Ajutor
Scris 19 June 2010 - 11:16 AM
buna,
Am o relatie de 8 luni cu o fata pe care o iubesc enorm . Totul a mers bine pana cand am inceput sa fac niste greseli . Intr-o seara ne-am certat un pic. A doua zi ea a iesit cu fetele in oras da fara sa imi dea nici un semn de viata pana la 12. Cand am sunat-o mia zis unde e , iar eu din prostie m-am dus la ea si am inceput sa ne certam. Faza asta nu ia cazut deloc bine mai ales ca mai era si cu colegele. Ea mia mai dat o sansa dar mia spus ca trebuie sa fac intr-un fel sa ii demonstrez ca nu a gresit ca mia dat aceea sansa. Acum va rog ajutati-ma si pe mine cumva , orice parere conteaza.
Va multumesc
Am o relatie de 8 luni cu o fata pe care o iubesc enorm . Totul a mers bine pana cand am inceput sa fac niste greseli . Intr-o seara ne-am certat un pic. A doua zi ea a iesit cu fetele in oras da fara sa imi dea nici un semn de viata pana la 12. Cand am sunat-o mia zis unde e , iar eu din prostie m-am dus la ea si am inceput sa ne certam. Faza asta nu ia cazut deloc bine mai ales ca mai era si cu colegele. Ea mia mai dat o sansa dar mia spus ca trebuie sa fac intr-un fel sa ii demonstrez ca nu a gresit ca mia dat aceea sansa. Acum va rog ajutati-ma si pe mine cumva , orice parere conteaza.
Va multumesc
Scris 19 June 2010 - 02:09 PM
Asta e greseala m-am dus acolo si am certat-o. si nu stiu mi-a scazut increderea in ea , si ea mi-a zis asta si ma omoara chestia asta . Ma gandesc tot timpul la ea si cum sa fac sa fie ca la inceput .
Am 17 ani jumatate
imi puteti da niste sfaturi ?
Am 17 ani jumatate
imi puteti da niste sfaturi ?
Scris 19 June 2010 - 02:12 PM
Si cam ce ai vrea sa fii sfatuit sa faci si sa si faci ?
Vezi ca sunt o tona de concerte zilele astea - du-o la unul din ele.
Scris 19 June 2010 - 02:32 PM
As vrea niste idei care sa o surprinda . Pt ca nu cred ca voi reusi cu un simplu cadou sa o fac sa ma ierte
Scris 19 June 2010 - 02:36 PM
Nu asta era ideea. Nu ti-am zis sa ii faci un cadou, ci sa o faci sa se simta bine.
Scris 19 June 2010 - 02:42 PM
Am inteles.
Dar nu pot ajunge la concert .
Alte sugestii ?
Multumesc pana acum
Dar nu pot ajunge la concert .
Alte sugestii ?
Multumesc pana acum
Scris 19 June 2010 - 02:44 PM
Ionuzt, la Jun 19 2010, 03:32 PM, a spus:
As vrea niste idei care sa o surprinda . Pt ca nu cred ca voi reusi cu un simplu cadou sa o fac sa ma ierte
A venit şi răspunsul:
Scorpionul_Rosu, la Jun 19 2010, 03:12 PM, a spus:
Eu nu cred că ai făcut o greşeală atât de mare încât să spună că şi-a pierdut încrederea în tine. Dacă ţi-ai făcut griji pentru ea, că nu ştiai pe unde e şi ce-i cu ea, nu înseamnă că tre să-ţi mai acorde nu ştiu ce şansă. Bun, s-a simţit prost că te-ai dus acolo şi aţi început să vă certaţi, dar totuşi..
Mie mi se pare că vrea să scape de tine şi nu ştie cum..
Scris 19 June 2010 - 02:46 PM
Du-te cu ea la un film. Sunt unele lucruri care ei ii plac la tine - fa-le p-alea, fi natural, nu-i nevoie sa faci ceva deosebit.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dezamagirea
Of!Doamne cat de adevarata e asta |
jackpot | 26 | 4.616 |
|
Da sau inca nu ? | dominica | 103 | 8.481 |
|
Dragoste imposibila | Marielaaa | 16 | 2.725 |