Pagina 1 din 1
Sa fii nobil ce inseamna pentru voi
Scris 13 June 2010 - 04:52 PM
Recent am avut o discutie cu o persoana care chiar am simtit placerea sa il numesc prieten chiar daca el nu mi-a dat acelasi rang, in care i-am cerut o informatie si din cauza ca mi-a pus rabdarea la incercare ( a fost si vina mea ca am insistat) l-am numit "varza", iar el mi-a spus ca nu sunt nobil.
Acum stau si ma intreb ce inseamna pentru voi sa fiti nobili?
Acum stau si ma intreb ce inseamna pentru voi sa fiti nobili?
Scris 13 June 2010 - 04:54 PM
1. Aristocrat;
2. Altruist, gen Maica Tereza.
2. Altruist, gen Maica Tereza.
Aceasta postare a fost editata de catherinedeneuve: 13 June 2010 - 04:52 PM
Scris 13 June 2010 - 05:05 PM
Nu conteaza ce ti-a spus,nu conteaza ce crede...toate astea sunt neimportante.
Scris 26 June 2010 - 11:20 PM
Sa fii nobil ?
Ahm in cazul meu , sa ajut chiar si pe cei "rai " sau trufasi , sau cum or fi ei , ca pana la urma roata se poate intoarce desi in ziua de azi multi nu au auzit de asemenea revers al medaliei
Ahm in cazul meu , sa ajut chiar si pe cei "rai " sau trufasi , sau cum or fi ei , ca pana la urma roata se poate intoarce desi in ziua de azi multi nu au auzit de asemenea revers al medaliei
Scris 13 March 2011 - 10:31 AM
DEX-ul spune ca "nobil" inseamna:
NÓBIL, -Ă, nobili, -e, adj., s. m. și f. I. Adj. 1. Care dă dovadă de generozitate, de cinste, de spirit de abnegație; capabil de sentimente īnalte; generos, ales. Om nobil. ♦ Care face cinste, care onorează, care pune īntr-o lumină favorabilă pe cineva. O acțiune nobilă. 2. Distins, elegant, desăvārșit; grațios. 3. Care se distinge prin anumite caracteristici de superioritate. ◊ Metal nobil = metal prețios, v. prețios. Gaz nobil = nume dat fiecăruia dintre gazele inerte, incolore și inodore care se găsesc īn atmosferă īn mici cantități. II. S. m. și f., adj. (Persoană) care face parte din nobilime.
...pentru mine,a fi nobil=a fi om...si cand spun "om" nu ma refer la fiinta in sine,ci la trasaturile morale ale ei.
NÓBIL, -Ă, nobili, -e, adj., s. m. și f. I. Adj. 1. Care dă dovadă de generozitate, de cinste, de spirit de abnegație; capabil de sentimente īnalte; generos, ales. Om nobil. ♦ Care face cinste, care onorează, care pune īntr-o lumină favorabilă pe cineva. O acțiune nobilă. 2. Distins, elegant, desăvārșit; grațios. 3. Care se distinge prin anumite caracteristici de superioritate. ◊ Metal nobil = metal prețios, v. prețios. Gaz nobil = nume dat fiecăruia dintre gazele inerte, incolore și inodore care se găsesc īn atmosferă īn mici cantități. II. S. m. și f., adj. (Persoană) care face parte din nobilime.
...pentru mine,a fi nobil=a fi om...si cand spun "om" nu ma refer la fiinta in sine,ci la trasaturile morale ale ei.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Om bun da' barfitor, e posibil ? | Naeema | 40 | 1.396 |
|
Daca ai muri maine,care e ultimul om pe care il vrei langa tine? | Andruta* | 185 | 27.650 |
|
Adriana Iliescu,
mama sau ...? |
GinGin | 212 | 15.752 |
|
Prima impresie.Cat de importanta este ea? | deea_s | 28 | 8.119 |
|
Personalitatea in online | Lavianton | 28 | 3.751 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS