marinaru, la 23 May 2012 - 02:18 PM, a spus:
Sika, am auzit de tot ce se intampla in China. Diferenta este ca acolo nu sunt pomeni ca la noi si cand partidul comunist ia o decizie nimeni nu o comenteaza.
Dar cine discuta despre tema asta?
Sau tu tot dai inainte cu propaganda vorbind "tri la leu"?
Ramai la subiectul discutat ca risti sa te autoblamezi, ca doar nu vrei eventual sa ne dovedesti tuturor ca presedintele Chinei este prost ...iar Marele Sconx este geniul omenirii care a salvat lumea (desi a distrus Romania) prin "jocul" sau plin de idiotenie?
Citeaza
Am uitat ca cei care sunt acum la putere nu au fost niciodata si sunt garantul democratiei.

In trecut altii au facut jafuri, vanzari pe nimic, politie politica, presa in genunchi, etc.
Si ce sa zic, adica PD-L ul condus de un dictachior care tinea din scurt pe toti parlamentarii ca sa ca la Marea Aduntatura Nationala era un model de pros...aaa am vrut sa zic democratie ..in timp ce marele Beshina Voda era acuzat ca este muuult prea democrat ptr planeta Terra ...era altfel?
Chiar nu realizezi ce penibilitati debitezi?
Macar de ai avea bunul simtz sa taci si sa nu te faci de ras!
Citeaza
Somajul este calculat corect
Pe cine vrei sa minti? Pe tine insuti?
Citeaza
Sunt doua modalitati de calcul.
Evident ca sunt numai doua!
Unul corect si unul mincinos!
Ghici care model este aplicat in tara in care hotii si ticalosii sunt la conducere si fac legea?
Citeaza
Socoteala nu tine de perioada de somaj ci de nr. de someri actuali, numarul de angajati, numarul celor apti de munca.
Nu te supara ca voi fi mai dur cu tine atata timp cat iti propui sa faci propaganda mincinoasa!
Tu chiar nu realizezi ce vorbesti?
Sau nu stii cum se calculeaza somajul in Romania?
Poi daca nu stii ...hai sa iti spun eu cum sta situatia!
Romania are un somaj enorm de mare asa cum in Europa nu mai este niciunde, nici macar in Grecia, iar din cifrele umflate ale "statisticii mincinoase de Romania" rezulta minciuna ca Romania este o tara normala si sta normal la capitolul somaj, desi aceasta este o minciuna sfruntata din moment ce numarul angajatilor nu este nici macar la jumatate din cati au fost in "epoca de aur", epoca in care numarul angajatilor era macar dublu iar somajul de la tara era mascat de CAP-isti care erau socotiti ca fiind "Privati"!
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 24 May 2012 - 09:59 AM