Aceasta postare a fost editata de Fluturel: 24 August 2006 - 07:22 PM
Reiki Reiki
Scris 24 August 2006 - 07:22 PM
Scris 25 August 2006 - 09:21 AM
Fluturel, la Aug 24 2006, 08:22 PM, a spus:
Eu nu am auzit, dar as fi interesata caci instrumentele sunt altele, cred.Cunosc insa pe cineva care a scos o carte minunata, ce contine instrumente folosite in noua energie pentru a evolua, co-crea si ati face o viata mai buna in general.De fapt aceasta carte a fost scrisa pe baza invataturilor transmise de Entitatile Inalte cum ar fi Tobias si Kryon, Quado, Maestri: Maitreya, Ingeri sau Arhangheli, tipul facand o sinteza a tuturor chanelling-urilor, extragand esentialul. Eu combin aceste tehnici cu ceea ce stiu din reiki.
Scris 25 August 2006 - 02:36 PM
dianuta, la Aug 25 2006, 10:21 AM, a spus:
hmmmm, verrryyyy interesant
Scris 26 August 2006 - 12:45 AM
Scris 27 August 2006 - 11:45 PM
lerd, la Aug 26 2006, 01:45 AM, a spus:
Ei uite ca totusi iti voi raspunde ca vei simti cand ajungi sus, depinde de evolutia ta personala si de propria experienta pentru ca nimic nu se aseamana, experienta mea poate fi toatal diferita de a ta iar daca vrei neaparat un raspuns, de ce nu intreb direct Divinitatea? Intreaba si asculta, fii atent la orice misca in jurul tau, caci raspunsul poate veni fie printr-o carte, melodie, film, totul se petrece la nivel subtil.Nu te astepta sa-ti apara o holograma sau sa auzi voci.
Desigur totul pleca din capul tau, dar exista oameni care nu stiu acest lucru, nu pot sa creada sau sa vada sau nu stiu cum sa o faca.Mai exista oameni care doar cu asa ceva se ocupa, adica dupa o pregatire in prealabil, fac numai terapie, dar tu care vii de la serviciu, ai mereu timp sa faci ceva pentru tine? Eu mi-am permis sa-mi exprim o parere bazata mai ales pe propria mea experienta, nu vorbesc din carti..In continuare imi sustin idea, daca Divinitatea isi da acordul esti vindecat, daca nu, inseamna ca mai ai de invatat sau altceva, repet s-au scris foarte multe carti pe aceasta tema.
Scris 28 August 2006 - 03:02 PM
dianuta, la Aug 28 2006, 12:45 AM, a spus:
Desigur totul pleca din capul tau, dar exista oameni care nu stiu acest lucru, nu pot sa creada sau sa vada sau nu stiu cum sa o faca.Mai exista oameni care doar cu asa ceva se ocupa, adica dupa o pregatire in prealabil, fac numai terapie, dar tu care vii de la serviciu, ai mereu timp sa faci ceva pentru tine? Eu mi-am permis sa-mi exprim o parere bazata mai ales pe propria mea experienta, nu vorbesc din carti..In continuare imi sustin idea, daca Divinitatea isi da acordul esti vindecat, daca nu, inseamna ca mai ai de invatat sau altceva, repet s-au scris foarte multe carti pe aceasta tema.
Mai luminat
nu vreau sa par ca te i-au peste picior dar cind va scrie Divinitatea o carte ,cind va compune o melodie si cind va regiza un film sa ma anunti si pe mine vreau sa iau si eu un autograf
Pentru cei ce vor sa raspunda la intrebarea ce este divinitatea nu veniti cu definitia din Dex ca nu tine
Scris 28 August 2006 - 10:50 PM
lerd, la Aug 28 2006, 04:02 PM, a spus:
nu vreau sa par ca te i-au peste picior dar cind va scrie Divinitatea o carte ,cind va compune o melodie si cind va regiza un film sa ma anunti si pe mine vreau sa iau si eu un autograf
Pentru cei ce vor sa raspunda la intrebarea ce este divinitatea nu veniti cu definitia din Dex ca nu tine
Se vede foarte bine ca arunci raspunsurile la nimereala doar din dorinta inconstienta de a parea interesant, ei uite ca nu esti si imi pierd timp pretios raspunzandu-ti.Eu nu-mi amintesc sa fi venit cu ceva din dictionar, am scris doar ce am simtit, iar daca vrei sa afli ce este Divinitatea, repet de ce nu intrebi direct sus?de ce astepti raspunsuri de la ceilalti pentru ceva ce nici tie nu-ti este clar.Se pare ca esti un copil si mai ai multe de invatat.Iti doresc multa bafta, pace , lumina si caldura, iar eu plec de pe acest forum si ma duc acolo unde pot discuta cu oameni cu care rezonez in idei si vibratii si unde nu exista atat de multa superficialitate si culmea , tocmai la un subiect legat de reiki.
Iti doresc draga Lerd, ca intr-o buna zi sa afli ce este Divinitatea, la modul cel mai frumos posibil, intr-o conjunctura frumoasa si sa te trezesti cat mai curand, cu cat e mai rapid cu atat e mai bine pentru tine.
Cu drag
Scris 31 August 2006 - 11:47 AM
Scris 07 September 2006 - 09:58 AM
Spyder, la Aug 31 2006, 12:47 PM, a spus:
Hey...daca eu am pus un mesaj de genul asta, nu inseamna ca nu puteti continua convorbirea! Vreau mai multe informatii despre maestrii Reiki! Oricine poate deveni un maestru?
Scris 07 September 2006 - 04:27 PM
Spyder, la Sep 7 2006, 10:58 AM, a spus:
Initierea conform gradului de maiestru o poate avea orice persoana care indeplineste conditiile impuse de cel care l-a initiat. Un adevarat maiestru reiki este acela care poate folosi cunoasterea primita cu rezultate si eficienta in: auto-tratamente, tratamente pe altii, optimizarea diverselor situatii de viata prin tehnicile cunoscute cat si realizarea de initieri pe alte persoane care sub indrumare ajung si ei la acelasi nivel de master avand eficienta similara maiestrului, dar mai putina experienta ca acesta.
Adica un adevarat maiestru este cel care traieste initierea, cunoasterea si reiki-ul ca un mod de viata si nu acela care doar a primit initierile si lucreaza din cand in cand.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alungarea fricii (fantome) | Sloimi | 14 | 2.179 |
|
|
Alla2000 | 864 | 109.217 |
|
|
cineva_ | 95 | 26.452 |