M`am angajat recent si nu am experienta in domeniul asta.... Am lucrat la o firma cam 1 sapt si apoi cand le`am cerut contractul m`au dat afara pe un motiv absurd.
Vreau sa stiu cum se procedeaza pentru ca mi`am luat teapa si nu mai vreau sa fiu pacalit, nu vreau sa muncesc degeaba.
Nu am carte de munca si unde lucram mi`au facut doar un contract. Nu trebuiau sa imi dea si mie o copie ?
Am vrut sa ma angajez in alta parte dar aceeasi poveste, trebuia sa lucrez o saptamana iar contractul venea peste 20 de zile ! ce garantie am eu ca nu lucrez degeaba ?
Ce garantie am eu ca nu e un contract fals ?
Chiar asa merg lucrurile in lumea asta ?
Pagina 1 din 1
AJUTOR
Scris 30 May 2010 - 04:30 PM
contractele de munca incheiate se inregistreaza in termen de 20 de zile la ITM, asa zice legea
asta nu inseamna ca lucrezi degeaba, lucrezi pe bani nu pe nasturi nu?
raporturile de munca se pot dovedi cu fluturasi, depunerea salariului pe card etc
desigur ca poti cere o copie a CIM, e dreptul tau sa ai si sunt obligati sa-ti puna la dispozitie
contract fals? poi daca are nr de inregistrare, stamplia, semnatura, ce mai vrei? sigiliu?
Da te-ai apucat de pictat ceva?
asta nu inseamna ca lucrezi degeaba, lucrezi pe bani nu pe nasturi nu?
raporturile de munca se pot dovedi cu fluturasi, depunerea salariului pe card etc
desigur ca poti cere o copie a CIM, e dreptul tau sa ai si sunt obligati sa-ti puna la dispozitie
contract fals? poi daca are nr de inregistrare, stamplia, semnatura, ce mai vrei? sigiliu?
Da te-ai apucat de pictat ceva?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Legislaţe concursuri online ?
Regulament loterie publicitară |
Tesira | 0 | 1.113 |
|
Cum plecam din tara!?!