Caut o piesa Melodii neidentificate, ce cautati?
Scris 28 December 2011 - 06:45 PM
Hello tuturor
Caut o piesa pe care am auzit-o de cateva ori la PROfm insa de fiecare data nu am auzit si numele artistului sau al piesei.In melodie canta o tipa si printre versuri unele sunt cam asa
"Lari" ( aici nu am inteles bine cuvantul, ar putea fi honey ) i need you
"Lari" i need you
Can you hear me calling ( sau crying )
Can you hear me (....)
All I need was you ( .... )
Can you hear me calling
Am redat foarte cu aproximatie. Am cautat de mai multe ori piesa folosind versurile, insa pana acum nu am avut nici un succes. Ma ajuta cineva ?
Multumesc anticipat
Caut o piesa pe care am auzit-o de cateva ori la PROfm insa de fiecare data nu am auzit si numele artistului sau al piesei.In melodie canta o tipa si printre versuri unele sunt cam asa
"Lari" ( aici nu am inteles bine cuvantul, ar putea fi honey ) i need you
"Lari" i need you
Can you hear me calling ( sau crying )
Can you hear me (....)
All I need was you ( .... )
Can you hear me calling
Am redat foarte cu aproximatie. Am cautat de mai multe ori piesa folosind versurile, insa pana acum nu am avut nici un succes. Ma ajuta cineva ?
Multumesc anticipat
Scris 07 February 2012 - 12:52 PM
Salutare tuturor.
Am si eu un of mai vechi care din pacate inca ma macina. Nu gasesc nicaieri o melodie care era in voga prin 95-98(as zice pana-n 2000). Era difuzata intens pe viva in perioada mai sus mentionata si daca nu ma-nsel(SPER SA NU, IS 80% SIGUR CA AM DREPTATE) a fost predecesoarea . negurile timpului sau lasat usor peste capshoru meu si tot ce imi amintesc din ea sunt urmatoarele:
Numele melodiei: boy meets girl(cred...)
Formatie: habar n-am
Continut videoclip: 4 adolescenti intr-un metrou dinc are unu de culoare, canta una din melodiile tineretii mele.
Tin sa mai spun ca am folosit aproape toate mijloacele cunoscute mie sa o gasesc dar dupa cum vedeti am ajuns si pe aici....
Am si eu un of mai vechi care din pacate inca ma macina. Nu gasesc nicaieri o melodie care era in voga prin 95-98(as zice pana-n 2000). Era difuzata intens pe viva in perioada mai sus mentionata si daca nu ma-nsel(SPER SA NU, IS 80% SIGUR CA AM DREPTATE) a fost predecesoarea . negurile timpului sau lasat usor peste capshoru meu si tot ce imi amintesc din ea sunt urmatoarele:
Numele melodiei: boy meets girl(cred...)
Formatie: habar n-am
Continut videoclip: 4 adolescenti intr-un metrou dinc are unu de culoare, canta una din melodiile tineretii mele.
Tin sa mai spun ca am folosit aproape toate mijloacele cunoscute mie sa o gasesc dar dupa cum vedeti am ajuns si pe aici....
Scris 17 April 2012 - 04:22 PM
caut si eu o melodie,e cantata de o fata...zice ceva de''his one last chance.Nu o gasesc niciunde,si nimeni nu stie nimic,poate stiti voi.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Annunzio Paulo Mantovani | tco033 | 0 | 2.120 |
|
Korg m1 | Adriandeva | 0 | 336 |
|
Crearea negativelor
Cum? |
LPismylife | 15 | 6.336 |