Vine vacanta... bucurie pt ei, probleme pt parinti... Ce faceti cu copii in vacanta?
Scris 02 June 2010 - 03:15 PM
Mai este putin si vine vacanta... Prilej de bucurie pentru pitici, dar prilej de batai de cap pentru unii parinti. Mai ales daca nu au unde sa duca copiii, sau unde sa-i lase cat sunt la serviciu...
Am o intrebare: Ce faceti cu copii in vacanta, cand scolile si gradinitele sunt inchise?
Varianta dus-ului la bunici pica din start...
Aveti aceeasi problema? Si daca da, cum o rezolvati?
Am o intrebare: Ce faceti cu copii in vacanta, cand scolile si gradinitele sunt inchise?
Aveti aceeasi problema? Si daca da, cum o rezolvati?
Scris 02 June 2010 - 08:35 PM
Silver99, la Jun 2 2010, 06:15 AM, a spus:
Atunci inseamna ca nu-s probleme!!!!
Dar copilul n-ar vrea sa mearga la bunici sau asta e doar in capul parintilor?!?!?!? ca acolo e ceva rau ....
Asa ceva doar de la o natie de oameni se poate auzi, ca pe Planeta asta bunicii sint parte din viata familiei.
Scris 02 June 2010 - 09:21 PM
what the...? e o problema daca il lasi acasa ? eventual la un vecin care are tot copil de o varsta cu el?
Cati ani are?
Cati ani are?
Scris 02 June 2010 - 09:27 PM
Depinde ce varsta au.
Gandeste-te sa iti iei concediu si sa mergeti undeva in vacanta,mare,munte, etc...
Gandeste-te sa iti iei concediu si sa mergeti undeva in vacanta,mare,munte, etc...
Scris 02 June 2010 - 09:39 PM
acum daca te duci la munca si el are 10 ani nu cred ca e vre o problema,dar de la 10 in jos e cam nasol :|
Scris 02 June 2010 - 10:41 PM
In alta tara, mama nu este acceptata la munca pana nu aduce document de la locul unde stau copiii pana ea lucreaza!!!
Scris 02 June 2010 - 10:41 PM
Isis_27, la Jun 2 2010, 10:27 PM, a spus:
Depinde ce varsta au.
Treaba cu concediul... da, ar putea sa fie o optiune, dar in situatia asta economicaa...Stii cum este: abia asteapta patronul un motiv de scandal.
@ousor: Copilul este de gradinita, deci nu se pune problema cheii de gat, iar toti cunoscutii/vecinii sunt relativi tineri deci.... salariati. :|
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Abandon in numele iubirii?
Te parasesc din dragoste. |
bydy | 116 | 7.348 |
|
Copilul meu este "batut in cap"
atitudine de parinte |
nightwish | 43 | 7.675 |