Calatorii interdimensionale ce parere aveti?
Scris 26 February 2011 - 12:52 PM
"mATRIX" ESTE RASPUNSUL LA INTREBAREA TOPICULUI.
Scris 21 March 2011 - 12:55 PM
Pippo, la Jun 6 2010, 10:41 PM, a spus:
Cultura tehnica in care ne gasim, nu este deocamdata decat un alt tip de epoca sclavagista. Cel putin in vechime sclavia era diferentiata si constientizata. Nu s-ar spune ca este vorba despre o evolutie tocmai dreapta. Doi pasi de argint in fatza si unul de aur inapoi.
Asa e!
Un exemplu simplu, la Posta cand vreau sa pun un pachet sau o scrisoare stau mult mai mult decat inainte - acum se completeaza hartii, se completeaza pe calculator, si apoi se printeaza pe imprimanta aia matriceala ( as ii zice? ) care merge foarte greu si scartaie specific.
Cica computerele usureaza? Atunci de ce se scrie dublu?
Alt exemplu mai complex ar fi corporatiile - in unele se lucreaza si 14-16 ore pe zi. Unde mai sunt drepturile omului?
Cum e codul muncii respectat cand se lucreaza ore suplimentare si noaptea ( caz real o firma europeana cu sediul la mine in oras, in Sibiu, au ore suplimentare, multe, pe timpul noptii, angajatii lor lesina, li se face rau, nimeni nu indrazneste sa zica nimic ) Am citit codul muncii, nimic nu respecta, isi bat joc de tot. Gasesc tot felul de portite chichite in lege pt a se strecura...
Si nu sunt singurii.... Si in Occident sunt foarte multe corporatii asa. Mame care nu isi vad copilul decat in fuga 5 minute pe zi, copii mici care uita numele mamei ( cazuri reale din Franta, am aflat povesti de pe la babysittere, mame unele sunt CEO, castiga foarte bine, si copiii lor isi iubesc babysitterele mai mult )
Sunt povesti foarte triste, chiar si cu oameni "bogati" care castiga super bine...
Din pacate multi romani mai cred ca dincolo e raiul. Ma bucur sa vad in Forumul asta, romani extraordinari, si la minte si la suflet.
Era cat pe aici sa imi pierd sperantele... dar Forumul asta e dovada vie ca au mai ramas oameni ( si nu roboti ) in Romania.
SCUZE pt off topicul meu...
Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 21 March 2011 - 01:19 PM
Scris 25 March 2011 - 03:04 AM
Katrina42, la Feb 26 2011, 01:52 PM, a spus:
"mATRIX" ESTE RASPUNSUL LA INTREBAREA TOPICULUI.
ar fi vrut ei americanii, altii le-au descoperit si le folosesc.
Oricum nu sunt indicate pentru ca pot provaca perturbari majore din cauza diferentelor de vibratie intre dimensiuni.
Aceasta postare a fost editata de 1 flogabriel: 25 March 2011 - 03:12 AM
Scris 25 March 2011 - 02:49 PM
AMYRA_12D, la Jun 10 2010, 04:00 PM, a spus:
Nu era vorba ca ne viziteaza arhanghelii prin acele 2 metode, ci fiinte intrupate ,E.T. mai pe scurt.Si nu toti benevolenti.
.
Nu sunt la distanta fizica.Nu asa cum percepem noi distantele in 3D.Sunt aici dar in acelasi timp in alta dimensiune, unde noi nu putem ajunge decat mental,nu si cu corpul.Cel putin momentan.
Observ ca faci informatii categorice. De unde convingerea asta?
Scris 25 March 2011 - 05:20 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Aryana Havah
cine este cu adevarat? |
AzulaFirePrincess | 15 | 11.669 |
|
Accesarea memoriei | Gpro | 17 | 1.587 |
|