Nu mai stiu nimic
Scris 19 June 2010 - 01:48 PM
Am avut logodnicul de 6 ani, planuri, visuri... Dragoste, pasiune.
Relatia intre noi era ciudata... nu stiu cum sa explic...
Dar, m-am intalnit acum o luna cu un prieten vechi, pe care l-am cunoscut pe Forum. Si... cred ca m-am indragostit. A devenit un locuitor permanent in capul meu. Facand dragoste cu logodnicul, iesind cu prietene... todeauna in gandurile mele...
Acum 2 saptamani am parasit logodnicul. N-am vrut sa-l mint... si cu acest nou barbat, am facut ce am facut... iar acum, situacia este total diferita. Cred ca, daca este posibil, sunt indragostita in amandoi... mi se pare ca am devenit o persoana urata, grea... Situatia este prea complicata.
Nu pot sa dorm, nu pot manca, nu pot sa fac nimic, simt grozav...
Logodnicul meu are 28 de ani, a pierdut slujba si atunci au inceput problemele noastre. Barbatul nou, cu care am o relatia mai speciala, are 49, si eu 25....
Eu nu stiu ce sa fac...
Scris 19 June 2010 - 02:00 PM
Aceasta postare a fost editata de Scorpionul_Rosu: 19 June 2010 - 02:03 PM
Scris 19 June 2010 - 02:16 PM
Cu logodnicul mi se pare ca am avut numai pasiunea intensa...
Cea ce imi lipseste cu acel om matur... dar cu el am o relatia mai adancita, serioasa... ma intelege mai bine decat oricine in lumea acasta...
Scris 19 June 2010 - 02:22 PM
De exemplu eu consider ca te-am inteles. Logodnicul si-a pierdut slujba, s-a schimbat din cauza asta, relatia intre voi s-a schimbat, desi te atragea mai departe, te-ai indepartat de el, batranul a fost intelegator si acum ai senzatia ca te atrage pentru ca simti linistea alaturi de el, ca te intelege.
Scris 19 June 2010 - 02:35 PM
Velvetia, la Jun 19 2010, 03:16 PM, a spus:
Tu cred ca mai degraba ai nevoie de un tata, nu de un sot. Foarte multe fete care nu au avut un tata in adevaratul sens al cuvantului ajung sa se cupleze cu tot felul de barbati cu mult mai invarsta si vad in ei tatal pe care nu l-au avut. Si pe de cealalta parte sunt acei barbati care au celebra criza de varsta a 3-a si profita de fetite naive si prostute. Nu e nimic nou in povestea asta.
PS. Tu ce slujba ai?
Aceasta postare a fost editata de Dingo25: 19 June 2010 - 02:35 PM
Scris 19 June 2010 - 03:16 PM
Scris 19 June 2010 - 06:52 PM
Dingo... tatal meu este un om extraordinar. Nu cred ca am nevoie de un tata si nu un sot. Nu este asta povestea mea...
p.s. eu lucrez cu copii...
kisstiana, la Jun 19 2010, 02:39 PM, a spus:
Ai mei n-au fost de acord cu relatia mea cu logodnicul. Au spus mereu ca el este un om imatur, ca un copil, ca nu va fi niciodata nimic din el...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un sfat va rog | Marin88 | 12 | 1.794 |
|
Probleme cu sarutul
help please |
ROCKsanykaLoveAvrilLavigne | 38 | 7.069 |
|
Timpul va decide?