Buna tuturor, dragilor
Cautand ceva despre reiki pentru animale, am dat intamplator de acest topic si citind m-am intristat putin, vazand comentariile voastre.
Eu sunt practicanta Reiki Traditional Usui, gradul 3 si Karuna Reiki gradul 2, de anul trecut din noiembrie si nu regret absolut nimic, din contra viata mea s-a schimbat foarte mult in bine si ma bucur foarte mult ca am ajuns pe aceasta cale, dar nu numai, deoarece acesta a fost numai inceputul.
Am aplicat aceasta tehnica, CU SUCCES, pe mine si rezultatele au fost mai mult decat uimitoare, m-am vindecat de o boala pe care am purtat-o cu mine ani de zile, am rezolvat foarte multe probleme legate de situatia financiara, serviciu, relatiile cu cei din jur, care s-au schimbat foarte mult in bine, starea mea emotionala s-a remediat eliminand stresul, care de fapt stim cu totii cat este devastator.Un lucru incredibil mi se pare faptul ca aceasta energie/ lumina, merge exact acolo unde este cea mai mare nevoie de ea, scotandu-ti la suprafata toate imperfectiunile stiute si nestiute.Pe scurt beneficiile acestei tehnici sunt uimitoare, daca este aplicata constant si in mod corespunzator.
Am fost initiata pe toate cele trei grade intr-o singura zi, repet anul trecut, pe suma de 1 500 000 lei, de catre un maestru extraordinar, binecunoscut, caruia ii multumesc din suflet.
Nu vreau sa para ca-i aduc omagii acestui maestru, dar mi-a schimbat complet viata si nu numai, in luna mai a acestui an, am facut o greseala, de pe urma careia am avut ceva de suferit.Insa numaidecat m-am dus la el si m-a ajutat, imi pare rau, dar nu pot intra in detalii.
Dragii mei, desigur padure fara uscaturi nu exista, nu neg ca ar exista si sarlatani, dar nu inteleg de ce generalizam?Exista terapeuti, carora nu ne-ar ajunge o viata intreaga sa le multumim pentru ceea ce fac.
Cineva spunea ca reiki nu isi propune sa te vindece, imi pare rau ca aud asa ceva.In primul rand vindecarea nu vine de la terapeut, el nu este decat un canal.Aprobarea, daca pot sa spun astfel, vine de la Divinitate, daca primesti acordul divin, vindecarea se face numaidecat.Aici intervin insa mai multe probleme, una ar fi faptul ca cel in cauza nu isi doreste pe deplin sa se vindece, fie acea persoana are ceva de invatat in aceasta viata si pana nu isi invata lectia nu se va vindeca.Nu doresc sa continui deoarece exista o intreaga literatura de specialitate pe aceasta tema.
Nu doresc sa fac reclama, daca eram practicanta yoga, poate ca as fi ridicat in slavi beneficiile acesteia sau ale altei tehnici, dar eu aici am ajuns si nu regret nimic.
Nu sunt de acord cu afirmatia : CEA MAI BUNA CALE DE A EVOLUA este ....X sau Y.Exista doar acea cale cu care eu rezonez, vibrez, cu care eu ma impac si-mi face bine si deci mi se potriveste.
In definitiv NU CONTEAZA PE UNDE URCI SAU PE CE PARTE SAU CE TEHNICA APLICI, conteaza doar sa ajungi acolo sus si sa intelegi pe deplin notiunile de IUBIRE NECONDITIONATA - IERTARE- PACE- ARMONIE.Conteaza doar sa-ti vezi de drumul tau si sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt ei, baptisti, ortodoxi, musulmani, reikisti etc.
S-ar putea ca raspunsul meu sa nu vina bine pentru anumite persoane, insa aceasta este parerea mea.
Cu Drag
Danuta
Aceasta postare a fost editata de dianuta: 24 August 2006 - 02:35 PM