[i] BUNA!
Mi-e frica de un nou esec, de suferinta..eu am bacul anul asta..el esste un pic mai mare si mi-a propus intr-o seara sa nu mai pun suflet si sa o lasam mai libera relatia.Pe ce motiv?Ca nu avem viitor impreuna, ca e mai mare, ca am bacul si ca trb sa plecam amandoi..cine stie in ce orase.Cand am auzit asta mi s-a prabusit universul..am cazut dupa norisor, dar eu usnt o fire foarte orgoliasa si-am zis ca nu..o terminam de tot intrucat as trece mai repede peste decat sa o lalai asa ba ca este a ca nu este..Si ne-am despartit..si mi-a fost greu dar pana a doua zi mi-am fixat in cap niste princiipi si incrcam sa uit ca il cunoscusem..
Dar a doua zi mi-a zis ca ii e greu fara mine..si ca vrea sa vb si tra la la..Eu tin la el foarte mult dar nu vreau sa fiu jucaria nimanui..Nu stiu ce sa fac..cum sa o continui?Sunt de parere ca daca vrei un viitor impreuna ti-l faci indiferent de toate obsacole..nu stiu cum sa fac si ce sa fac..Presimt ca o sa ne despartim si nu ca mi-as dori asta..dar vine din partea lui.Imi pare rau ca am pus suflet si ca tin la el..o sa-mi fiegreu sa trec peste...
Aceasta postare a fost editata de Aleqsandra: 15 June 2010 - 09:11 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS