sau Inregistrare

• 195 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Reiki Reiki Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 24 August 2006 - 07:22 PM

Am auzit ca exista maestru reiki in noua energie. Stie cineva numele dansului ? (si modalitate de contact)

Aceasta postare a fost editata de Fluturel: 24 August 2006 - 07:22 PM

0

#22 Utilizator offline   Pleiads 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-August 06

Scris 25 August 2006 - 09:21 AM

Vezi postareaFluturel, la Aug 24 2006, 08:22 PM, a spus:

Am auzit ca exista maestru reiki in noua energie. Stie cineva numele dansului ? (si modalitate de contact)

Eu nu am auzit, dar as fi interesata caci instrumentele sunt altele, cred.Cunosc insa pe cineva care a scos o carte minunata, ce contine instrumente folosite in noua energie pentru a evolua, co-crea si ati face o viata mai buna in general.De fapt aceasta carte a fost scrisa pe baza invataturilor transmise de Entitatile Inalte cum ar fi Tobias si Kryon, Quado, Maestri: Maitreya, Ingeri sau Arhangheli, tipul facand o sinteza a tuturor chanelling-urilor, extragand esentialul. Eu combin aceste tehnici cu ceea ce stiu din reiki.
0

#23 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 25 August 2006 - 02:36 PM

Vezi postareadianuta, la Aug 25 2006, 10:21 AM, a spus:

Eu nu am auzit, dar as fi interesata caci instrumentele sunt altele, cred.Cunosc insa pe cineva care a scos o carte minunata, ce contine instrumente folosite in noua energie pentru a evolua, co-crea si ati face o viata mai buna in general.De fapt aceasta carte a fost scrisa pe baza invataturilor transmise de Entitatile Inalte cum ar fi Tobias si Kryon, Quado, Maestri: Maitreya, Ingeri sau Arhangheli, tipul facand o sinteza a tuturor chanelling-urilor, extragand esentialul. Eu combin aceste tehnici cu ceea ce stiu din reiki.

hmmmm, verrryyyy interesant :offtopic:
0

#24 Utilizator offline   lerd 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 08-August 06

Scris 26 August 2006 - 12:45 AM

Toti cautam sa ajungem acolo sus da unde este acest asa zis sus catre ce cine iti zice ca ai ajuns .sa nu-mi spuneti ca am sa simt ca asta e iar o aberatie ....restu bla bla bla poti sa te vindeci numai daca totul pleaca din creierul tau nu trebuie sa faci nu stiu ce mari cursuri sau apelind la nu stiu ce credinta. De ce omenii trebuie sa caute mereu pe cineva sau ceva in care sa creada ca il poate ajuta ?Eu zic ca toti avem aceleasi aptitudin dar nu stim sa le folosim nimic nu ne face sa fim diferiti fata de nu stiu ce initiat si tu poti sa faci daca te intereseaza acel lucru .Bafta
0

#25 Utilizator offline   Pleiads 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 August 2006 - 11:45 PM

Vezi postarealerd, la Aug 26 2006, 01:45 AM, a spus:

Toti cautam sa ajungem acolo sus da unde este acest asa zis sus catre ce cine iti zice ca ai ajuns .sa nu-mi spuneti ca am sa simt ca asta e iar o aberatie ....restu bla bla bla poti sa te vindeci numai daca totul pleaca din creierul tau nu trebuie sa faci nu stiu ce mari cursuri sau apelind la nu stiu ce credinta. De ce omenii trebuie sa caute mereu pe cineva sau ceva in care sa creada ca il poate ajuta ?Eu zic ca toti avem aceleasi aptitudin dar nu stim sa le folosim nimic nu ne face sa fim diferiti fata de nu stiu ce initiat si tu poti sa faci daca te intereseaza acel lucru .Bafta

Ei uite ca totusi iti voi raspunde ca vei simti cand ajungi sus, depinde de evolutia ta personala si de propria experienta pentru ca nimic nu se aseamana, experienta mea poate fi toatal diferita de a ta iar daca vrei neaparat un raspuns, de ce nu intreb direct Divinitatea? Intreaba si asculta, fii atent la orice misca in jurul tau, caci raspunsul poate veni fie printr-o carte, melodie, film, totul se petrece la nivel subtil.Nu te astepta sa-ti apara o holograma sau sa auzi voci.
Desigur totul pleca din capul tau, dar exista oameni care nu stiu acest lucru, nu pot sa creada sau sa vada sau nu stiu cum sa o faca.Mai exista oameni care doar cu asa ceva se ocupa, adica dupa o pregatire in prealabil, fac numai terapie, dar tu care vii de la serviciu, ai mereu timp sa faci ceva pentru tine? Eu mi-am permis sa-mi exprim o parere bazata mai ales pe propria mea experienta, nu vorbesc din carti..In continuare imi sustin idea, daca Divinitatea isi da acordul esti vindecat, daca nu, inseamna ca mai ai de invatat sau altceva, repet s-au scris foarte multe carti pe aceasta tema.
0

#26 Utilizator offline   lerd 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 08-August 06

Scris 28 August 2006 - 03:02 PM

Vezi postareadianuta, la Aug 28 2006, 12:45 AM, a spus:

Ei uite ca totusi iti voi raspunde ca vei simti cand ajungi sus, depinde de evolutia ta personala si de propria experienta pentru ca nimic nu se aseamana, experienta mea poate fi toatal diferita de a ta iar daca vrei neaparat un raspuns, de ce nu intreb direct Divinitatea? Intreaba si asculta, fii atent la orice misca in jurul tau, caci raspunsul poate veni fie printr-o carte, melodie, film, totul se petrece la nivel subtil.Nu te astepta sa-ti apara o holograma sau sa auzi voci.
Desigur totul pleca din capul tau, dar exista oameni care nu stiu acest lucru, nu pot sa creada sau sa vada sau nu stiu cum sa o faca.Mai exista oameni care doar cu asa ceva se ocupa, adica dupa o pregatire in prealabil, fac numai terapie, dar tu care vii de la serviciu, ai mereu timp sa faci ceva pentru tine? Eu mi-am permis sa-mi exprim o parere bazata mai ales pe propria mea experienta, nu vorbesc din carti..In continuare imi sustin idea, daca Divinitatea isi da acordul esti vindecat, daca nu, inseamna ca mai ai de invatat sau altceva, repet s-au scris foarte multe carti pe aceasta tema.

Mai luminat :crazy: Ce treaba are evolutia mea personala ,in raport cu ce si cu cine sa o compar cu ,divinitatea dar ce este aceasta divinitate sau cine este aceasta divinitate, sau ce a facut aceasta divinitate ca sa stiu si eu sa pot sa fac comparatii sa vad daca experienta mea e mai buna si pot sa ajung si eu acolo sus :) unde este ea Iar faza cu sa fiu atent ,sa intreb sa ascult ca raspunsul poate veni printr-o carte ,melodie,film
nu vreau sa par ca te i-au peste picior dar cind va scrie Divinitatea o carte ,cind va compune o melodie si cind va regiza un film sa ma anunti si pe mine vreau sa iau si eu un autograf :)

Pentru cei ce vor sa raspunda la intrebarea ce este divinitatea nu veniti cu definitia din Dex ca nu tine :)
0

#27 Utilizator offline   Pleiads 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 August 2006 - 10:50 PM

Vezi postarealerd, la Aug 28 2006, 04:02 PM, a spus:

Mai luminat :) Ce treaba are evolutia mea personala ,in raport cu ce si cu cine sa o compar cu ,divinitatea dar ce este aceasta divinitate sau cine este aceasta divinitate, sau ce a facut aceasta divinitate ca sa stiu si eu sa pot sa fac comparatii sa vad daca experienta mea e mai buna si pot sa ajung si eu acolo sus :) unde este ea Iar faza cu sa fiu atent ,sa intreb sa ascult ca raspunsul poate veni printr-o carte ,melodie,film
nu vreau sa par ca te i-au peste picior dar cind va scrie Divinitatea o carte ,cind va compune o melodie si cind va regiza un film sa ma anunti si pe mine vreau sa iau si eu un autograf :(
Pentru cei ce vor sa raspunda la intrebarea ce este divinitatea nu veniti cu definitia din Dex ca nu tine :(

:crazy: Of si eu care credeam ca am cu cine discuta.Nu vreau sa te jignesc sau sa te supar, dar nu ai inteles nimic din ce am spus, iti lipsesc cu desavarsire cele mai elementare cunostinte despre spiritualitate.Ai preluat mot a mot tot ce am scris.Nu ma iei peste picior dragul meu, nu ai nici o sansa, iar Divinitatea a transmis foarte multe idei prin oameni, idei care au fost si sunt structurate in carti ce au fost si sunt publicate in continuare, cerceteaza si nu mai lua in deradere lucruri de care habar nu ai.

Se vede foarte bine ca arunci raspunsurile la nimereala doar din dorinta inconstienta de a parea interesant, ei uite ca nu esti si imi pierd timp pretios raspunzandu-ti.Eu nu-mi amintesc sa fi venit cu ceva din dictionar, am scris doar ce am simtit, iar daca vrei sa afli ce este Divinitatea, repet de ce nu intrebi direct sus?de ce astepti raspunsuri de la ceilalti pentru ceva ce nici tie nu-ti este clar.Se pare ca esti un copil si mai ai multe de invatat.Iti doresc multa bafta, pace , lumina si caldura, iar eu plec de pe acest forum si ma duc acolo unde pot discuta cu oameni cu care rezonez in idei si vibratii si unde nu exista atat de multa superficialitate si culmea , tocmai la un subiect legat de reiki.

Iti doresc draga Lerd, ca intr-o buna zi sa afli ce este Divinitatea, la modul cel mai frumos posibil, intr-o conjunctura frumoasa si sa te trezesti cat mai curand, cu cat e mai rapid cu atat e mai bine pentru tine.

Cu drag :) :)
0

#28 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 31 August 2006 - 11:47 AM

Dianuta...lasa-mi si mie te rog un PM cu adresa ta de mail, vreau sa iti pun cateva intrebari personale!
:flowers: Scuze pentru offtopic! :crazy:
0

#29 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 07 September 2006 - 09:58 AM

Vezi postareaSpyder, la Aug 31 2006, 12:47 PM, a spus:

Dianuta...lasa-mi si mie te rog un PM cu adresa ta de mail, vreau sa iti pun cateva intrebari personale!
:yahoo: Scuze pentru offtopic! :yahoo:

Hey...daca eu am pus un mesaj de genul asta, nu inseamna ca nu puteti continua convorbirea! Vreau mai multe informatii despre maestrii Reiki! Oricine poate deveni un maestru? :focus:
0

#30 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 07 September 2006 - 04:27 PM

Vezi postareaSpyder, la Sep 7 2006, 10:58 AM, a spus:

Hey...daca eu am pus un mesaj de genul asta, nu inseamna ca nu puteti continua convorbirea! Vreau mai multe informatii despre maestrii Reiki! Oricine poate deveni un maestru? :crazy:

Initierea conform gradului de maiestru o poate avea orice persoana care indeplineste conditiile impuse de cel care l-a initiat. Un adevarat maiestru reiki este acela care poate folosi cunoasterea primita cu rezultate si eficienta in: auto-tratamente, tratamente pe altii, optimizarea diverselor situatii de viata prin tehnicile cunoscute cat si realizarea de initieri pe alte persoane care sub indrumare ajung si ei la acelasi nivel de master avand eficienta similara maiestrului, dar mai putina experienta ca acesta.

Adica un adevarat maiestru este cel care traieste initierea, cunoasterea si reiki-ul ca un mod de viata si nu acela care doar a primit initierile si lucreaza din cand in cand.
:bataita:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 195 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou