Pagina 1 din 1
Hmm... In legatura cu banda de net ..
Scris 20 December 2005 - 03:36 PM
Salut.. pot vedea cata banda de net am?... adica sunt in retea..si printr-un program anume..pot sa vad cat net mi se distribuie?... daca nu am fost destul de explicit .. sa imi ziceti.. ms all
Scris 21 December 2005 - 02:59 AM
Pui niste intrebari tare ciudate... ce anume vrei totusi sa afli ? Internetul nu se distribuie la kilogram, sau la "legatura" . Daca vrei sa vezi viteza nu iti trebuie neaparat un program special, ai atata "banda" cata iti da providerul. Unui user obisnuit ii sunt insa suficienti, zic eu , intre 256 kbps si 512 kbps, sa zicem. Asta sa tot fie cam 25-50 de kb. Sau nu asta te interesa?
Scris 31 December 2005 - 02:46 PM
Un firewall iti monitorizeaza in permanenta informatia care vine si pleaca din calculator...asadar monitorizeaza traficul.
Poti incerca "Zone Alarm Pro" sau "Sygate Personal Firewall" .
sunt cele mai bune la ora actuala dupa parerea mea; eu personal folosesc a 2-a varianta.
sunt cele mai bune la ora actuala dupa parerea mea; eu personal folosesc a 2-a varianta.
Scris 19 January 2006 - 08:52 PM
ALX, la Dec 31 2005, 02:46 PM, a spus:
Un firewall iti monitorizeaza in permanenta informatia care vine si pleaca din calculator...asadar monitorizeaza traficul.
Stiu ca inainte ne 'ofereai' cu caldura Zone A ... te-ai lecuit ?
Scris 03 August 2006 - 11:45 AM
Ecko72unltd, la Dec 20 2005, 04:36 PM, a spus:
Salut.. pot vedea cata banda de net am?... adica sunt in retea..si printr-un program anume..pot sa vad cat net mi se distribuie?... daca nu am fost destul de explicit .. sa imi ziceti.. ms all 
1. Poţi să vezi cu ce viteză vine un fişier, browser-ul Opera afişează aşa ceva, iar pentru Internet Explorer sau Firefox există tot felul de aplicaţii third-party care oferă asta.
2. Există site-uri care īţi testează conexiunea, "pompānd" pachete pānă cānd se obţine valoarea maximă pe conexiunea dată. Dar asta testează lărgimea de bandă disponibilă pentru conexiunea cu serverul respectiv, nu pentru orice conexiune. Poţi aduce din Singapore un fişier care vine cu 1 KB/s (8 kbps) iar īn acelaşi timp, poţi aduce un alt fişier de pe un server din RDS care vine cu 120 KB/s (1 Mbps).
3. "Cātă bandă de net" ai e o chestiune destul de "ezoterică"
Unele chestii de pe http: // (considerate de provider "navigare") vin cu 1 Mbps (128 KB/s), altele vin cu 512 kbps (64 KB/s), īn funcţie de sursă. Un provider are mai mulţi provideri, la rāndul lui, de aceea apar aceste diferenţe. Alte chestii vin cu 256 kbps (32 KB/s) pentru că sunt considerate "download" de providerul tău. Iar chestiile cele mai defavorizate, cele considerate "bit-torrent" de providerul tău, pot veni cu 64 - 128 kbps (8-16 KB/s). Acum spune tu ce lărgime de bandă are abonatul, că eu nu pot spune o valoare clară.
Īn cazul concret descris mai sus, valorile menţionate sunt valabile īntre orele 16:00-23:00, cānd volumul de trafic solicitat de abonaţi e maxim. Īntre orele 01:00-08:00 toate valorile menţionate mai sus sunt multiplicate cu 4, iar īn intervalele care rămān, cele nemenţionate, sunt multiplicate cu 2.
4. Pe ansamblu, e ca şi cum ai īntreba pe cineva: dacă plec la 18:00 din Bucureşti, cānd pot ajunge la Amsterdam?
Aceasta postare a fost editata de harald: 03 August 2006 - 11:46 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dupa voi care ziar online este cel mai bun?
Spune-ti parerea! |
zolex | 4 | 2.345 |
|
Cum se conecteaza un Bridge................. |
«Nsl» | 3 | 2.596 |
|
Problema Router Netgear WGT624 v2
Configurare Esuata !!! |
Bluecentrel | 4 | 2.131 |
|
acelerarea internetului | d_a_n | 5 | 3.097 |
|