Atentie! Ce am putut sa gasesc...
Scris 15 June 2010 - 10:53 PM
Azi... am gasit un lantisor cu o stanta pe care scrie PL 18K. Care dintre voi stie, va rog sa-mi spuneti si mie daca este vreun metal valoros ori doar o ruginatura. Am incercat sa caut pe google, am gasit cum ca ar fi platina, insa sunt putin nedumerit.
Scris 15 June 2010 - 10:56 PM
George_brz, la Jun 15 2010, 11:53 PM, a spus:
Azi... am gasit un lantisor cu o stanta pe care scrie PL 18K. Care dintre voi stie, va rog sa-mi spuneti si mie daca este vreun metal valoros ori doar o ruginatura. Am incercat sa caut pe google, am gasit cum ca ar fi platina, insa sunt putin nedumerit.
il vreau eu...
tu ce faci cu el?
Scris 16 June 2010 - 08:53 AM
PL dupa 18k sau 9k inseamna ca e metal placat cu un strat de aur.
Eu am cumparat aur la metru din Grecia. Vad ca se mentine fain, mai ales ca-l port numai la ocazii
Eu am cumparat aur la metru din Grecia. Vad ca se mentine fain, mai ales ca-l port numai la ocazii
Scris 16 June 2010 - 11:15 AM
GigJoe, la Jun 16 2010, 01:48 AM, a spus:
Cum adica aur la metru?
Lantisor care se vinde pe metru dar poti face si bratata din tot acelas material/model. Asa se vinde si in Turcia!!! Acolo este o procedura obisnuita ca majoritatea cumpara aur pentru trezor, adica zestre pentru fetele pe cand se marita!!! Nu cred in banci cu conturi, mai bine cumpara cateva metri de aur si-l tin acasa in ladita
Scris 16 June 2010 - 11:28 AM
GigJoe, la Jun 16 2010, 11:48 AM, a spus:
Cum adica aur la metru?
Adica sunt diferite modele de lanturi la metru din care iti alegi modelul care-ti place, il taie pe lungimea pe care o vrei si-ti pune pe loc inchizatoare, obtinand astfel bratari sau coliere din aur la metru
George_brz, la Jun 16 2010, 11:08 AM, a spus:
In sfarsit am primit un raspuns bun. Multumesc frumos.
Cu placere.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Amintiri din copilarie
Sa ne impartasim amintirile :) |
ousor | 35 | 7.394 |
|
Sun Media Advertising Constanta
Ați auzit de ei? |