skype foloseste cineva skype?
Scris 18 December 2005 - 11:26 PM
Da. Convorbirile telefonice sunt mult mai clare decat pe ym, calitatea sunetului este mult mai mare. 
Eu il folosesc mai mult cand ma plictisesc de tastat sau am mult de vorbit si vreau sa folosesc microfonul.. Incearca-l. Nu te costa nimic.
Eu il folosesc mai mult cand ma plictisesc de tastat sau am mult de vorbit si vreau sa folosesc microfonul.. Incearca-l. Nu te costa nimic.
Scris 19 December 2005 - 12:21 AM
2x07, la Dec 18 2005, 10:24 PM, a spus:
Îl folositi ?
ce parere aveti ?
E vreo alternativa (viabila?)
ce parere aveti ?
E vreo alternativa (viabila?)
Cred ca este 1 an si ceva de cind il folosesc, eram 600.000 de useri atunci. Bineinteles ca intre timp s-a imbunatatit foarte mult. Comparativ cu MSN sau Yahoo mi se pare mai bun. Il folosesc si pt. apeluri in reteaua de telefonie fixa. Acolo merge acceptabil, calitatea auditiei este OK dar as minti sa affirm ca este ca si pe un telefon, este ceva mai slaba. Este un plugin si pt. video. Se vede mai bine ca si pe MSN, Yahoo sau Netmeeting. Este adevarat ca sint momente cind se deconteaza si trebuie sa faci apel din nou. Dar astea e doar opinia mea
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 19 December 2005 - 12:21 AM
Scris 19 December 2005 - 01:07 AM
Exista alternativa desigur prin Google Talk si evident chiar si prin Yahoo Mess, chiar daca la yahoo calitatea convorbirii e ceva mai slabuta.
Scris 19 December 2005 - 01:14 AM
Folosesc deja Skype de 1,5 ani, si sunt foarte multumit de calitate
Pana si la servici, eu avand sefi in State, folosim skype pentru a comunica..
Pana si la servici, eu avand sefi in State, folosim skype pentru a comunica..
Scris 19 December 2005 - 08:40 AM
este misto skype, e superior din punct de vedere al sunetului dar audibilele....nu pot sta fara ele
Muhahahaha
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
offline messages | catalinav | 1 | 6.448 |
|
YM
pareri |
super_crazy | 11 | 3.410 |
|