sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

PSD ataca la CCR noua lege care duce la scaderea pensiilor de lux Cum comentati ? Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 20 June 2010 - 01:48 PM

Vezi postareaandi_, la Jun 16 2010, 11:50 AM, a spus:

depolitizate de comunisti....si bineinteles cu majoritatea clientelara a mafiotilor lui Basescu.....nu tin cu PSD....dar macar PSD nu a taiat nici o data salarii si pensii....si romania a mai avut crize....si pe atunci era mult mai saraca ca acum....rezervele valutare ale bnr erau mici...pibul amarat.....etc.....te plateste cumva basescu sa ii faci campanie pe forum?

Asta e cea mai mare porcarie citita de mine anul asta. Cum adica nu au scazut salariile pe vremea PSD? In 1989 Romania a avut un salariu minim de 195 de dolari si in 2004 salariul minim era putin peste 50 dolari. De la aproape 200 de dolari la 50 nu ti se pare scadere de salariu? Adevarul e ca scaderea nu a fost facuta direct, ci sub forma de inflatie datorita faptului ca Iliescu prefera sa imprime bani fara nici o valoare in loc sa scoata bani adevarati din economie. Sincer, eu in anii 90 preferam ca PSD-ul sa taie toate salariile cu 50%, dar sa tina inflatia in maxim 5%. Asa s-a ajuns si la inflatie de aproape 300%. La inceputul anului banii valorau ceva, dar la sfarsit nu puteai sa-ti cumperi nici guma de mestecat cu ei.
0

#42 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 21 June 2010 - 10:26 AM

Vezi postareaBlack_Wizard, la Jun 20 2010, 01:43 PM, a spus:

Daca tu iti inchipui ca scaderea pensiilor si a salariilor este o masura anti-criza atunci scuze, dar esti cu mult sub nivelul "marii prostimi"... Nu va face decat sa adanceaca criza aceasta masura prin scaderea consumului, prin diminuarea taxelor si impozitelor colectate, in plus ar trebui sa iei in calcul instabilitatea, o sa vezi cam ce se poate intampla peste vreo doua luni, cand oamenii vor simti cu adevarat scaderea, unii nu vor mai avea bani de medicamente, de hrana, de rate etc. Nu stiu ce varsta aveai tu cand au fost "mineriadele" dar te asigur ca nici un investitor nu va mai dori sa auda de romania cand vor incepe protestele violente , nu ce a fost pana acum...

Eu nu imi inchipui nimic dar tu iti inchipui ca eu am spus despre scaderea salariilor si a pensiilor ca fiind masuri anti-criza.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari