sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mi se blocheaza pc Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Vlady10ulm 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-June 10

Scris 11 June 2010 - 04:31 PM

Salut,sunt nou aici si am o problema...cum sa va spun ma joc sau stau pe web si dupa 5-10 minute se blocheaza ramane imaginea asa si nu mai pot misca mouse-ul sau pot misca mouse-ul si nu mai pot da click pe nimic! Dupa care se face ecranul negru si imi da ,,no signal detected'' se restarteaza si tot asa...ce sa fac?? :P :o:
0

#2 Utilizator offline   Djlamaiee 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 09

Scris 12 June 2010 - 02:26 PM

poate ai un virus. inceaca sa scanezi cu avira free 2010
0

#3 Utilizator offline   Rajan 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-February 11

Scris 07 February 2011 - 12:55 PM

buna ziua, am urmatoarele probl

1. la ODC de la un timp, se blocheaza constant la 1, 2 min pt 1 min
imi da cineva o ideea cam ce ar avea? tanks

2. daca ruleaza mai multe programe in acelasi timp (ODC, NERO)
alte programe(internet) merg incet sau deloc (vizionarea uni film)

calc are 1 GB mem ram, proces AMD Semprom 3200+,
prea putin performant sau cum?

daca ma poate ajuta cineva? tanks
0

#4 Utilizator offline   NICU LUPUL ALB 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-June 10

Scris 07 February 2011 - 01:43 PM

Vezi postareaRajan, la Feb 7 2011, 12:55 PM, a spus:

calc are 1 GB mem ram, proces AMD Semprom 3200+,

Poate ar fi bine să-l cureţi bine de praf , să schimbi pasta termoconductoare de la procesor şi placa video .
Simptomul descris de tine poate să apară , nu neapărat de la lipsa de performanţă a sistemului, ci mai degrabă de la īncălzirea exagerată a procesorului, memoriilor Ram, sau celor de pe placa video, sau la fel de posibil probleme de alt gen (un posibil contact imperfect) localizate la memoria Ram sau contactele sursei de alimentare.

Deci ar fi indicat să probezi sistemul şi cu altă sursă,...după ce īn prealabil , ai urmat paşii descrişi anterior şi nu ai reuşit nimic.

Tot ce ţi.am recomandat pīnă acum se referă la elementele de Hardware,...dar ar trebui să acorzi atenţie şi ultimelor programe instalate.
Poate ar fi util să faci o scanare pentru viruşi, o defragmentare şi apoi un sistem restore.

Dacă nimic din cele recomandate nu "merge", poate ar fi indicată o reinstalare a sistemului de operare,...dar asta ar fi ultimul lucru pe care recomand să-l faci şi numai după ce ai īncercat toate variantele de lucru descrise anterior.
Succes!
0

#5 Utilizator offline   Rajan 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-February 11

Scris 07 February 2011 - 02:18 PM

Vezi postareaNICU LUPUL ALB, la Feb 7 2011, 01:43 PM, a spus:

Poate ar fi bine să-l cureţi bine de praf , să schimbi pasta termoconductoare de la procesor şi placa video .
Simptomul descris de tine poate să apară , nu neapărat de la lipsa de performanţă a sistemului, ci mai degrabă de la īncălzirea exagerată a procesorului, memoriilor Ram, sau celor de pe placa video, sau la fel de posibil probleme de alt gen (un posibil contact imperfect) localizate la memoria Ram sau contactele sursei de alimentare.

Deci ar fi indicat să probezi sistemul şi cu altă sursă,...după ce īn prealabil , ai urmat paşii descrişi anterior şi nu ai reuşit nimic.

Tot ce ţi.am recomandat pīnă acum se referă la elementele de Hardware,...dar ar trebui să acorzi atenţie şi ultimelor programe instalate.
Poate ar fi util să faci o scanare pentru viruşi, o defragmentare şi apoi un sistem restore.

Dacă nimic din cele recomandate nu "merge", poate ar fi indicată o reinstalare a sistemului de operare,...dar asta ar fi ultimul lucru pe care recomand să-l faci şi numai după ce ai īncercat toate variantele de lucru descrise anterior.
Succes!
ok tanks, voi ferifica
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi PRINTARE Computer freak  3 2.117
Replici noi Nu merge autorun-ul de la cd-rom Radulian90  4 4.558
Replici noi Castile Marusell  6 2.115
Replici noi retele
vreau sa invat
darku  2 3.430
Replici noi Placa sunet, Sistem audio, microfon .... setari MyFriendClaw  0 2.940