Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ieri, m-am intalnit cu o fata, si pur si simplu ziceam 2-3 cuvinte ,taceam,mai ziceam 2-3 cuvinte... nimic...

 

Deci cand ma intalnesc cu ea ma blochez...

 

Ce as putea face?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astept si eu niste sfaturi la problema asta pe care o am si eu. Mai ales cand esti o persoana ce isi petrece mult timp cu scoala si nu are timp de tot felul de prostii din care sa adune experienta pe care sa o impartaseasca unei fete. Daca aproape tot ce stii e scoala, ce poti discuta cu o fata ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

comunica si tu prin gesturi sau daca nu poti,fa cartonase!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Kilu' meu... Vorbiti ma cu ele, vedeti cum va privesc, cum se poarta fata de voi, si nu aratati vreun fel de disperare. Daca nu va baga in seama prea tare lasati-le in pace, cautati mai departe, daca va baga in seama la modul frumos, continuati si apropiati-va. Nu mai fiti disperati si nu le mai priviti ca pe dumnezeu, ca sunt oameni si ele.

Atentie ! Daca o fata vorbeste cu tine asta nu inseamna ca gata, te si place ca baiat - asta inseamna comunicare si atat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu prea inteleg.. Dar poti porni o conversatie si de la un pom pe care il vezi, nu stiu cum e la voi, dar la mine in oras sunt pomi fructiferi, vezi o cireasa coapta (alea de iunie), zici uuuuite o cireasa! Iti plac ciresele? Mie nu prea, imi plac mai mult visinele, mai am de asteptat pana se coc. Cand eram mici ne puneam cirese la urechi.. Si poti sa vorbesti despre cirese juma' de zi.

Chiar nu puteti sa vorbiti despre ce va place, despre ce va jucati cand erati copii, despre ce vreti sa faceti cand va faceti mari...? Povestiti un film, o carte, vorbiti despre ce va place in oras la voi, unde v-ar placea sa locuiti, ce v-ar placea sa vedeti... Sunt milioane de lucruri de vorbit.

Am observat ca multi copii au problema asta (cei care incep sa observe sexul opus, adica, la varste din-astea ... ambigue). Ce se intampla, nu aveti prieteni, nu vorbiti cu cei de varsta voastra?

Nu inteleg.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×