Joss, la 23 August 2011 - 01:19 PM, a spus:
Eu sunt in zodia pesti,dar nu cred ca are relevanta.Mi-e cam greu sa cred ca eu si cei inca 30 de milioane nascuti in aceeasi zodie de pe suprafata pamantului impartasim aceeasi model.Cred ca e destul de absurd nu?
Normal ca nu sunt aplicabile tuturor. Din toata proza dedicata fiecarei zodii in parte, unele chestii sunt valabile, altele nu prea, altele deloc. Deasemenea ce e valabil pentru unii nu e pentru altii din aceiasi zodie. De exemplu, cunosc doua persoane din zodia Scorpion, dar care au ascendent diferit. Sunt la poluri opuse. Unul este ceea ce am denumi Scorpion tipic, iar celalalt nu detine aproape nimic din ce zice zodia Scorpion. Deci stiu ca nu tot se aplica tuturor.

Eu nu am crezut niciodata in chestii din astea, mi se pareau o porcarie. Nu zic ca acum sunt convertita 100% sa cred in horoscopuri, insa ma uimit ceea ce scrie la zodia aia, comparativ cu experientele din viata. Multe chestii au fost punct ochit, punct lovit la fix. Nici acum nu stiu ce sa cred, dar mi-a dat de gandit, atat pot sa spun.
Apropo, tu esti femeie sau barbat peste ? Si asta conteaza. Eu, se pare ca am incompatibilitate cu femeile din zodia asta. Superficial ma intelg chiar foarte bine, dar adanc incep sa iasa in evidenta craterele.
Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 23 August 2011 - 07:17 PM