acum o saptamana mi'am montat termopane in dormitor si am decis sa renovez cu totul camera...pe peretele geamului cineva mi'a recomandat sa pun in interior polistiren extrudat de 2cm ca sa nu mai am probleme cu igrasia niciodata...problema e ca meseriasul mi'a pus polistirenul si a tencui si zugravit peste el fara sa il prinda in dibluri si multi mi'au zis ca din cauza asta mi'a crapat peretele...cand l'am chemat sa imi explice el mi'a zis cu totul alta cauza pentru care a crapat peretele si a zis ca polistirenul se prinde cu dibluri numai pana la etajul 3(eu stand la 6) din cauza presiunii prea mari si ca nu e mare problema...mi'am luat teapa? pot sa imi cada peretele?
Pagina 1 din 1
mi'au crapat peretiiii !
Scris 21 June 2010 - 08:50 PM
teapa taticu!!!cum ai putut crede ce-ti zice dorelu???
s-apoi nu-ti recomand polistirenul la interior!
s-apoi nu-ti recomand polistirenul la interior!
Scris 29 August 2010 - 11:39 AM
fiind in interior nu are nici o legatura presiunea, cu etajul la care locuiesti.....din cite stiu eu se pun dibluri peste tot...interioare, exterioare...indiferent de inaltime, de la parter pina la ultimul etaj.......daca nu a fost bine curatata suprafata unde s-a lipit piesa de poliestiren, cu timpul se va desprinde...deci diblurile sint necesare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Island River | 13 | 19.922 |
|
distanta legala fata de retele de inalta tensiune | mihail75 | 8 | 7.362 |
|
cum sa-mi construiesc un garaj | smaranta | 8 | 8.987 |