Buna,
As dori sa incep si eu afacerea cu Adsense, dar am doua nelamuriri.
Prima intrebare ar fi:cate pe cate site-uri pot inscrie codul primit de la Adsense?
A doua ar fi: Cum pot sa promovez site-ul eficient si legal? E ok de exemplu sa il promevez prin e-mail...daca as detine detin o baza de date mare de mail-uri de exemplu. Accentuez! promovez site-ul in termenii legali google, promovez continutul site-ului, nu indemn oamenii sa intre pe anunturi.
Va multumesc
Pagina 1 din 1
Pe cate site-uri pot inscrie codul Adsense?
Scris 11 June 2010 - 01:44 PM
Cum ai obtinut respectiva baza de date? Au fost oamenii de acord ca tu sa le trimiti diverse chestii? Daca nu, eu zic sa te lasi de treaba asta.
PS: Din Adsense nu se fac afaceri. Stiu ca se poarta acum mirajul de a face bani din internet, dar nici chiar asa.
PS: Din Adsense nu se fac afaceri. Stiu ca se poarta acum mirajul de a face bani din internet, dar nici chiar asa.
Scris 11 June 2010 - 02:35 PM
Hannibal_, la Jun 11 2010, 01:40 PM, a spus:
pe cate site-uri pot inscrie codul primit de la Adsense?
Codurile cu AdSense, se pot pune pe oricâte site-uri doreşti tu. Doar trebuie să înscrii fiecare website în baza de date de la Google, de pe acelaşi cont unic pe care ţi l-ai făcut la Google. De fapt, nici nu poţi să ai mai multe conturi, că altfel, ai fi banat definitiv. Apropos de conturi, când îţi faci cont pe Google AdSense, ai grijă să scrii corect adresa unde stai, sau unde poţi să primeşti scrisori, pentru că, periodic, ţi se va trimite un plic cu un anume cod pentru a ţi se verifica autenticitatea.
Scris 11 June 2010 - 02:45 PM
lupini, la Jun 11 2010, 03:35 PM, a spus:
Codurile cu AdSense, se pot pune pe oricâte site-uri doreşti tu. Doar trebuie să înscrii fiecare website în baza de date de la Google, de pe acelaşi cont unic pe care ţi l-ai făcut la Google. De fapt, nici nu poţi să ai mai multe conturi, că altfel, ai fi banat definitiv. Apropos de conturi, când îţi faci cont pe Google AdSense, ai grijă să scrii corect adresa unde stai, sau unde poţi să primeşti scrisori, pentru că, periodic, ţi se va trimite un plic cu un anume cod pentu a ţi se verifica autenticitatea.
Multumesc frumos pentru ajutor
Scris 13 February 2011 - 01:22 PM
Pe pagina oficiala de la Adsense gasesti raspunsul si la intreabarea ta si la multe alte intrebari care te vor ajuta sa intelegi cu ce se mananca adsense. Dupa ce iti creezi contul de adsense vezi ca dureaza si pana la 2-3 luni sa iti activeze contul. nu stiu de ce ..dar asa fac la toti
Scris 03 April 2011 - 11:01 AM
Salut. Iti pot spune ca mie mi-au aprobat contul in 3 zile. Sie eu am fostm mirat, pentry ca auzisem ca dureaza luni.
Cat despre site-uri, politica celor de la adsense e limpede: te lasa pe tine sa alegi pe cate site-uri iti pui reclamamele, insa ei le vor verifica si daca nu corespund, te sterg pur si simplu.
Bafta!
Cat despre site-uri, politica celor de la adsense e limpede: te lasa pe tine sa alegi pe cate site-uri iti pui reclamamele, insa ei le vor verifica si daca nu corespund, te sterg pur si simplu.
Bafta!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Castigati bani din desene si foto
Folosind stock-urile de imagini online poti vinde opera ta. |
Praetor Artanis | 3 | 3.600 |
|
Postez si traduc pe bani. | fulgerulde10 | 7 | 2.229 |