sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Lucrare de cercetare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 14 June 2010 - 01:34 PM

As avea nevoie de ajutorul dvs. pentru elaborarea unei lucrari de cercetare cu tema: "Alimentatia si grupele sanguine".
Va rog, daca aveti 10 minute disponibele si grupa sanguina A2 sau O, sa completati cele 3 chestionare atasate si sa le trimiteti la adresa raluine@yahoo.com .

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mihaela1: 14 June 2010 - 01:34 PM

0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 14 June 2010 - 02:58 PM

Nu stiu daca o sa primesti suficiente raspunsuri... sunt 3 teste cu foarte multe intrebari. Respondentul se plictiseste.
Am incercat. M-am plictisit.

Aa si cercetarile acestea sunt anonime, nu poti obliga pe nimeni sa iti dea numele.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 14 June 2010 - 02:58 PM

#3 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 June 2010 - 04:52 PM

Nu este obligatoriu sa fie inscris numele real. Poate fi si un pseudonim. Si nu am obligat pe nimeni ci am solicitat un ajutor. Faptul ca v-ati plictisit completand acel chestionar denota totusi o trasatura de caracter. Poate ca daca as fi oferit 2-3 sute de euro, ar fi disparut plictiseala ....
0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 14 June 2010 - 04:54 PM

Vezi postareamihaela1, la Jun 14 2010, 05:52 PM, a spus:

Nu este obligatoriu sa fie inscris numele real. Poate fi si un pseudonim. Si nu am obligat pe nimeni ci am solicitat un ajutor. Faptul ca v-ati plictisit completand acel chestionar denota totusi o trasatura de caracter. Poate ca daca as fi oferit 2-3 sute de euro, ar fi disparut plictiseala ....

dai bani pentru completarea lor....yupiiii...

stai sa ajung acasa si completez..
acum sunt la serviciu..
0

#5 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 14 June 2010 - 04:56 PM

cercetarea īnseamnă heirup din partea cercetătorului, nu din partea celui cercetat

şi intervenind cu astfel de remarci denaturezi rezultatul, inducānd o anume stare de spirit celor ce vor răspunde
sau mai rău, denaturezi chiar sondajul per ansamblu, doar un anumit tip de oameni se vor apuca să īl mai completeze īn continuare.

să zicem că observatorul are "datoria" de a nu interveni el īnsuşi īn "măsurătorile" pe care le face. fie acestea de natură cantitativă sau calitativă.

īn fine, e doar părerea unui om care s-a ocupat o vreme de statistică. sper să īţi folosească.
0

#6 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 14 June 2010 - 05:00 PM

Mihaela, este pacat ca gandesti ca asa. Probabil ca esti foarte tanara si ai impresia ca vei primi multe lucruri gratis de la viata, ceea ce nu e rau, doar idealist..............

Darianna a fost sincera. Asta ESTE o trasatura de caracter. Trebuie sa iei in considerare faptul ca lumea intra aici sa se relaxeze, sau sa expuna pareri..........nu sa faca voluntariat.
Am indraznit sa postez ca sa iti ofer o sugestie. O prietena m-a rugat acelasi lucru cu cateva saptamani in urma - sa o ajut sa completeze chestionare.Am trimis mailuri tuturor cunoascutilor si i-am rugat daca pot sa le completeze si sa le trimita. Trebuie sa recunosc ca nu a fost usor pentru ca ERAU plictisitoare (asta e un lucru real) si furau timp! Ori eu nu sunt genul care sa plec de la premisa ca timpul prietenilor mei este fara valoare...........Am primit putine teste completate dar i-am completat eu vreo 5...............Nu de alta dar stiu (sau sper) ca ea ar face la fel pentru mine.
Asadar - incearca varianta asta si cu ocazia asta verifici trasaturile de caracter ale prietenilor (daca crezi ca e relevant) ........nu ale necunoscutilor :blink:
Mult succes :blink:
0

#7 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 14 June 2010 - 05:12 PM

Rezultatele cercetarii banuiesc ca vor interesa si pe altii, nu numai pe prietenii mei. O astfel de cercetare se face pe cel putin 500 de subiecti. Iar cei ce fac cercetarea o fac tot voluntar si nu se plang ca trebuie sa-si piarda timpul citind si cotand mii de raspunsuri la intrebari.

Dar asta este. Cand beneficiem de rezultatele cercetarilor, nu ne gandim niciodata la cei ce-si pierd timpul sa aflam lucruri noi.
0

#8 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 14 June 2010 - 06:00 PM

scuze, mi-am răcit gura/tastatura de pomană

e drept că pe căldura asta prinde bine :blink:
0

#9 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 14 June 2010 - 06:13 PM

Vezi postareavesperala, la Jun 14 2010, 06:00 PM, a spus:

scuze, mi-am răcit gura/tastatura de pomană

e drept că pe căldura asta prinde bine :blink:

Subscriu.
Doar ca la mine e frig .........nu imi permiteam sa mai pierd caldura.............
0

#10 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 17 June 2010 - 04:27 PM

Am grupa A2. Tocmai am trimis mail. Numele meu de la mail e Leeloo Fifth Element. Sper sa fiu de ajutor. Mult succes!

Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 17 June 2010 - 04:26 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Protejarea familiei