psihoza psihoza datorata urmaririi
Scris 06 June 2010 - 07:00 PM
Scris 06 June 2010 - 08:02 PM
Lidiah, la Jun 6 2010, 08:00 PM, a spus:
Un astfel de ajutor presupune multe, sa cunoastem istoricul tau, familia din care te tragi, cum a fost copilaria ta, cum gandesti despre viata, ce relatii ai in prezent cu persoanele mai apropiate, daca lucrezi, daca dormi bine, daca ai avut boli importante,daca esti stresata, daca ai avut suparari in viata, daca ai prieteni sau rude care te sprijina. Toate astea se fac intr-o psihoterapie de durata. Ai spus toate lucrurile care te supara unui psiholog sau nu? A incercat deja sa te ajute si nu a reusit? Spune-ne mai multe. Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la un psiholog, si chiar sa te internezi pentru 2 saptamani, macar ai scapa 2 saptamani de presiunea acelui individ bagaret, sa vezi cum te simti fara el.
Scris 06 June 2010 - 08:05 PM
Posibil ca perceptia deformata ca ai fi mereu urmarita de un anume individ este de fapt o proiectie a imaginii unuia dintre parintii tai sau a unui alt membru din familie, extrem de autoritar, lipsit de sentimente, care ti-a cauzat traume emotionale prin mesajele verbale si mai ales nonverbale care le emite.
Am avut mai demult o prietena care dupa ce a scapat de prietenul de dinaintea mea, se credea mereu urmarita de acesta. Apoi am aflat ca fata respectiva are acasa un tata alcoolic, agresiv, care pana la urma i-a ucis mama prin tortura psihica. Asa ca e necesar sa cauti in familia ta sa vezi care e conflictul primar si sa nu-l mai extrapolezi asupra altora.
Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 06 June 2010 - 08:15 PM
Scris 06 June 2010 - 08:23 PM
Lidiah, la Jun 6 2010, 08:00 PM, a spus:
pe langa terapie, in caz de nu stiai, exista politia care te-ar putea ajuta, doar ca tre sa soliciti ajutoru lor.
Scris 06 June 2010 - 08:25 PM
Kosmotro, la Jun 6 2010, 08:02 PM, a spus:
Multumesc pentru raspuns. Sunt singura, am avut o viata complet normala, sunt un om optimist, relatiile mele sunt toate deteriorate (pentru ca imi transmit mesaje ii resping pe toti), lucrez, dorm foarte bine, am artroza, sunt stresata acum (chiar acum el citeste ce scriu pentru ca am laptopul urmarit), am avut suparari obisnuite (decesul parintilor, nu pot avea copii), nu am decat pe mine. Am sa merg la un psihiatru, tot imi era rusine sa spun ca ma enerveaza aceasta stransoare cumplita, asa de tare imi doresc sa evadez, sa scap odata de acest monstru
Scris 06 June 2010 - 08:31 PM
Oneiros, la Jun 6 2010, 08:05 PM, a spus:
Posibil ca perceptia deformata ca ai fi mereu urmarita de un anume individ este de fapt o proiectie a imaginii unuia dintre parintii tai sau a unui alt membru din familie, extrem de autoritar, lipsit de sentimente, care ti-a cauzat traume emotionale prin mesajele verbale si mai ales nonverbale care le emite.
Am avut mai demult o prietena care dupa ce a scapat de prietenul de dinaintea mea, se credea mereu urmarita de acesta. Apoi am aflat ca fata respectiva are acasa un tata alcoolic, agresiv, care pana la urma i-a ucis mama prin tortura psihica. Asa ca e necesar sa cauti in familia ta sa vezi care e conflictul primar si sa nu-l mai extrapolezi asupra altora.
Ar fi bun un medicament, as mai uita. Nu cred ca este cazul unei proiectii, natura urmaririi mele este speciala, nu ma urmareste el personal, ci oameni pusi de el. Un exemplu: dupa ce am vorbit la telefon si m-am plans de el, a doua zi, la poarta cladirii in care lucrez era o cersetoare. Cand am ajuns, mi-a transmis mesajul, apoi a plecat. Ei bine, in astfel de momente ma cuprinde o revolta fara margini, ziua este aproape complet compromisa si fac eforturi cumplite de a rezista. Cam asa ma urmareste. Daca m-ar urmari el personal, i-as trage un pumn. Familia mea a fost saraca una absolut minunata. El a atacat dupa ce a murit tata
Multumesc pentru raspuns
Scris 06 June 2010 - 08:32 PM
Imi pare incredibil ceea ce patesti, politia nu se baga? De cat timp te urmareste?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
As dori niste sfaturi daca se poate... | RazvanC2010 | 76 | 6.825 |
|
Cupluri narcisice
pretentii sau normalitate? |
Hypathia | 40 | 3.873 |
|
Religia ca boala mintala?