Pepsi sau Coca Cola
Scris 17 December 2005 - 12:37 PM
opi..eu prefer cola..pt ca ..,eu cred ca pepsi e ..mult mai dulce!!dar..asta e doar parerea mea..
Scris 17 December 2005 - 04:45 PM
eu beau cola... cred ca am cumparat un tir intreg in ultimii ani..
Scris 17 December 2005 - 05:21 PM
PEPSI! Sunt mare consumatoare... Pepsi e cel mai bun ... pe langa Cola care are gustul ala fad... si mai mult acid... cel putin, asa mi se pare mie... ma rog, nu vreau sa se creezi polemici in jurul preferintelor mele... Stiti, gusturile nu se discuta!
Scris 17 December 2005 - 11:04 PM
desi beau foarte rar (4-5 ori pe an)..... imi place diet coke cel cu cofeina..... si diet 7UP daca nu vreau cofeina... nu'mi plac cele normale deoarece sint foarte dulci..... cele care se gasesc in Ro gusta foarte diferit de cele de aici.....nu'mi plac deloc.... sotul meu a lucrat in constructii si cind aveau vreo teava din ciment infundata.... turnau pepsi ori coke ori etc. etc..... peste noapte si cind veneau la lucru a doua zi .... se spargea cimentul imediat..... asta nu ca sa nu mai beti.... dar sa stiti la ce se mai poate folosi
Scris 17 December 2005 - 11:16 PM
Pepsi. Are mai mult acid si gust mai bun decat Cola.
PS: fire, stiu ca sunt daunatoare, dar o mai pot numi viata, daca nu gust din toate placerile pe care mi le ofera?
PS: fire, stiu ca sunt daunatoare, dar o mai pot numi viata, daca nu gust din toate placerile pe care mi le ofera?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alimente/mancaruri dezgustatoare | ISIS76 | 186 | 26.940 |
|
Chestionar: Unde preferati sa mancati.. | r4ull | 166 | 25.545 |
|
Mancareeeeee
Ce am gatit vara asta la Crisan |
Dragos. | 6 | 2.057 |