sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

State de Romania Inca o data cinematografia romaneasca reuseste sa ridice stafeta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Neagu Silviu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 03 June 2010 - 10:23 AM

State de Romania .... un serial dragut , chiar simpatic . Am avut ocazia sa urmaresc acest serial cam 90% . Mi sa parut a fi un serial in care viata principalului artist State Potcovaru , alaturi de sotia lui Flacara a fost foarte alternanta intre : viata de tigan , jmecheri , politica , dragoste , adevar si multe altele .
Un serial realizat totusi cu actori buni - unii dintre ei , alti cativa debutanti ( new entry-uri ) , au stiut sa-si pastreze pozitia rolului , care pentru fiecare dupa parerea mea se cam potriveau . Nota de la mine e un 9 , nu 10 pentru ca totusi acel Happy End , ne-a cam lasat cu buzele umflate .... mai erau oarecum chestii de rezolvat . Ce sa intamplat cu Alin mai departe , Popeanga iese din puscarie ? "Caprioara " unde a fugit cu " Avatar " ?
Faceti un comentariu cu ce va placut si cu ce nu ?
0

#2 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 03 June 2010 - 08:36 PM

La cat am urmarit eu din serial ,greu de exprimat o opinie.
Ce pot spune totusi sunt urmatoarele:
1. Actori foarte buni,regizor si scenariu - nu am date suficiente sa ma exprim.
2. Subiect propagandistic si nefericit ales. Nu cred ca aveam nevoie de inca o productie dedicata etniei tiganesti.Din pacate propaganda legata de integrarea tiganilor si prezentarea lor in nota romantata ,s-a intalnit cu tentatia profitului comercial .
A fost gasit publicul nisa si a fost exploatat.
0

#3 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 03 June 2010 - 09:32 PM

Am vazut si eu cateva minute.
Gheorghe Visu - excelent

In rest, actori care nu merita sa joace nici macar in trupele scolilor.

Nu stiu care este scenariul, dar nu am mari asteptari.
0

#4 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 04 June 2010 - 12:40 PM

Neagu Silviu, la Jun 3 2010, 11:23 AM, a spus:

State de Romania, Inca o data cinematografia romaneasca reuseste sa ridice stafeta

poftim ?
ma lasi fara replica ... sa ridice stafeta ? state de romania ?
mor de curiozitate sa stiu ce inseamna pt tine cinematografie

K0ntr0VerSy, la Jun 3 2010, 10:32 PM, a spus:

Nu stiu care este scenariul, dar nu am mari asteptari.

nici nu trebuie
nu merita efortul nici pt 3 minute
0

#5 Utilizator offline   Neagu Silviu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 06 June 2010 - 02:13 AM

`jojo`, la Jun 4 2010, 01:40 PM, a spus:

poftim ?
ma lasi fara replica ... sa ridice stafeta ? state de romania ?
mor de curiozitate sa stiu ce inseamna pt tine cinematografie

nici nu trebuie
nu merita efortul nici pt 3 minute

Jojo, nu stiu ce crezi tu despre mine ca stiu ce e cinematografia, insa din 2 cuvintele pot sa te lamuresc la prezent . Ce seriale mai bune ai gasit tu de 1 an de zile in coace ? Ceva comedie ? Am spus la inceput - actori noi , inca nu asa afirmati sau valorosi . Nu stiu daca tu intelegi aspectul , dar ti-l explic acum : Din ce in ce , actoria romaneasca e pe cale de disparitie ....asa ca dinozaurii si daca asta nu crezi - inca , ai sa vezi prin 2012 nu ai sa mai ai ocazia sa mai vezi ceva romanesc la TV .Cum spuneam , adevaratele valori se duc ...unul cate unul ( Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ) . Cu cine mai faci filme romanesti , daca adevaratele valori dispar ?
Cat despre cinematografia romaneasca , credema pe cuvant ca am cam toate filmele romanesti vechi pe DVD - cumparate ( 300 buc ), nu piratate pe net . Si am filme care le-am vazut poate de 10 -20 ori . Stiu ca acum e curentul filmelor mai noi , gen Avatar , insa eu punctam in cinematografia romanesca . Cat despre parerea fiecaruia ....stii ca nu poti face ceva in gusturile omului ! Tu spui ca nu merita nici 3 min , eu spun ca pe tine nu te-as suporta nici 1 min .....ce zici ? gusturile nu ? ;)
0

#6 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 08 June 2010 - 08:59 PM

Neagu Silviu, la Jun 6 2010, 03:13 AM, a spus:

domnule Neagu,
chiar nu m-ati lamurit in privinta a ceea ce intelegeti dvs prin cinematografie cu toate ca raspunsul il gaseati atat de usor in cele cateva cuvinte din care era compus raspunsul meu
in primul rand stimate domn, intr-o productie de serie TV, de duzina, cum este State, nu vei gasi nici o legatura cu ceea ce se numeste cinematografie
in al doilea rand, actoria romaneasca nu e pe cale de disparitie. spuneti-mi va rog, la cate piese de teatru ati fost in ultimul timp si veti gasi raspunsul ... si tot aici ... actorii buni nu sunt neaparat dinozaurii pe care regimul comunist i-a facut celebri la tv. actorii buni ii vezi transpirand pe scena pentru ca in tara asta nu se fac filme. punct.

iar pe mine, stimate domn, nu trebuie sa ma suporti nici macar 30 de secunde.
sunt aici
daca vreti puteti doar sa ma ignorati

o seara minunata va doresc stimate galatean :D

PS Iar in privinta gusturilor ... sa ma scuzati dar tocmai gusturile unora imi ofera o imagine mai clara despre persoana in cauza, mult mai clara decat modalitatea in care scriu corect romaneste, pentru ca a gresi e scuzabil a nu observa mizeria din pacate nu e :cry:

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 09 June 2010 - 12:36 AM
Motiv editare: Scos citat

0

#7 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 09 June 2010 - 12:54 AM

Intepaturile chiar nu isi au rostul. Oricum eu tin cu jojo ca sa fie clar.
domnule Neagu[zic si eu ca jojo] ,
Ati ales nefericit cuvantul cinematografie ,cand v-ati referit la "State de Romania."
Pe urma v-ati expus criticilor ,cand va intrebati, cam ce ar mai face cate un personaj sau altul,adica v-ati prezentat in postura de fan al serialului respectiv de televiziune.
Despre gusturi stim ,dar chiar sa ne afisam toate gusturile? Am si eu cateva dubioase ,dar nu le marturisesc nici cu mana in menghina. Sunt constient ca pot fi catalogate ca indoielnice.
"State de Romania" este o productie comerciala ,un Kitsch propagandistic,pe undeva si periculos , pentru ca propune o falsa valoare si o falsa idee despre pozitia etniei tiganesti in societatea romaneasca. Singurul lucru cu adevarat valoros ,sunt actorii care au prestatii remarcabile si uite ca si aici sunt obiectii ale unora, relativ tot la gusturi.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) recomandati-mi seriale Demimurgul  76 10.386
Hot Topic (New) One Tree Hill raluxandra  36 27.961
Replici noi The Event ! Naeema  2 1.516
Replici noi NOU SERIAL ROMANESC DE COMEDIE, gratis online CiudataLumeBizara  1 906
Replici noi Kyle XY Ea.  0 819