sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Partidul Poporului Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#141 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 23 May 2012 - 02:18 PM

Sika, am auzit de tot ce se intampla in China. Diferenta este ca acolo nu sunt pomeni ca la noi si cand partidul comunist ia o decizie nimeni nu o comenteaza. Acestia o sa corecteze totul foarte usor pentru ca pot da legi si au bani suficienti sa acopere supraincalzirea.

Am uitat ca cei care sunt acum la putere nu au fost niciodata si sunt garantul democratiei. :lol2: In trecut altii au facut jafuri, vanzari pe nimic, politie politica, presa in genunchi, etc.

Somajul este calculat corect la fel ca in alte tari. Sunt doua modalitati de calcul. Te las pe tine sa vezi care sunt si sa iti dai seama de fapt de ce ambele desi diferite ca mod de calcul si ca rezultat sunt corecte. Socoteala nu tine de perioada de somaj ci de nr. de someri actuali, numarul de angajati, numarul celor apti de munca.
0

#142 Utilizator offline   Alizee* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 23 May 2012 - 02:23 PM

si numarul celor care au terminat somajul deja si nu au nici loc de munca ? ( si nici sanse sa gaseasca prea repede la cate firme au fost inchise in ultimii ani ) :spiteful:
0

#143 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 23 May 2012 - 02:26 PM

Vezi postareaAlizee*, la 23 May 2012 - 02:23 PM, a spus:

si numarul celor care au terminat somajul deja si nu au nici loc de munca ? ( si nici sanse sa gaseasca prea repede la cate firme au fost inchise in ultimii ani ) :spiteful:

Una dintre cele doua metode ii are si pe acestia in socoteala. Somajul este mai mic decat inainte cu toate concedierile de bugetari si firme in faliment.

Revenind la topic.

CTP a spus la PROTV ca cei care voteaza PP sunt alienati mintali. :lol2:
0

#144 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 24 May 2012 - 09:50 AM

Vezi postareamarinaru, la 23 May 2012 - 02:18 PM, a spus:

Sika, am auzit de tot ce se intampla in China. Diferenta este ca acolo nu sunt pomeni ca la noi si cand partidul comunist ia o decizie nimeni nu o comenteaza.

Dar cine discuta despre tema asta?
Sau tu tot dai inainte cu propaganda vorbind "tri la leu"?
Ramai la subiectul discutat ca risti sa te autoblamezi, ca doar nu vrei eventual sa ne dovedesti tuturor ca presedintele Chinei este prost ...iar Marele Sconx este geniul omenirii care a salvat lumea (desi a distrus Romania) prin "jocul" sau plin de idiotenie?

Citeaza

Am uitat ca cei care sunt acum la putere nu au fost niciodata si sunt garantul democratiei. :lol2: In trecut altii au facut jafuri, vanzari pe nimic, politie politica, presa in genunchi, etc.

Si ce sa zic, adica PD-L ul condus de un dictachior care tinea din scurt pe toti parlamentarii ca sa ca la Marea Aduntatura Nationala era un model de pros...aaa am vrut sa zic democratie ..in timp ce marele Beshina Voda era acuzat ca este muuult prea democrat ptr planeta Terra ...era altfel?
Chiar nu realizezi ce penibilitati debitezi?
Macar de ai avea bunul simtz sa taci si sa nu te faci de ras!

Citeaza

Somajul este calculat corect

Pe cine vrei sa minti? Pe tine insuti?

Citeaza

Sunt doua modalitati de calcul.

Evident ca sunt numai doua!
Unul corect si unul mincinos!

Ghici care model este aplicat in tara in care hotii si ticalosii sunt la conducere si fac legea?

Citeaza

Socoteala nu tine de perioada de somaj ci de nr. de someri actuali, numarul de angajati, numarul celor apti de munca.

Nu te supara ca voi fi mai dur cu tine atata timp cat iti propui sa faci propaganda mincinoasa!
Tu chiar nu realizezi ce vorbesti?
Sau nu stii cum se calculeaza somajul in Romania?
Poi daca nu stii ...hai sa iti spun eu cum sta situatia!
Romania are un somaj enorm de mare asa cum in Europa nu mai este niciunde, nici macar in Grecia, iar din cifrele umflate ale "statisticii mincinoase de Romania" rezulta minciuna ca Romania este o tara normala si sta normal la capitolul somaj, desi aceasta este o minciuna sfruntata din moment ce numarul angajatilor nu este nici macar la jumatate din cati au fost in "epoca de aur", epoca in care numarul angajatilor era macar dublu iar somajul de la tara era mascat de CAP-isti care erau socotiti ca fiind "Privati"!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 24 May 2012 - 09:59 AM

0

#145 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 24 May 2012 - 11:24 AM

Vezi postareamarinaru, la 23 May 2012 - 02:26 PM, a spus:

CTP a spus la PROTV ca cei care voteaza PP sunt alienati mintali. :lol2:

In mare parte DA! Si unii si altii se adreseaza unor alienati mintali roade ale scolii romanesti!
Cei care voteaza PP-ul sa primeasca apartamente de la DD sau 20 de mii de EUR ... sunt la fel de breji ca acei idioti care isi vand votul PD-L-ului sau altor ticalosi pentru o punga de peste, sau o galeata de plastic.

Diferenta este pina la urma ca PD-L-ul aduce cu sine un guvern de hoti si de curve incapabile si idioti analfabeti, in timp ce PP-ul propune un guvern de absolventi de la Harvard, adica o inoire a conducerii politice din Ro!

Iar lipsa de discernamant de a nu stii sa alegi intre cele doua oferte, si sa nu intelegi sa profiti de sansa schimbarii majore in viata politica a tarii, musai ca trebuie sa fi prost ca noaptea sau macar tradator de tara si vanzator de neam ca securistii lui Beshina Voda!
0

#146 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 24 May 2012 - 11:28 AM

mie nu imi place OTV-ul . prin urmare nici DD si nici PP
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Indirect, FMI recunoaşte eşecul propriului program horatiua  0 950
Hot Topic (New) Politica la romani
Cum este si cum ar trebui sa fie
Moftangiu  319 59.695
Poll (No New) Chestionar:    PSD
Partid de stanga...ce ii rezerva viitorul ?
marinaru  351 54.880
Hot Topic (New) Atasamente Doua zile pana la un nou razboi?
Iran vs Israel. Cum se plaseaza Romania fata de aceasta situatie?
New Task  400 66.002
Replici noi FMI şi politicile sale. Care politici ? ^Dorin  14 4.249