sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre prietenele fete este bine a fi prieten cu fete sau gresit? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   D'agostino 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-May 10

Scris 29 May 2010 - 01:13 AM

de ce ele ne dezamagesc?? eu de exemplu am avut prietene care dupa ce ne-am inteles bine timp de 4 ani s-au hotarat ca pur si simplu nu mai le plac cum sunt in momentul prezent si au considerat ca e momentul sa se schimbe adoptand un nou stil...stil la care eu sau altii nu s-au putut adapta.....si asa incetul cu incetul din buni priteteni ce eram si intalnirile frecvente pe care le aveam sa ajuns la nici o intalnire decat una la cel putin 2 luni si in rest dc erai norocos o conversatie pe mess odata la 3 sapt.....doar ptr ca eu nu am mai putut sa ma adaptez noii persoane rezultata din aceea schimbare.....o alta asa zisa prietena a sfarsit prin a ma si jigni in final nu foarte tare insa se vedea clar ca jignea pe cineva cu care era asa zis prieten de mai bine de 4 ani.....e chiar asa o gresala sa devii prieten cu o fata? ca baietii nu se rezuma la astfel de chestii....da nici ei nu calca drept.....
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 29 May 2010 - 01:17 AM

care e problema ta de fapt?
oamenii iti vor sa alaturi atata timp cat vor avea ceva de impartasit cu tine.
in rest, nu.
0

#3 Utilizator offline   D'agostino 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 May 2010 - 01:36 AM

Vezi postareastupid_me, la May 29 2010, 02:17 AM, a spus:

care e problema ta de fapt?
oamenii iti vor sa alaturi atata timp cat vor avea ceva de impartasit cu tine.
in rest, nu.

pai problema care e...te chinui sa intretii o relatie de prietenie...investesti timp...te simti bine cu persoanele implicate si in cele dein urma se termina prematur...chiar dc tu nu vrei....it kinda sucks no?
0

#4 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 29 May 2010 - 01:52 AM

Tu sigur nu ai vrut mai mult decat prietenie dupa ceva timp?
Cred ca esti sufocant,parerea mea.
Si plangacios, si demanding.
0

#5 Utilizator offline   D'agostino 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 May 2010 - 02:01 AM

Vezi postareaPharrell24, la May 29 2010, 02:52 AM, a spus:

Tu sigur nu ai vrut mai mult decat prietenie dupa ceva timp?
Cred ca esti sufocant,parerea mea.
Si plangacios, si demanding.

draga pharrell.....idee e ca atunci cand nu reusesti sa devii iubitel ei sau relatia nu merge...ramane sa fi prieten cu ea....iar asta merge foarte bine ptr mult timp pana cand....nu e vb de a fi sufocant....dc vreme de 3 ani nu a avut nik....
0

#6 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 29 May 2010 - 02:29 AM

Da' s-o crezi tu!
Eu cu toate am ramas prieten, si ne place sa ne amintim cum ne-o trageam pe masina de spalat!
Vreme de trei ani te-a tolerat, acum uite ca nu te mai tolereaza.
Grow up.
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 29 May 2010 - 09:28 AM

Vezi postareaD'agostino, la May 28 2010, 05:01 PM, a spus:

....nu e vb de a fi sufocant.... dc

Vezi ca imediat ajungi in topicul de "Barbati cu care sa n-ai NIMIC" ....

Femeia mereu iti va vorbi intr-o limba straina tie ... daca n-o intelegi ... e rau!!!

Nu exista prietenii de secole!!!! apare plictiseala cand nu se intimpla NIMIC!!!!!

La intilnire nu se merge decat de cateva ori la inceput si pe urma in pat direct, daca nu, o va invita altcineva!!!!

o persoana, un sarlatan dar interesant, cu papagal bun ... etc.

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 29 May 2010 - 09:28 AM

0

#8 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 29 May 2010 - 11:39 AM

Vezi postareaD'agostino, la May 29 2010, 02:13 AM, a spus:

de ce ele ne dezamagesc?? eu de exemplu am avut prietene care dupa ce ne-am inteles bine timp de 4 ani s-au hotarat ca pur si simplu nu mai le plac cum sunt in momentul prezent si au considerat ca e momentul sa se schimbe adoptand un nou stil...stil la care eu sau altii nu s-au putut adapta.....si asa incetul cu incetul din buni priteteni ce eram si intalnirile frecvente pe care le aveam sa ajuns la nici o intalnire decat una la cel putin 2 luni si in rest dc erai norocos o conversatie pe mess odata la 3 sapt.....doar ptr ca eu nu am mai putut sa ma adaptez noii persoane rezultata din aceea schimbare.....o alta asa zisa prietena a sfarsit prin a ma si jigni in final nu foarte tare insa se vedea clar ca jignea pe cineva cu care era asa zis prieten de mai bine de 4 ani.....e chiar asa o gresala sa devii prieten cu o fata? ca baietii nu se rezuma la astfel de chestii....da nici ei nu calca drept.....

Fetele nu caută neapărat prieteni adevăraţi īn persoana unui băiat/bărbat, ci mai degrabă caută un "căţeluş" care să le asculte toate rahaturile, atunci cānd ele trec printr-o perioadă mai... delicată. Normal că totul e OK la īnceput, căci pānă cānd īşi va găsi din nou un "dulău" care s-o scape de frustrări, va prefera compania "căţeluşului", doar pentru a avea īn preajmă o prezenţă masculină.

Aceasta postare a fost editata de Neculaiul: 29 May 2010 - 11:59 AM

0

#9 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 29 May 2010 - 11:59 AM

Nu-mi place cand generalizati. Mie mi s-a intamplat exact invers. Sa am prieteni (apropiati) care sa se planga la mine la nesfarsit, iar eu nu mai apucam niciodata sa-mi zic problemele (tre sa fie reciproc, nu? la asta-s buni prietenii). Cand incepeam si eu sa imi vars oful, se legau de ceva si reincepeau cu ale lor. :) Si nu cu unul mi s-a intamplat asa. Cu mai multi. Eu nu am prietene femei, am doar una singura. Imi place camaraderia barbatilor. Dar de cele mai multe ori i-am ascultat eu pe ei.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 29 May 2010 - 12:03 PM

0

#10 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 29 May 2010 - 12:08 PM

Aham, you are the eternal prodigy... as we all know.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Traiesti ca sa muncesti sau muncesti ca sa traiesti ?!? soarele  21 8.436
Hot Topic (New) Cum va imaginati batranetea? lllucci  197 13.393
Hot Topic (New) Atasamente "folosit/a" mentalica  62 1.831
Hot Topic (New) Visurile oamenilor tristi * * * * *
Care sunt visurile voastre ?!
Andrei Vlinder  374 27.603
Hot Topic (New) Copilul este o marfa? Dumnezeule, cum de e posibil?
topic combinat
Arlekyn  20 5.942