sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

E mai rau decat un blestem... oare e bine sa stii mereu adevarul???.... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cupydon_blu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-May 10

Scris 19 June 2010 - 06:49 PM

ciudat dar foarte adevarat....sunt o persoana normal ca orce om....dar nu inteleg un singur lucru....de ce eu stiu mereu ce gandeste prietena mea???...de ce stiu de fiecare data cand ma minte???....asta nu inteleg....si nu e datorita faptului ca o cunosc deja...ca nu suntem de mult impreuna...si acelas lucru adica sa stiu tot chiar daca nu mi se spune mi sa intamplat si in celelante relati si deaia mam si despartit de primele cu care am stat...din cauza ca parca sunt blestemat sa stiu intotdeauna totul...asa usor aflu adevarul si nu inteleg de ce....nu vreau asta...nu am cerut asta niciodata, vreau si eu o viata normala ca orce om mai gandeste aiurea dar cand sti.......e rau....ce trebuie sa fac ca sa scap de acest blestem???...nu vreau sa stiu gandirile nimanui...nu ma intereseaza...dar parca cineva intra in capul meu si zice...MINTE...ACUM ZICE ADEVARUL...si mereu asa...IA UITE CUM SE UITA LA ALA...DEJA AL DORESTE...si jur ca am facut testul cu o fata si tot ce gandea eu stiam...si si fetele cu care am stat imi recunosteau pana la urma...am ajuns sa cred ca nu voi putea sta niciodata cu o fata atata timp cat eu stiu ce gandesc...inca o data spun...eu nu am cerut sa fiu asa niciodata...nu am dorit asta vreodata...de ce tocmai mie a trebuit sa mi se intample???...va rog daca ati mai patit careva asa ceva sa imi ziceti si mie cum ati scapat de acest blestem ca altceva nu e...sa sti adevarul e o mare prostie...ca doar nu gandirile conteaza ci ceea ce face persoana de langa tine....dar sa sti cum stiu eu si sa simti acest lucru e secant rau de tot si la un moment dat cedezi...si renunti la iubyre.......lucru care nu al doresc nimanui...sa sti de fiecare data cand esti mintit....
0

#2 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 19 June 2010 - 08:49 PM

esti meserias!
0

#3 Utilizator offline   NarcoGen' 

• Bastardă
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 09

Scris 19 June 2010 - 09:30 PM

Imbraca-te in femeie, intra intr-o cada cu apa si electrocuteaza-te. Asa a facut Mel Gipson in filmu ala si-a mers. :o:
0

#4 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 19 June 2010 - 09:36 PM

:o:
0

#5 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 19 June 2010 - 09:43 PM

ceva e putred în Danemarca... :o:
...dacă tot ştii ,,adevărul", cum de nu ai încredere în tine??? Singura explicaţie logică pe care o găsesc eu este, eventual, că ai o vârstă fragedă.
0

#6 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

e...superman!
0

#7 Utilizator offline   NarcoGen' 

• Bastardă
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 09

Lipitoare man. :o:
0

#8 Utilizator offline   Dianakin Skywalker 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-June 09

Scris 19 June 2010 - 10:29 PM

Ghici la ce ma gandesc acum?
0

#9 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 19 June 2010 - 10:34 PM

Vezi postareaCupydon_blu, la Jun 19 2010, 07:49 PM, a spus:

ciudat dar foarte adevarat....sunt o persoana normal ca orce om....dar nu inteleg un singur lucru....de ce eu stiu mereu ce gandeste prietena mea???...de ce stiu de fiecare data cand ma minte???....asta nu inteleg....si nu e datorita faptului ca o cunosc deja...ca nu suntem de mult impreuna...si acelas lucru adica sa stiu tot chiar daca nu mi se spune mi sa intamplat si in celelante relati si deaia mam si despartit de primele cu care am stat...din cauza ca parca sunt blestemat sa stiu intotdeauna totul...asa usor aflu adevarul si nu inteleg de ce....nu vreau asta...nu am cerut asta niciodata, vreau si eu o viata normala ca orce om mai gandeste aiurea dar cand sti.......e rau....ce trebuie sa fac ca sa scap de acest blestem???...nu vreau sa stiu gandirile nimanui...nu ma intereseaza...dar parca cineva intra in capul meu si zice...MINTE...ACUM ZICE ADEVARUL...si mereu asa...IA UITE CUM SE UITA LA ALA...DEJA AL DORESTE...si jur ca am facut testul cu o fata si tot ce gandea eu stiam...si si fetele cu care am stat imi recunosteau pana la urma...am ajuns sa cred ca nu voi putea sta niciodata cu o fata atata timp cat eu stiu ce gandesc...inca o data spun...eu nu am cerut sa fiu asa niciodata...nu am dorit asta vreodata...de ce tocmai mie a trebuit sa mi se intample???...va rog daca ati mai patit careva asa ceva sa imi ziceti si mie cum ati scapat de acest blestem ca altceva nu e...sa sti adevarul e o mare prostie...ca doar nu gandirile conteaza ci ceea ce face persoana de langa tine....dar sa sti cum stiu eu si sa simti acest lucru e secant rau de tot si la un moment dat cedezi...si renunti la iubyre.......lucru care nu al doresc nimanui...sa sti de fiecare data cand esti mintit....

... ai văzut prea multe filme ! ;)

Vezi postareaNarcoticShit, la Jun 19 2010, 10:30 PM, a spus:

Imbraca-te in femeie, intra intr-o cada cu apa si electrocuteaza-te. Asa a facut Mel Gipson in filmu ala si-a mers. :doh:

:doh:

Vezi postareaDirty.Diana, la Jun 19 2010, 11:29 PM, a spus:

Ghici la ce ma gandesc acum?

... probabil la mine ! :o:
0

#10 Utilizator offline   Anonim_c 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 09

Scris 21 June 2010 - 02:28 PM

Ori tu minti acum prin ce ne spui noua, ori nu ai dat despre fete care stiu sa minta, de alea profesioniste. Ai dat numai de amatoare care se dau de gol singure fara ca tu sa faci mare lucru de detectiv. Asa ca continua sa cauti pe cineva care nu te minte sau care e profesionista ...
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Primul pas
am nevoie de ajutor
anonim901  41 5.088
Replici noi Dragoste, obsesie sau ce o fi .....
N-am mai patit asa ceva niciodatat....
House MD  5 1.677
Replici noi Am nevoie de un sfat !
nu stiu ce sa fac... va rog sa ma ajutati !
Selena06   12 1.892
Hot Topic (New) Tata si iubit
parental
Ea.  97 11.368
Poll (No New) Chestionar:    Despartire
Ce pot face sa ne impacam?Ce sanse am ca ea sa se intoarca?
eu_alone  14 3.296