Di, daca storneaza factura.....ce se intampla concret cu produsul din factura?
Factura storno
Scris 28 May 2010 - 03:24 PM
legal, ar trebui restituit la stornare
dar eu zic care e motivul aici, de ce vor ăia să storneze - să-şi reducă tva-ul de plată la stat, iar marfa după atâtea luni, rămâne la cumpărător (poate deja a şi plecat de la cumpărător mai departe)
e o şmecherie ilegală
asta dacă e vorba de marfă
dacă e vorba de servicii prestate, ciuciu le mai controlează (cine poate verifica după 5 luni dacă mi-ai zugrăvit sau nu?!)
dar eu zic care e motivul aici, de ce vor ăia să storneze - să-şi reducă tva-ul de plată la stat, iar marfa după atâtea luni, rămâne la cumpărător (poate deja a şi plecat de la cumpărător mai departe)
e o şmecherie ilegală
asta dacă e vorba de marfă
dacă e vorba de servicii prestate, ciuciu le mai controlează (cine poate verifica după 5 luni dacă mi-ai zugrăvit sau nu?!)
Aceasta postare a fost editata de Diela: 28 May 2010 - 03:27 PM
Scris 28 May 2010 - 03:31 PM
In general in vanzari (distributie ) se mai fac retururi (dar reale ) ori au vandut prea mult pentru target si nu mai recupereaza banii ori inchide unul cascarabeta si ia fiecare retur ce poate sa nu ramana cu sold.Cu toate astea si aici sunt probleme mai ales la produsele alimentare .Dar la smecherii nu m-am gandit de prima data
Scris 28 May 2010 - 03:37 PM
fetele, oricum ati da-o, iese ceva ilegal, da?
io asta i-am zis de la bun inceput, iar el a-nceput s-o scalde.
io asta i-am zis de la bun inceput, iar el a-nceput s-o scalde.
Scris 28 May 2010 - 03:41 PM
aaa, şi poate vânzătorul iniţial nici nu are nevoie de marfă să-i fie înapoiată, că şi-a făcut rost de alta la negru
oricum, ideea e că cei care vor stornarea/anularea, vor să nu plătească atâta tva şi au nevoie pt asta inclusiv de chitanţa originală albastră a cumpărătorului
dar e ilegal şi e evaziune
însă se practică
gata, mă duc acasă
oricum, ideea e că cei care vor stornarea/anularea, vor să nu plătească atâta tva şi au nevoie pt asta inclusiv de chitanţa originală albastră a cumpărătorului
dar e ilegal şi e evaziune
însă se practică
gata, mă duc acasă
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Managementul vanzarilor | gabyg | 1 | 3.912 |
|
Taxe vamale- import zahar din tari care nu sunt membre UE | ADELYNA23 | 0 | 3.166 |
|
Vinzari actiuni sau dividente? | misu183 | 25 | 52.453 |
|
Programe de contabilitate
topic combinat |
Iulia Tataru | 8 | 4.773 |
|
Curs de contabilitate | Iuli.alina | 0 | 1.409 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS