Ce face plictiseala din om despre dragoste, relatii si alte "probleme"
Scris 03 June 2010 - 10:05 AM
In gen barbatii au predispozitii la boli mai mult decat ele.
Scris 03 June 2010 - 10:11 AM
Amarena, la Jun 3 2010, 11:03 AM, a spus:
Dar la paragraful asta, mi-a filat lampa nitel. Cum adica? Da' cine pana mea le da barbatilor dreptul sa dea in femei? Forta fizica superioara? Da' le-ati facut voi, le-ati crescut voi, ca sa dati in ele?
Mie de obicei imi place cum gandesti tu si apreciez ca tu nu dai in femei. Dar nu-ti inteleg dubiile referitor la subiectul asta. Sunt mai rezistente? Pai daca n-ar fi, cine dracu v-ar mai aduce pe lume? Asta doar ca exemplu comun, banal si cliseistic.
Pare sa functioneze metoda? Ia da-mi mie una, sa vezi cum ma duc la prima sectie de politie si nu mai dau pe urma nici mucii pe tine. Ce functioneaza?
Multe cer genul asta de PEDEAPSA? Da' cine v-a pus judecatori peste femei, manca-v-as pipota voastra? Cine esti tu sa-mi aplici mie pedepse?!
Reversul care este? Voua ce pedepse vi se pot aplica? Sau numai femeile tre sa fie pedepsite, ca-s rele, rele, rele?
Noah.....
Clar se adreseaza categoriei de varsta - pana la primul maritat sau prima relatie serioasa.
Asta cu batutul nici eu n-am inteles-o. Eu cred ca totusi s-a exprimat gresit.
Scris 03 June 2010 - 10:12 AM
Amarena, la Jun 3 2010, 01:03 AM, a spus:
Pe el niste DEMONI din interior il plimba la aceste femei fata de care el n-are obligatii, respect sau omenire.
Le folosete exclusiv ca scalve sexuale!!! ... de plictiseala, da si cu biciul in femei legate de calorifer, pat, pom, ...
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 03 June 2010 - 10:11 AM
Scris 03 June 2010 - 10:14 AM
The Unknown, la Jun 3 2010, 11:07 AM, a spus:
Nu. Dar din pacate prea multe femei au uitat sa fie femei. Au uitat ca suntem minunate tocmai pentru ca suntem fiice, surori, sotii, mame. Au uitat ca rostul nostru e sa mangaiem, sa alinam, sa linistim sufletele prea pline de testosteron ale barbatilor.
Scris 03 June 2010 - 10:16 AM
Nelinistita, la Jun 3 2010, 11:14 AM, a spus:
Nu cred ca au uitat doar ca nu mai vor. Asta e parerea mea. Nu mai suntem intr-o societate in care locul femeii e de a suporta si de a sprijini un barbat, ci e de egal, sa munceasca cot la el.
Scris 03 June 2010 - 10:19 AM
Amarena, la Jun 3 2010, 11:03 AM, a spus:
Iti place sau nu, esti de-acord sau nu, in momentul in care apare violenta fizica, daca nu este ceva strain femeii (de ex. daca a avut un parinte agresiv care a instituit pedeapsa corporala ca principal mod de corectie a comportamentului), se ajunge foarte usor la ceea ce se numeste sindromul stockholm, astfel apare o legatura intre cele doua persoane, dinspre victima spre agresor mai puternica chiar si decat sentimentul de iubire, desi din exterior decizia de a termina relatia pare logica, din interiorul relatiei totul este mult mai confuz, iar victima prefera sa se supuna agresorului. Asta ca sa incerc sa explic ce Scorpionul Rosu a spus ca nu prea intelege de ce se intampla.
Scris 03 June 2010 - 10:20 AM
catherinedeneuve, la Jun 3 2010, 11:16 AM, a spus:
Cine ne impiedica sa muncim cot la cot cu ei - dar in acelasi timp sa fim mana rece pe fruntea incinsa, mana moale pe obrazul aspru, zambetul cald cand intra inc asa. Iar in schimb ei pot fi bratul puternic care ne sustine, bratul ocrotitor de peste umeri, stanca pe care ne sprijinim cand vantul e prea puternic?
Scris 03 June 2010 - 10:23 AM
Nelinistita, la Jun 3 2010, 11:20 AM, a spus:
Nu e vorba ca esti doar unilateral, dar si barbatii nu mai simt nevoia de a proteja, vrand nevrand chiar daca n-e greu sa recunoastem lumea nu mai are timp, nici dorinta de a proteja.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Speranta te ucide
suferinta neterminabila |
Red_dog | 28 | 3.210 |
|
Ia uitati ce zic oamenii astia!-ceva cu casatoria | laursan3 | 20 | 3.253 |
|
Barbati misogini, femei misandre