īn totalitate. Cea mai mare extincţie a fost īn urmă cu circa 250 de milioane de ani, numită extincţia permiană, cānd circa 95 % din viaţa de pe Terra, a dispărut. Şi acea viaţă, şi-a revenit, deşi, nu era...inteligentă. Cu atāt mai mult, viaţa inteligentă, care conduce īn prezent lumea, va şti cum să-şi revină.
Scris 22 June 2010 - 12:54 PM
lupini, la Jun 22 2010, 01:44 PM, a spus:
Viaţa nu dispare aşa uşor, cu atāt mai mult viaţa inteligentă. De cānd a apărut pe Pămānt, viaţa a mai fost pe punctul să dispară īn totalitate. Cea mai mare extincţie a fost īn urmă cu circa 250 de milioane de ani, numită extincţia permiană, cānd circa 95 % din viaţa de pe Terra, a dispărut. Şi acea viaţă, şi-a revenit, deşi, nu era...inteligentă. Cu atāt mai mult, viaţa inteligentă, care conduce īn prezent lumea, va şti cum să-şi revină.
paralela nu este tocmai buna...
acum nu mai "exista" ciuma neagra ....
sunt multe alte forme de plagi care ne dau cate un avertisment pe ici pe colo..
cutremure, furtuni de proportii, eruptii de vulcani si nu in ultimul rand "plaga" economica.
tu spui de extinctia permiana ( despre care eu nu stiu prea mare lucru--dar am sa ma informez )...
si eu intreb..:
cum naiba a aparut asa brusc homo sapiens sapiens in forma care este aceiasi de mii de ani si care a ramas neschimbata?
eu nu inteleg vidul dintre extinctia ta si aparitia brusca a omului..
pentru mine pica teoria lui Darwin din start...nu cred in ea..( poate se aplica la unele forme de viata, dar nu si la om )
Scris 22 June 2010 - 01:03 PM
absolutep0wer, la Jun 22 2010, 02:43 AM, a spus:
in conceptia sa avizata, omenirea va fi incapabila sa supravietuiasca suprapopularii si flagelului consumismului fara oprelisti. "Din nefericire omenirea nu va mai supravietui nici macar 100 de ani", a declarat academicianul.
"Odata cu specia umana, vor disparea multe alte specii de animale, majoritatea aflate in plin proces de extinctie, cauzat tot de actiunile nesabuite ale omului. Este o situatie ireversibila, deoarece este mult prea tarziu pentru orice masuri.", a adaugat omul de stiinta.
Asta, alt adept al conspirationistilor,numai bun de folosit in a baga frica in mase.Avand o descoperire care a facut mult bine omenerii,credibilitatea lui nu poate fi pusa la indoiala.
Sau o fi luat-o pe dealuri de la prea multa cercetare
Scris 22 June 2010 - 01:17 PM
NewTask, la Jun 22 2010, 01:54 PM, a spus:
acum nu mai "exista" ciuma neagra ....
sunt multe alte forme de plagi care ne dau cate un avertisment pe ici pe colo..
tu spui de extinctia permiana ( despre care eu nu stiu prea mare lucru--dar am sa ma informez )...
si eu intreb..:
cum naiba a aparut asa brusc homo sapiens sapiens in forma care este aceiasi de mii de ani si care a ramas neschimbata?
eu nu inteleg vidul dintre extinctia ta si aparitia brusca a omului..
pentru mine pica teoria lui Darwin din start...nu cred in ea..( poate se aplica la unele forme de viata, dar nu si la om )
Ciuma neagră, īn prezent e S.I.D.A., gripa porcină, aviară...poate īn curānd pisicească....etc.
Apariţia Homo sapiens din maimuţă, ar trebui să o explice aceia care susţin că omul e frate cu maimuţa. Eu sunt convins că omul a apărut independent de alt animal, doar că are structura internă şi externă, asemănătoare cu maimuţa. Astfel de cazuri mai sunt pe Glob. Unul dintre ele e asemănarea structurală dintre ... delfin şi rechin. Ambele vietăţi trăiesc īn apă marină sau oceanică, ambele sunt la fel, īnsă, delfinul e mamifer ca şi omul, iar rechinul e peşte ca şi...ştiuca. Chiar şi la inteligenţă, cele două vietăţi diferă.
Poate ţi se va părea surprinzător, dar eu sunt convins de teoria evoluţionistă. Īnsă nu de cea a lui Darwin, care afirmă că progresul se face prin omorārea celui slab de către cel puternic, ci, eu cred īn evoluţie, īn accepţiunea etimologică a cuvāntului: evolutionem. Acest cuvānt - evolutionem - īn limba latină īnseamnă: deschiderea unei cărţi. Ăsta sunt eu, adeptul evoluţiei, īn sensul deschiderii cărţii, a cāt mai multor cărţi, adică a dobāndirii de cunoştinţe.
Dar, nu pot să nu văd că şi Darwin are dreptate: īntotdeauna, cel puternic, īl va subjuga sau elimina, pe cel mai slab. Asta e regula naturală. Īnsă omul, prin deschiderea cărţii, a impus legi pentru ca cel slab, să fie protejat faţă de cel puternic. Cānd au apărut legile sociale, acum veo 4000 de ani, abia atunci omul a īnceput să progreseze.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Necronomicon | Kahila | 82 | 18.130 |
|
Pentru cei care doresc sa cerceteze ADN-ul si altele Gratuit pot primi harta genomului uman
Harta Genomului Uman dupa ultimile cercetari GRATIS |
Elias Artistul | 2 | 708 |
|
|
seal_it_forever | 175 | 38.567 |
|
Experiment Romania | cobai71 | 24 | 10.442 |
|
The Truth Will Set You Free
Un pps. interesant ce merita dat mai departe |
Mayasul | 4 | 1.457 |
Contact