Pepsi sau Coca Cola
Scris 20 April 2006 - 05:49 PM
nush, Cola are un gust asa......sec, (foarte bun vara cand e cald afara
)
Pepsi mai dulce , mai armoat
Deci intre Cola sau Pepsi, mie Pepsi imi place. Nu prea ma intereseaza Cholesterolul si toate astea. Diet nu beau in nici un caz. Nu are gust bun, iar am vazut un videoclip in care o sticla de Diet Cola si o Sticla de Pepsi(normala) erau una langa alta. In fiecare au fost puse 6 bomboane Menthol , Sticla Diet a explodat, cealalta nu a avut nici o reactie. Interesant , io unul de atunci nu mai beau diet sub nici o forma .
PS: am sa indraznesc pe cineva sa bea puna 1-2 bomboane Menthol si sa ia o gura de Diet Pepsi, sunt curious.
, nu cred ca o sa aiba aceais reacite, dar sa speram.
Pepsi mai dulce , mai armoat
Deci intre Cola sau Pepsi, mie Pepsi imi place. Nu prea ma intereseaza Cholesterolul si toate astea. Diet nu beau in nici un caz. Nu are gust bun, iar am vazut un videoclip in care o sticla de Diet Cola si o Sticla de Pepsi(normala) erau una langa alta. In fiecare au fost puse 6 bomboane Menthol , Sticla Diet a explodat, cealalta nu a avut nici o reactie. Interesant , io unul de atunci nu mai beau diet sub nici o forma .
PS: am sa indraznesc pe cineva sa bea puna 1-2 bomboane Menthol si sa ia o gura de Diet Pepsi, sunt curious.
Aceasta postare a fost editata de SziP: 20 April 2006 - 05:50 PM
Scris 24 April 2006 - 05:34 AM
ewww!!! pepsi cu lamaie?!? e asa de dezgustator..... desigur,, orice cu lamaie este dezgustator in opinie mea.
Aceasta postare a fost editata de chuff: 24 April 2006 - 05:34 AM
Scris 16 May 2006 - 04:56 PM
am votat cola
..dar beau si pepsi in lipsa de altceva..si ca uneori e mai ieftin
...dar ce ziceti de pepsi blue?...pe mine nu ma inspira deloc culoarea albastra
..ziceai ca-i spirt..detergent de vase..sau orice altceva ce n-ar trebui sa bei
. eu am cumparat o sticla deoarece mai erau putin timp pana expira valabilitatea stocurilor si am luat-o la un pret ridicol de mic
..nu mi s-a parut cine stie ce..a fost un esec pentru aia de la pepsi
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rowiw
ce credeti despre rowiw? |
Bilca Eva | 19 | 10.611 |
|
Meniu original de haios !
...la un restaurant din Brasov... |