sau Inregistrare

• 195 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Reiki Reiki Evaluare topic: - - - - -

#1941 Utilizator offline   C.L. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 12

Scris 02 April 2012 - 11:19 AM

Vezi postareavali_, la 16 March 2012 - 07:48 AM, a spus:

aspirina se zice ca dilata , si circula singele mai usor, eu pentru raceala am alt tratament , fac o baie cu sare , beau o cana cu vin fiert cu scortisoara cuisoare si miere sau zahar, si imi fac autotratament(reiki) dimineata zici ca nu am vut nimic .

Cum e totusi cu raceala? Fiind tot un fel de infectie instalata pe un sistem imunitar slabit (de exemplu o amigdalita cu febra), anumiti maestri spun ca nu e bine sa se foloseasca REIKI fiindca energia universala poate hrani bacteriile/microbii, alti maestri spun ca nu e nicio problema...
0

#1942 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 04 April 2012 - 11:54 AM

Vezi postareaC.L., la 02 April 2012 - 11:19 AM, a spus:

Cum e totusi cu raceala? Fiind tot un fel de infectie instalata pe un sistem imunitar slabit (de exemplu o amigdalita cu febra), anumiti maestri spun ca nu e bine sa se foloseasca REIKI fiindca energia universala poate hrani bacteriile/microbii, alti maestri spun ca nu e nicio problema...

in manual spune ca tre sa ai o vibratie inalta ( curatenie interna) ca sa lucrezi pe infectii , de la o anumita vibratie bacteriile nu mai pot trai . apoi depinde si de sistem in shambala exista un simbol care iti permite sa lucrezi pe infectii. mai poti sa scoti lumina pentru o scurta perioada de timp pana mor bacteriile si apoi sa dai iar lumina, sau cu algoritmii de la inforeiki. totul e sa vrei .
0

#1943 Utilizator offline   C.L. 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 12

Scris 05 April 2012 - 09:23 AM

Vezi postareavali_, la 04 April 2012 - 11:54 AM, a spus:

in manual spune ca tre sa ai o vibratie inalta ( curatenie interna) ca sa lucrezi pe infectii , de la o anumita vibratie bacteriile nu mai pot trai . apoi depinde si de sistem in shambala exista un simbol care iti permite sa lucrezi pe infectii. mai poti sa scoti lumina pentru o scurta perioada de timp pana mor bacteriile si apoi sa dai iar lumina, sau cu algoritmii de la inforeiki. totul e sa vrei .

Multam fain!
0

#1944 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 06 April 2012 - 10:30 AM

Vezi postareaC.L., la 05 April 2012 - 09:23 AM, a spus:

Multam fain!

sa cresti mare !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 195 Pagini +
  • « Prima
  • 193
  • 194
  • 195
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) 90% din cazurile celor care ies din trup atrag şi duhuri necurate cu ei? Dimineata  102 13.266
Hot Topic (New) Cand incercam sa deschid al treilea ochi....
ceva s-a inamplat
Gpro  21 2.602
Hot Topic (New) Experiente, ganduri, intrebari
pareri, fara luat peste picior
inger26  32 5.360
Replici noi Corpul solar Bagherra  8 2.628
Hot Topic (New) Atasamente Radiatiile de forma Bagherra  63 19.012