Ce parere aveti? De la ce se incalzeste asa repede?
Toshiba Satellite - probleme cu incalzirea
Scris 12 June 2010 - 11:29 AM
Ce parere aveti? De la ce se incalzeste asa repede?
Scris 12 June 2010 - 01:25 PM

Am mai verificat o data... aveam deschis asa-o fereastra de notepad, everestul si bitcomet. La care am primit rezultatul vazut mai sus in imagine. Vrea sa va spun ca dupa ce am deschis si Opera temperaturile(CPU) au ajuns pana la 74 grade. Ce pot sa-i fac?! As putea sa incerc sa-l curat un pic? Care-i solutia?
Scris 12 June 2010 - 02:07 PM
Nu-l aseza direct pe pat, ci pe o placa de lemn, plastic. Pina la urma si capacul de carton al unei cutii mai mari e bun.
Sau cumpara un cooling pad care-ti da si racire suplimentara.
Scris 12 June 2010 - 02:14 PM
cand il tii in pat sau pe picioare pune o carte sau ceva(vezi ca sunt si un fel de masute pt laptopuri care au si ventilator parca)
ma rog in timp ce scriam se pare ca s-a zis asta
Aceasta postare a fost editata de Djlamaiee: 12 June 2010 - 02:15 PM
Scris 12 June 2010 - 02:30 PM
Am cautat niste cooling pad-uri(eu habar n-am avut de astea pana acum, asa ca va arat cateva sa va spuneti parerea):
- la depozitul de calculatoare am gasit - http://www.dc-shop.ro/THERMALTAKE_LAPTOP_C...-prod-16581.htm
- la emag am gasit mai multe... http://www.emag.ro/s...0&s=cooling+pad
Ideea este ca eu am doar depozitul de calculatoare in oras, si alte magazine mai micute in care nu am incredere. Laptopul este cumparat din emag, Bucuresti.

L-am mai verificat o data, si se pare ca e mai rau...
Aceasta postare a fost editata de sufletzelxD: 12 June 2010 - 02:54 PM
Scris 12 June 2010 - 04:01 PM
Scris 12 June 2010 - 04:09 PM
Cel TERMALTAKE e un cooling pad fara ventilator, practic materialul si forma lui disipa caldura, deci nu consuma curent si nici port USB nu ocupa. Si nici de stricat nu se strica. Nu stiu cit e de eficient insa (cit de tare raceste, pentru ca raceste pasiv, nu activ ca unul care are ventilator). Dar pare o solutie buna, macar nu-l mai tii direct pe pat.
Aceasta postare a fost editata de florianb: 12 June 2010 - 04:21 PM
Scris 12 June 2010 - 04:58 PM
Cel de aici cum e? Saptamana care vine voi merge la Bucuresti sa-mi iau unul....dar am nevoie de pareri
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unitate CD
cum dezinstalez cd |
D@nutzx | 5 | 1.595 |
|
Cum se instaleaza un cablu de date? | red2shoes | 10 | 8.966 |
|
Cei mai buni "mousi" pentru shootere? | Vlllad | 9 | 9.614 |