Sari la conținut
Forum Roportal
Cr4k3r

Durere in spatele capului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua. Imi pare rau daca s-a mai vorbit de aceasta problema....daca da rog un admin sa stearga postul. De 1 saptamana ma doare in spatele capului, cam in zona urechii drepte. Cateodata se muta spre urechea interioara cateodata chiar pe partea stanga. Am inteles de la altii ca este o problema cu niste ganglioane sau tendoane, in fine. Stau calm sa ma relaxez...din nicaeri o durere de 1 sec 2 care imi taie respiratia, ma duc sa alerg sau sa fac o treaba lafel...nici nu stiu la ce sa ma astept. Va rog daca puteti sa ma ajutati as fi recunoscator, multumesc. :)

Am uitat sa va zic, stau mult la PC, alerg mult pe caldura, nu mananc mult, beau multe lichide, am avut probleme cu nasul, port ochelari (cateodata ca am dioptri mici), ascult muzica la casti maxim.

Chiar acuma cand va scriu imi pulseaza si parca ma zgarie in spatele capului. Help pls. Tnx

Editat de Cr4k3r

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
stau mult la PC, alerg mult pe caldura, nu mananc mult, beau multe lichide, am avut probleme cu nasul, port ochelari (cateodata ca am dioptri mici), ascult muzica la casti maxim.

 

 

Ai nevoie de o terapie a la ROportal :bye: .... vindeca totul.

 

Pai tu esti deja enciclopedie, stii cauzele conditiei ca si cum s-ar ameliora durerea insa nu vrei sa renunti la jucarii.

 

Am vazut la Oprah show cum de la o familie disfunctionala din cauza acestor comoditati electronice s-a distrus calitatea vietii si solutia a fost nefolosirea acestora pentru 7 zile sa se vada vindecarea. Cred ca ai nevoie de o vacanta pe o insula pustie ... doar ochelari ai voie sa duci sa vezi ce maninci.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×