sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

M-a parasit nevasta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ossi07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 08

Scris 26 May 2010 - 05:52 AM

Buna dimineata, acuma voi expune foarte pe scurt pentru ca ma grabesc la servici.
Sunt un barbat de 38 ani,impreuna cu sotia mea de 18 ani ,casatoriti de 10 ani si cu un ingeras de 7 ani.
Sotia mea, acum 3 luni si-a luat "catrafusele" si sa mutat acasa la mama ei, cred ca pe fundalul unei depresii si a unui acces de geloie, mai exact al unei fobii pentru actualul meu loc de munca, unde crede ca as fi inselat-o, sa incapatanat asa de tare ca nu mai pot sa o readuc in niciunfel,imi iubesc mult familia, o iubesc mai presus de orice, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, daca mai am vre-o sansa...v-as ruga sa postati.
0

#2 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 26 May 2010 - 06:50 AM

daca ai scris corect ca soata ta are 18 ani, si sunteti casatoriti de 10, plus un prunc de 7 ani, conform matematicii general acceptate, te-ai casatorit cu ea cand avea cat....8 ani si la 11 ani a nascut.

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow how romantic!!!!
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 26 May 2010 - 07:26 AM

Vezi postareaossi07, la May 26 2010, 05:52 AM, a spus:

Buna dimineata, acuma voi expune foarte pe scurt pentru ca ma grabesc la servici.

:P

Asa, deci parerea mea (trecem peste varsta, cu siguranta e greseala, ca te grabeai la serviCI) : nici o femeie nu pleaca de nebuna, doar in baza unei banuieli. Depresii, gelozie.. Iar tu esti nepatat, presupun.
Aicea nu vii si dai vina pe ea, ca nu scapi asa usor. :lol2: Aici tre' sa spui tot, intelegi?
0

#4 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 May 2010 - 07:29 AM

da, asa e. TOT.
0

#5 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 26 May 2010 - 08:11 AM

Vezi postareaossi07, la May 26 2010, 06:52 AM, a spus:

Sotia mea, acum 3 luni si-a luat "catrafusele" si sa mutat acasa la mama ei, cred ca pe fundalul unei depresii si a unui acces de geloie, mai exact al unei fobii pentru actualul meu loc de munca, unde crede ca as fi inselat-o, sa incapatanat asa de tare ca nu mai pot sa o readuc in niciunfel,imi iubesc mult familia, o iubesc mai presus de orice, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, daca mai am vre-o sansa...v-as ruga sa postati.

Ce descrii tu aici e modul in care frustrarea sotiei tale si-a gasit supapa de evacuare. Problema nu este depresia sotiei tale sau fobia ei pentru locul tau de munca. Eu tind sa cred ca este ceva mult mai profund. Anumite nevoi ale sotiei tale nu sunt implinite. Este foarte posibil ca nici ea sa nu fie constienta care sunt aceste nevoi ce nu-i sunt implinite.
Strategia prin care ai ales tu sa implinesti nevoile tale (de ex. nevoia pe care o ai pentru siguranta familiei) este posibil sa duca la anumite neimpliniri ale unor nevoi ale sotiei tale.

Problema este exacerbata si de faptul ca nu a reusit sa trasmita la timp nevoile ei si a rezistat cat a putut pentru ca acum sa cedeze. In urma unei astfel de cedari este nevoie de obicei sa fie depus un efort mult mai ridicat pentru a repara lucrurile. E mult mai dificil sa repari decat sa previi.

Ce poti face? Pai... mai intai trebuie sa constientizezi ca va fi nevoie de mai multe schimbari in stilul vostru de viata pentru a compensa pentru problemele ce au dus la aceasta situatie. Apoi, dupa ce ai constientizat lucrul acesta, incearca sa-ti convingi sotia ca ai constientizat lucrul acesta si ca vrei sa te intalnesti cu ea sa discutati si sa gasiti impreuna modul in care aceste schimbari sa aiba loc, sa gasiti impreuna solutiile necesare.

Este posibil sa aveti nevoie de ceva ajutor extern (consilier, psiholog) pentru a reusiti sa va exprimati amandoi punctul de vedere intr-o maniera in care cealalta persoana sa inteleaga exact care este problema.

Daca esti constient ca este nevoie sa schimbi ceva la tine, poti demara procesul. Daca te vezi indreptatit si crezi ca e doar vina sotiei, mai ai inca de lucru la propria persoana. :lol2:
0

#6 Utilizator offline   Heto 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-April 05

Scris 26 May 2010 - 08:25 AM

Vezi postareaDidaJames, la May 26 2010, 07:50 AM, a spus:

daca ai scris corect ca soata ta are 18 ani, si sunteti casatoriti de 10, plus un prunc de 7 ani, conform matematicii general acceptate, te-ai casatorit cu ea cand avea cat....8 ani si la 11 ani a nascut.

Sunt impreuna de 18 ani, adica de cand el avea 20, nu sotia are 18 ani, ce nu e clar in exprimarea lui?

Eu sunt de parere ca doar vorbind lucrurile se pot rezolva. Comunicarea este baza. Vorbeste cu ea, incearca sa o convingi de faptul ca nu ai inselat-o... Las-o sa aiba un pic de liniste si vei vedea ca se va intoarce inapoi in cateva saptamani.
0

#7 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 May 2010 - 08:29 AM

Vezi postareaHeto, la May 26 2010, 09:25 AM, a spus:

Sunt impreuna de 18 ani, adica de cand el avea 20, nu sotia are 18 ani, ce nu e clar in exprimarea lui?

se poate intelege in ambele sensuri.....iar dimineata aveam chef de poante. cacoi problem?

asa, ca sa fiu ontopic .....nu iese fum fara foc.
0

#8 Utilizator offline   ossi07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 08

Scris 26 May 2010 - 09:15 PM

Vezi postareaDidaJames, la May 26 2010, 06:50 AM, a spus:

Vezi sa nu te scape James din brate:))...nu...soata mea are 35 ani...suntem impreuna de 18 ani si casatoriti de 10...vad ca mai trebuie acordata guitara lui James:D :) ...si aveam nevoie de putina psihologie feminina...nu de matematica=))

Multumesc Pe'tr...cred ca ai atins bine problema...desi am afisat-o foarte scurt si cu faza finala...multumesc...cred ca de asta aveam nevoie.

Amarena, ai dreptate si tu, cea mai mare parte din vina e a mea, iar prin faptul ca am zis ca ma suspecteaza de faptul acela, nu am dat vina pe ea...tot eu sunt de vina ptr asta...numai ca pur si simplu nu sa intamplat, doar ca au fost niste indicii pe care, daca incerci sa le zici asa cum sunt, nu ai cum sa le crezi...pur si simplu...si o inteleg

Oricum, astazi am facut pasul decisiv de a ma detasa de acele locuri,raspunsurile voastre si ce am mai citit eu azi pe ici pe colo mi-au deschis putin mintea, iar Dumnezeu mi-a deschis sufletul...chiar si acum in momentul acesta simt acel fior placut al dragostei...si sa nu va mai aud ca spuneti ca nu exista dragoste adevarata si vesnica :roll: ...citeam pe undeva...si app...de cand au aparut viorelele si pana astazi(deci chiar si astazi) aproape zilnic i-am dus o floare sau un buchetel...si stii de ce ptr ca atunci cand vad o floare...gandul ma duce imediat la ea :hi:

Aceasta postare a fost editata de ossi07: 26 May 2010 - 09:34 PM

0

#9 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 26 May 2010 - 09:20 PM

eu cred ca ai postat la "plezneala"!
cred ca nu ma-nsel...
0

#10 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 May 2010 - 09:27 PM

Vezi postareaossi07, la May 26 2010, 10:15 PM, a spus:

Vsi aveam nevoie de putina psihologie feminina...nu de matematica=))

esti absolut sigur ca vrei psihologie feminina? poftim:

daca esti asa de arici, mai mult ca sigur ai intepat-o pe soata asa de mult ca i s-a acrit.

cam de la ce ar putea fi ea asa de sigura ca ai inselat-o?

ati mai facut pauze din astea?

chiar o iubesti sau ti-a sifonat imaginea si ai nevoie de paravanu ei?

stii, la varsta asta femeile is dificile dar totusi degeaba n-a plecat.

off.....chitara lu James suna excelent.
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum poti interpreta un compliment...ca sa nu regreti ca l-ai * * * * -
-sa nu regreti ca l-ai interpretat gresit-
Go!!!  199 23.080
Hot Topic (New) A insela
ce intelegem, de ce o facem, de ce suntem lasi
zizou_mike  37 7.999
Topic inchis Un suflet in deriva...un strigat de ajutor
Pasiune sau ratiune?
Solitude_and_sorrow  23 4.726
Hot Topic (New) Sa incep din nou sau nu? Ly_na  59 9.471
Hot Topic (New) Concursurile de Miss GiiieeMan  60 9.819