Sari la conținut
Forum Roportal
ich bin ich

Durere in spate, in partea dreapta

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

buna ziua!voi trece direct la subiect..am un fel de junghi in spate in partea dreapta,mai jos de umar in jurul osului acela rotunjit al mainii drepte..cand ma aplec,sau cand imi indrept coloana ma doare,nu e o durere permanenta si insuportabila...dar e destul de neplacuta ..si dureaza de 4 zile..eu ma gandeam ca ar putea fi din cauza statului la calculator intr-o pozitie defectuasa..dar vad ca junghiul asta nu vrea sa inceteze...ar trebui sa il iau in serios?am citit mai multe chestii pe net care m-au cam speriat...sper sa ma ajutati intr-un fel...va multumesc!:lol2:

p.s.-am 15 ani...8)

Editat de Cristinick
Edit font

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

durerea de spate din zona taliei, poate fi cauzata de intinderea unui muschi, alinierea gresita a vertebrelor, organe interne, in special rinichi(infectie, litiaza, insuficienta renala).Durerea cauzata de o infectie a rinichilor se asociaza de obicei cu dureri la mictiune, febra, frisoane, hematurie(vizibila sau depistata la analizele de laborator).Pentru durerile musculare sau cele de coloana vertebrala sunt eficiente gelurile cu ghiara diavolului si untul pamantului.Pentru infectiile urinare se administreaza antibioice naturale din uleiuri esentiale, ulei esential de cimbru, ulei esential de cuisoare, ulei esential de lavanda, a caror proprietati antibiotice, antifungice au fost testate prin aromatograme similare antibiogramelor, dovedindu-se ca au un specru larg de actiune, fiind active pe o gama larga de germeni, inclusiv pe cei rezistenti la antibioticele clasice testate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Publicitate familiara. Asa se pare. Baiatul se plange de durteri si tatal vrea sa ne vanda iarba ca plante medicinale si produsele unei vrajitoare.

Ma baiatule. Daca te doare spatele si stii deja ca-i din cauza ca stai stramb la calculator, dute fa putin sport. La varsta de 15 ani nu trebuie sa fii tratat cu ulei de manivela sau suc de capsune salbatice. Tatal tau sa faca reclama cu plata la ziare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ete cucu si cu tine evreule, nu vezi ca primul post e din 2010?

 

Asta nu schimba nimic din ce am scris. Comerciantul a gasit ocazia sa-si publice marfa. Daca cineva se plangea de diaree cronica,probabil ca-i recomanda aceleas leacuri..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×