Fa sport, nu poti sa-ti scoti grasimea de pe burta facand exercitii specifice cu muschii aia(prin abdomene cum ai incercat), asta e vrajala, nu poti sa te "concentrezi" pe anumite zone pt a slabi.
Bicicleta si slabitul........ Slabeste ca si mine....
Scris 09 October 2011 - 04:58 PM
ninja e ciudat ce zici tu acolo
ea vrea sa slabeasca DOAR acolo, deci trebuie sa TE CONCENTREZI pe acea zona si poti sa o faci doar prin sport
ea vrea sa slabeasca DOAR acolo, deci trebuie sa TE CONCENTREZI pe acea zona si poti sa o faci doar prin sport
Scris 09 October 2011 - 08:34 PM
Nu e ciudat ce zic si e simplu de ce, corpul nu functioneaza dupa principiul asta, nu te poti concentra pe o anumita regiune, grasimea scade de pe tot corpul nu din locul in care te concentrezi.
Din acest motiv nu e nevoie de exercitii speciale pentru abdomen, eu am f. putina grasime pe abdomen(am avut acum 2 ani destula pe tot corpul) si deabea am facut abdomene toata viata mea.
Un site care e bun, nu e totul corect dar e ok.
Click aici
Din acest motiv nu e nevoie de exercitii speciale pentru abdomen, eu am f. putina grasime pe abdomen(am avut acum 2 ani destula pe tot corpul) si deabea am facut abdomene toata viata mea.
Un site care e bun, nu e totul corect dar e ok.
Click aici
Aceasta postare a fost editata de Ninja2: 09 October 2011 - 08:42 PM
Scris 10 October 2011 - 08:35 AM
pai da faci pentru tot corpul, scazi de pe tot corpul in greutate, dar la femei e diferit
avem localizate pe anumite zone grasime mai multa si e MUSAI sa te concentrezi cu ceva special pe zona aia
si la mine au funcftionat abdomenele .. in tinerete ca acum nu mai au acelasi efect, de ce? nu stiu ...
avem localizate pe anumite zone grasime mai multa si e MUSAI sa te concentrezi cu ceva special pe zona aia
si la mine au funcftionat abdomenele .. in tinerete ca acum nu mai au acelasi efect, de ce? nu stiu ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Doresc sa fac sport sa slabesc |
Raluca27 | 71 | 2.915 |
|
teme combinate |
Brindusa | 272 | 98.919 |
|
Teme combinate |