sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Analiza de zodii Zodiacul din perspectiva d-nei Linda Goodman Evaluare topic: * * * * *

#51 Utilizator offline   Joss 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-August 11

Scris 23 August 2011 - 01:19 PM

Vezi postareaDespicable Me, la 23 August 2011 - 02:59 AM, a spus:

Nu sunt Peste dar am cunoscut persoane din zodia asta. E uimitor cate din cele enumerate mai sus sunt mai mult decat aplicabile. In special cea cu privitul lumii prin lentile roz-bombon si evitarea la modul general.

Eu sunt in zodia pesti,dar nu cred ca are relevanta.Mi-e cam greu sa cred ca eu si cei inca 30 de milioane nascuti in aceeasi zodie de pe suprafata pamantului impartasim aceeasi model.Cred ca e destul de absurd nu?

Aceasta postare a fost editata de Joss: 23 August 2011 - 01:21 PM

0

#52 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 23 August 2011 - 07:15 PM

Vezi postareaJoss, la 23 August 2011 - 01:19 PM, a spus:

Eu sunt in zodia pesti,dar nu cred ca are relevanta.Mi-e cam greu sa cred ca eu si cei inca 30 de milioane nascuti in aceeasi zodie de pe suprafata pamantului impartasim aceeasi model.Cred ca e destul de absurd nu?

Normal ca nu sunt aplicabile tuturor. Din toata proza dedicata fiecarei zodii in parte, unele chestii sunt valabile, altele nu prea, altele deloc. Deasemenea ce e valabil pentru unii nu e pentru altii din aceiasi zodie. De exemplu, cunosc doua persoane din zodia Scorpion, dar care au ascendent diferit. Sunt la poluri opuse. Unul este ceea ce am denumi Scorpion tipic, iar celalalt nu detine aproape nimic din ce zice zodia Scorpion. Deci stiu ca nu tot se aplica tuturor. :)
Eu nu am crezut niciodata in chestii din astea, mi se pareau o porcarie. Nu zic ca acum sunt convertita 100% sa cred in horoscopuri, insa ma uimit ceea ce scrie la zodia aia, comparativ cu experientele din viata. Multe chestii au fost punct ochit, punct lovit la fix. Nici acum nu stiu ce sa cred, dar mi-a dat de gandit, atat pot sa spun.
Apropo, tu esti femeie sau barbat peste ? Si asta conteaza. Eu, se pare ca am incompatibilitate cu femeile din zodia asta. Superficial ma intelg chiar foarte bine, dar adanc incep sa iasa in evidenta craterele.

Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 23 August 2011 - 07:17 PM

0

#53 Utilizator offline   Goa uld 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 12

Scris 08 January 2012 - 07:23 PM

Vezi postareaDany29, la 27 May 2010 - 07:47 PM, a spus:

Nu e descrierea mea .. daca ati citit primele randuri . Dar eu in viata mea nu am citit atat de multe despre o zodie si multi care au citit s-au regasit in ele , 90% realitate .. Traducerea din engleza : CAMELIA GHIOC .

PESTI

Eu sunt nascut in zodia Pesti dar ce spune tanti asta reprezinta asa...niste chestii care se pot aplica oricui. Unele se aplica personalitatii mele, altele nu.

Unele se aplica si altor zodii, altele nu. Caracteristicile alea sunt gandite in asa fel incat e imposibil sa nu se potriveasca multor oameni.
1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari