sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce face plictiseala din om despre dragoste, relatii si alte "probleme" Evaluare topic: - - - - -

#111 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 19 June 2010 - 04:45 PM

Bun. Atunci o sa fii ok si nu spun mai multe.

Faza e ca noi intelegem prin a ii vedea ca oameni a vedea invelisul lor exterior, background-ul, lucrurilelumesti si determinate de circumstante independente de vointa lor. Circumstante ce se pot schimba oricand.
Eu zic ca a ii privi ca oameni e a vedea miezul de sub acest invelis de date, momente, obiceiuri, apucaturi neinsemnate etc. Nu ajunge sa analizezi cu ratiunea, trebuie sa ai in primul rand sufletul treaz si sa alsi nimicurile lumesti. Alea vin dup-aia :beee: .
Cat despre tema propusa, mi-am spus deja parerea. Daca tii neaparat sa facem abstractie de situatia speciala, atunci ia acea parere exact asa cum e. :good:
0

#112 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 19 June 2010 - 08:54 PM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Jun 19 2010, 05:26 PM, a spus:

Stiu si eu astea, Finnian. Si de Dumnezeu si de puterea gandului si a cuvantului si de rautatea si interferentele celor din jur si de diverse alte probleme din astea. Oamenii insa sunt oameni, indiferent ca sunt barbati sau femei. Intai trebuie vazuti ca oameni - apoi asa cum zici tu. Ceea ce spun si ceea ce fac este o alegere a mea. Asta nu inseamna ca am devenit rau sau meschin sau altfel decat sunt, nici ca sunt trist sau intunecat. Oricum e ceva trecator, o etapa. Am tinut sa spun asta pentru ca vad ca lumea cauta sa ma tot analizeze pe mine pe topicul asta ca si cum as fi trecut printr-un cataclism recent - apoi daca era asa, deschideam topic - gen m-a parasit iubita sau vreo chestie d-asta. Dar cum nu este cazul, tre sa pun lucrurile in ordine, nu vreau sa fiu inteles gresit in demersul meu. Oamenii nu se schimba, oricum :o:

Oamenii se schimbă. Permanent. (de la sisteme de referinţă, la alte experienţe etc. etc. etc. Ştii bine ce vreau să spun. ;) )
0

#113 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 19 June 2010 - 08:59 PM

Asa e, dar la baza nu se schimba.
0

#114 Utilizator offline   Insolit 

• ZENIT
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 19 June 2010 - 09:16 PM

...aproximativ. Uneori, se īntāmplă pe ici, pe colo, īn punctele esenţiale, vorba lui Caragiale, de rămānem fără grai. De suntem clădiţi cerebral, suntem salvaţi. :o:
0

#115 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 19 June 2010 - 09:50 PM

Vezi postareaInsolit, la Jun 19 2010, 10:16 PM, a spus:

De suntem clădiţi cerebral, suntem salvaţi. ;)

:o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse